За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 10 460
  • 516
  •   0
Отговори
# 510
Случайно да знаете дали има бг-превод на "The  double"? Нямам Телеграм и не го намирам при нашите групи. Възможно е  да търся по грешен начин...
Не знам това ли търсиш
https://dorama.land/dvoynik-2024

# 511
Този е.  Обаче да знаеш, Уин, че е доста драматичен, но пък добре направен.  Аз си мислех, че повечето го гледахме още докато се излъчваше.
Здравей winona,  The double го има преведен на бг в плейтуб под името Подмяната ( превода е на сакура тийм)

# 512
  • Русе
Да, Prinx, този е. Гледах го на руски, но има места, където ми останаха леко неясни или от бърза смяна на суб., или от липса на знания. Благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 513
Днес започва Unveil: Jadewind с Bai Lu  и Wang Xing Yue.
Bai Lu ще го раздава следовател някакъв. Обещават убийства, конспирации ...
В трейлъра имаше и бойни сцени ... да видим, тя все по-различни роли има в последните сериали ...
В резюмето споменават жените от харема на династия Танг ... дали ще видим нещо интересно от техния живот?!
Дано се е получил смислен сериал без романтика ...

# 514
Дано се е получил смислен сериал без романтика ...

Ааа, 0kami0 , как без романтика, нали затова толкова го чакаме този сериал. Недей пророкувай такива ужасни неща. Не знам как е на китайски, но на бълграски сакън и пепел ти на езика. В Story of Kunning palace не се получи между тях, сега трябва да има втори шанс и хепи единг. Събрани двама от най-красивите им актьори и да не чакаме романтика .. друг път.

# 515
защото не им се получава романтиката напоследък ... аз все на такива попадам, за мое съжаление

# 516
С мъжа ми последните дни гледаме разделно Simple Smile Той приключи Guardians of the Dafeng, а аз - It's Okay to Not Be Okay. И двамата останахме много доволни и решихме заедно да подхванем сериал по мой избор. Прецених, че  Goblin е подходящ за двамата, понеже има фентъзи елементи /за него/ и любовна история /за мен/. Двамата главни сами по себе си много ги харесвам, обаче романтичната линия ми се вижда толкова cringy, че няма да догледам сериала...

Общи условия

Активация на акаунт