За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 7 565
  • 385
  •   2
Отговори
# 375
  • пак на Рив Гош
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing Защото не сте гледали "In-Laws, Out-Laws" (外来媳妇本地郎),  3,100 епизода и  A Kindred Spirit (真情)  1,128 епизода!!!!! SatisfiedLaughingSatisfied И аз не съм ги гледала и нямам намерение Laughing
И има и корейски с 80 епизода и японски с много серии.......
Лелеее, 3100 епизода, то бетер "Дързост и красота"! 😂😂😂
Май най-дългите корейски, които съм гледала, са били от съботно-неделните сапунки с по около 50ина епизода.

Can This Love Be Translated - вървя към 3/4 от сериала и мрънкам, че сценаристите пак не са пили правилните хапчета 😡! Ми, не ми харесва какво правят с героите, пък!

# 376
  • вятърничава
Значи не съм само аз ☹️

# 377
  • Русе
Първите 4 епизода на "A Sudden Love / My Page in the 90s"  - в D/TV - с англ. превод и автоматичен.

# 378
Опитах се да гледам Glory, но издръжах само до 4 епизод. Главната героиня ми е непоносима буквално - уникална комбинация от ултра грозна актриса и поведението по сценарии "толкова съм велика, че само да благоволя да погледна някой или да си отворя устата, всички трябва да замръзнат и да ми се поклонят". Жалко за Hou Minghao, много го харесвам и много ми се гледаше, но няма да е в този сериал.

След това изгледах наличните 14 епизода от втори сезон на The imperial coroner, на риск, понеже още не е завършен. Първоначално си помислих, че китайците не може да са толкова зли след хубав първи сезон да ни сервират някоя катастрофа. Но после не знам какво стана, хвана ме някаква параноя и започнах да си измислям сценарии. Няма да пиша засега как мисля, че ще завърши, но имам лошо предчувствие.

И накрая стигнах до Love between lines. Идеята за игри във виртуална реалност много ми допада, надявам се докато стигне и до нас и стане масово достъпна все още да не съм стара и изкукала и да мога да се насладя. Толкова искам да си имам друго "аз" и друг живот някъде "там". А това, че играта е ситуирана не в някакъв измислен фантастичен свят, а в Републиканската епоха до най-малките детайли, е направо уникално. По принцип нищо от този период не обичам да чета или гледам и това не се отнася само за китайските неща, защото знаем как приключва тази епоха. Но сега мога да се насладя спокойно на естетиката на периода без да се напрягам, че само след някоя година на хубавия генерал някой Народен съд ще му види сметката. Иска ми се да прекарваха повече време в играта. Тоалетите на героинята докато е там ги искам всичките. И много ми харесва, че винаги вали сняг. Първоначално не ми се нравеше идеята Chen Xing Xu да е в главната роля, исках някой хубав, но ръцете му са много фини и много му отива да рисува, в крайна сметка идеално пасва на образа. Изобщо за този сериал каквото и да кажа, ще е малко.

# 379
Чудех се какво интересно да ви пусна за петък и ми попаднаха състарени с ИИ портрети на прочути актьори. Ли Мин Хо ми напомня на Емил Димитров?!  Какво мислите?

# 380
Привет, гледам в момента  ,,Кой е на твоя страна,,. Нещо не се ориентирам, май е тайвански или бъркам? Някой с мнение? Тягостен филм, но ще продължавам да го мъча засега. След преводача и ала-бала любовите, това ми е ОК засега.

# 381
  • вятърничава
Може ли да дадеш заглавието на английски или линк в MDL.

# 382
Излиза ми на български точно с това заглавие в HBO, но мога да ти дам режисьор  - Peter Ho, актьори  - Kaiser Chuang, Vivian Hsu, Ning Chang, Ivan Chang

# 383
  • вятърничава
Този ли е Who's By Your Side?
Е, то не е голяма философия - маркираш имената на актьорите, които сама си написала и кликваш на търсене в мрежата и AI върши сам всичко.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 21:54 от bb6

# 384
Да, този е. Някой с мнение?

# 385
  • пак на Рив Гош
Вики, вярно, че има някаква прилика.
Enisa60, аз нищо не мога да кажа, понеже не съм гледала сериала.

И накрая стигнах до Love between lines.
----------------------------------------
Първоначално не ми се нравеше идеята Chen Xing Xu да е в главната роля, исках някой хубав,
Ама той си е много хубав 😍! Нищо, нищо, не го харесвайте, така остава повече за мен 😂😂😂

Can This Love Be Translated? - довършен сутринта с ☕️
Мисля чееееее.... и аз не знам какво да мисля за този сериал. Имаше доста неща, които ми харесаха и доста други, които не.
Какво ми хареса - двамата Главни, и заедно, и поотделно (макар и да нямаше чак такава химия като в Ча-ча-ча-то), началото, гледките, музиката (смъкнах си 2-3 песни), гардероба на Тя (такова стълпотворение на костюми на Шанел се вижда обикновено по време на Седмицата на модата под стъкления купол на Grand Palais).
Какво не ми хареса особено - завлачването на сюжета в средата (можеха да ни спестят 1-2 епизода), това непрекъснато иди ми -  дойди ми ме фрустрира неимоверно, "лепливостта" на Тя (много ме нервират такива героини), и изобщо епизодите 7-10.

Отивам да си довършвам Love Between Lines, след което си давам ден почивка и отново потъвам при СХХ и My Page In the 90s.

Общи условия

Активация на акаунт