За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 11 055
  • 546
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
................

Препрочетох си правилата на Индира за създаване на успешен китайски минисериал ,създала ги покрай Circle of love и не мога да спра да се смея.
Къде ги намери? Дай сламка, плииийз!

# 466
  • гр. София
В eastern spirit в темата на сериала  Circle of love Simple Smile

# 467
  • пустинен пъпеш
Уин, тук в темата.

А и въпросния минисериал го гледах преди 2г. и още тогава четох правилата на Индира.

# 468
  • гр. София
Изгледах 9 епизод и съм потрес, как стана това и за какво беше. Този крал уж ходи далече да ловува, пък изведнъж?! Защо въобще??
В 10 епизод изясниха нещата. Имам забележки, но като цяло ми държи интереса. Свърши в интересен момент Simple Smile
Скрит текст:
Хареса ми как се обединиха принца и вторият син, за да спасят главната Simple Smile
Мили са ми двамата главни Simple Smile
Хах, отново се размениха Simple Smile
Скрит текст:
И сега предстоят дни чакане.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 20:04 от Olia T

# 469
Тихо се сипе белият сняг...
https://www.facebook.com/reel/889063147427736

# 470
  • България
И аз се пробвах с The Unclouded Soul.
Има идея, но много пълнеж.
7/10
-1 за актрисата в главната роля
-1 за многото излишни сцени
-1 за финала, може да се каже, че китайците надминаха и себе си

# 471
The Unclouded Soul изцяло го скипнах, основно заради Tan Song Yun. Нищо лично към мацката, обаче не е нейната роля, особено комбинирано с бебешкото лице на Hou Ming Hao. Виж в The Sword and the Brocade беше много добра и си мачваше добре с младежа там.

# 472
  • България
С него или с друг, тази актриса ми е много некрасива.
А петима се влюбиха в нея, може би за китайците е красавица.

# 473
  • гр. София
Цели пет Joy

# 474
Мен от някои сериали ме отказа Тифани Танг - наистина красавица, обаче във всяка роля ми беше една и съща и на третия сериал като и чух лигавенето, просто се отказах.

# 475
  • пак на Рив Гош
-1 за финала, може да се каже, че китайците надминаха и себе си
Моарейн, финалът звучи.... плашещо 😂

Аз имам доста смесени чувства към Tang Song Yun - в някои сериали ми харесва, но в други ме дразни неимоверно.

Изгледах първия епизод на The Judge Returns. Още не знам дали е моето, но ще му дам още 2-3 епизода.

# 476
Изгледах първия епизод на The Judge Returns. Още не знам дали е моето, но ще му дам още 2-3 епизода.
Роце, то интересното идва след тази серия.
За техно групата за да не губим форма Joy https://www.bg-mamma.com/?action=topic_listing;sa=following_topics

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 10:07 от Danifin1

# 477
Добро утро! Избягвам да пиша кого не харесвам в роля. Но в случая ме изненадахте с коментарите си  за Tan Song Yun- ще повярвате ли, но щом видя, че участва във филм или сериал - творбата няма шанс да я погледна втори път. Замислих се дали не е някаква генетична непоносимост точно към този "персонаж". Като че ли събира всички стереотипи за лицемерие, притворство и престореност, които имам. Интересно...

# 478
  • Русе
Не знам дали ще ми повярвате, но отдавна споделям мнението на  victoria vassileva относно Tan Song Yun. Гледала съм я един-единствен път в "Пътят към дома" и си казах, че втори път няма шанс. "Пътят" го догледах само заради Боран, а Тан ми е безизразна, плоска и неестествена. Брррр...не, не и при мен! Rolling Eyes

# 479
Да, win, интересно- и у мен Tan Song Yun буди такива  чувства. Може и да е от завист, че нямам обувки на токчета, които да са  ми удобни "ВечЕ"...
Специално за Моарейн Д

Общи условия

Активация на акаунт