Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 262

• 6 461
  • 190
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Туба беше страхотна!
А коментарът ѝ на моделите  на Шанел е толкова професионален и изчерпателен, направо обясни нещата по-добре от всеки критик, моите адмирации! И разбира се, беше облечена от горе до долу с Шанел. Може дори парфюмът ѝ да е бил Шанел №5! Шегувам се! 🤣 Или не...
https://x.com/lus2207/status/2016815895276859628/video/1

Компанията наистина е звездна! Даже говорят, че на дефилето е присъствала Анна Уинтър. Тя  е главен редактор на американското списание „Вог“, която позиция заема от 1988 до 2025 година. Със своята късо подстригана коса и слънчевите си очила, Уинтур се е превърнала в институция в света на модата. Със своя строг поглед към модните тенденции, тя е успяла да си спечели прозвището „Ядрената Уинтър“. Прототип на дамата от „Дяволът носи Прада“
Но да се върнем на Туба.

Дано пуснат Султана преди ДА! Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав ден!

# 181
Здравейте
           МомичетаБлагодаря ви за всички мнения,новини,за всичко интересно,което сте споделили.Благодаря !

"Емоционалната интелигентност не е присъща на всеки,
дори на интелигентните хора.
Емоционалната интелигентност е дар от Бога -
да усещаш настроенията на хората,
ситуацията, в които се намират,
да се съобразяваш с тях,
да бъдеш внимателен,
да им помогнеш, когато трябва и
да се оттеглиш, когато трябва.
Много е важно да знаеш кога да спреш."
Стефани Рийвс

Приятен следобед,дами

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 15:30 от Вичона

# 182
Пак аз, като има , има.
Бяхме с любимата актриса #TubaBüyüküstün, докато се готвеше да присъства на ревюто на #Chanel в Париж, където креативният директор #MatthieuBlazy представи първата си колекция висша мода в поетична и приказна атмосфера.
Излезли са снимки от подготовката на Туба за ревюто.

Ето  я Анна Уинтър на ревюто на Шанел.

Дяволът носи Прада 2 ще излезе по последна информация  на 1 май, има тийзъри. Аз съм му фен.
И аз се надявам Султана да излезе много преди юли и ДА3.
До скоро.
Злати повторих, ама сори, не видях

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 16:04 от sninova

# 183
Среднощен привет, момичета!

Благодаря ви за интересните неща, които сте открили и споделили през деня! Heart

Не знаех за присъствието на събитието на тези знаменитости, освен Туба, де Stuck Out Tongue Closed Eyes

И днес Туба ни е зарадвала със снимки и клип на ELLE Turkey от подготовката за дефилето на Шанел Blush , за който ЗлатиHug и Снинова Hug са ни информирали

Линка Hug и аз съм на мнение, че е много по-добре премиерата на  Султана да  е доста преди премиерата на ДА3

Вичи Hug и днес си ни зарадвала с прекраснии мисли

Снинова за съжаление не бях на спектакъла "Дон Хуан", а на  фирмена лекция в хотел "Астория" (преди години беше "Родина")

Попадна ми един интересен материал за Джони Деп. Ако ви е интересно го вижте в скрити Hands V
Скрит текст:
През 2007 г., докато снима Суини Тод в Лондон, светът на Джони Деп спира с едно обаждане.
Седемгодишната  му дъщеря, Лили-Роуз,
е била откарана в болница Great Ormond Street заради сериозна  инфекция на бъбреците.
Бъбреците ѝ отказват.
Никой сценарий не го е подготвил за нещо подобно.
Той веднага напусна снимачната площадка.
Три седмици живее в тази болница:
без червени килими, без прожектори,
без образи, зад които да се скрие.
Просто баща, седящ до крехко малко момиченце, слушащ машините, които вършат работата, която малкото му тяло вече не може да върши.
Първите девет дни са най-тежки.
Времето губи всякаква форма.
Животът е сведен до бипкане на мониторите
и приглушения звук на стъпки в коридора.
По-късно той ще каже, че това е най-мрачният момент в живота му.
Малко по малко детето започна да се възстановява.
Бъбреците и реагират, инфекцията е преодоляна. Момичето, което се бори за живота си, възвръща силите си.
Облекчението го удря като огромна вълна...
но нещо друго остава в него - нещо, което променя хода на живота му.
Вижда как  болничния персонал  работи.
Медицински сестри, лекари, специалисти... влизат от стая в стая по всяко време, задържат  цели семейства в нощи, които изглеждат безкрайни.
Вижда родителите, седящи на същите твърди столове върху които прекарва нощите си и той самият - носещи същия страх в гърдите си.
Когато Лили-Роуз най-накрая е извън опасност, Деп не излиза от там същият.
На следващата година той дарява значителна сума на болницата Great Ormond Street в знак на благодарност.
Но по-важно от парите е решението,, което преминава всяка бариера,  омекотява всяко сърце и достига до всяко дете -
Капитан Джак Спароу.
Започва да посещава детски болници без реклама, без фотографи, без реклами.
Отива  в пълен костюм, влиза в характера на пирата  и обикаля педиатричните отделения сякаш току-що е слязъл от лодката си:
" - Направих го, защото си спомних какво е да имаш нужда от светлина на място, погълнато от сянка."
Във Ванкувър през 2017 г. той прекарва около пет часа посещавайки близо седемдесет деца: стая след стая, без да нарушава характера.
Родителите гледат как изтощените им деца се усмихват, смеят се, забравят за няколко минути защо са там.
Персоналът казва, че се отнасял към всяко дете сякаш моментът е изцяло техен.
Това отново се случва в Бризбейн.
В Париж.
В Мадрид.
В градове по целия свят.
Той  носи монети, вицове, импровизирани истории и топлина, която не може да бъде фалшива.
И продължава да го прави.
През септември 2024 г. отново се разхожда по коридорите на университетската болница "Доностия" в Испания в пълния костюм "Врабче".
Няма премиера. Извън фокус.
Просто човек с костюм в куфара... за всеки случай,  защото някъде, някое  дете има
нужда от миг светлина.
На въпроса защо тези посещения означават толкова много за него, той отговори с тихата искреност кой е бил от двете страни на вратата на болницата:
" - Аз съм  онзи баща, който не знаеше дали дъщеря му ще оцелее. Аз носех тази тежест
на страха. Видях как непознати се борят
за живота на дъщеря ми.Децата са невероятно силни, но родителите... родителите умират отвътре. Да можех да им дам малко облекчение - дори и да беше кратък - това би било достатъчно."
Джони Деп ще бъде запомнен с героите, които съживява.
Но това, което прави в болничните стаи - без реклами, без камери, без реклама - е съвсем друго.
През 2007 г. той  е бил мъжът, седнал на стол до дъщеря си -  безпомощен и ужасен.
От тогава година след година той влиза в други стаи, за да даде на семействата това,
от което някога отчаяно се е нуждаело:
малко надежда, малко светлина, няколко минути, когато страхът най-накрая разхлабва хватката си.
Джак Спароу може да бъде само роля.
Но човекът зад костюма носи нещо много по-истинско.Той взима най-големия си страх
и го превръща в обещание.
И от години той все още изпълнява това обещание..за всяко едно дете намиращо усмивка и надежда в своя любим герой .
Източник: Страната („Джони Деп дарява 1 милион долара на болницата, която спаси дъщеря му“, 16 януари 2008 г.)
Направих гифче само с Туба от видеото на ELLE

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 02:33 от kanti

# 184
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера. HugTwo Hearts

Туба добави #TubaBüyüküstün в Instagram
@chanelofficial 🤍
Снимката е предоставена от @dorukbaskir

Желая ви спокоен ден!

# 185
Здравейте!

На Туба дори и средствата за разкрасяване са Шанел.

Непрекъснато излизат нови снимки и от Рияд и от Париж

Имайте хубав ден!

# 186
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко интересно,което сте споделили.

Приятен  следобед,дами

# 187
Здравейте момичета,
този месец не можем да се оплачем. Имахме и лични публикации и участие в Рияд, а пък ревюто на Шанел си беше направо бонус. 
Тази снимка е страхотна и я потретвам

Туба е сложила стори.

Нова снимка с фен от от Рияд

Да видим от тук нататък какво следва.
Хубава вечер!

# 188
Здравейте!

Туба ни остави много кафета по време на пандемиата, така че винаги може да се намери снимка за кафе. А и изобщо не ги помня и всичките са ми нови.
Което ми напомни защо толкова рано се записмвам тази сутрин.
Във ФБ открих тази снимка

Пълно е с такива, приблизително приличащи на Туба, снимки. Като съм гледала клипчета на известни политици в необичайни пози, съм убедена, че ИИ може много повече от тези недодялани фотографии, а е дразнещо, че неопитните все още  се опитват върху беззащитните популярни медиини личности.
Но това е реалността, както казват политиците...

Гледам в Х новата къща на Ханде Ерчел в Лондон, помня, че съм виждала къщата на Бергюзар и Халит. Чудя се Туба защо не ни покаже нейната къща, любопитна съм.

В Х срещам и мечти...
Надявам се в бъдеще да има проект, който да събере Бюрак и Туба заедно.
Тиха, но впечатляваща двойка.
Очаква се да станат иконична двойка. Гармонията им е изградена върху погледи и тишина, изпълненията им са зрели, а присъствието им – скромно, но мощно.
Творчеството им оставя трайно впечатление, вместо просто да следва тенденциите. Те са перфектни за фестивали, международни платформи, атмосферата на Netflix и Канския филмов фестивал. Без преувеличения... двойка, която ще бъде запомнена❤️‍🔥🤯
#BurakDeniz #TubaBüyüküstün @netflix @netflixturkiye

Този не е ли много млад?
Не е по моя вкус, ама щом ги искат... да се вземат младите... Joy

Тази снимка ми е фаворит!

Имайте спокоен уикенд!

# 189
Добро утро,момичета!

Да изпратим месеца в добро настроение !Да си пожелаем здраве и късмет!
Да ни е сладко кафенцето и усмихнат деня! Довиждане, януари!

Благодаря за споделеното от вчера и на Линка за сутрешния пост.
Бурак Дениз е по-млад от Туба с 9 год.Гледала съм в 5 сериала.Игра с Мурат Йълдъръм в ''Кралицата на нощта''.
За показване на домовете Ханде и Бергюзар с Халит не са единствените актьори с имоти в Лондон.Има още,които също не ги показват.

Туба е добавила в инстасторито тепост от Dat HUYNH в ИГ
Туба Бююкюстюн блести на модното ревю на Chanel ✨️
ето краткото клипче
https://vk.com/club143398602?w=wall-63875573_252761

Желая ви щастлива събота!

# 190
Здравейте съботно и благодаря за споделеното.
Да видим какво ще ни донесе уикенда?

Линка,  развитието на технологиите и разни щения на фенове развалят  истинските неща. И все по-трудно ще започнем да ги различаваме. Социалните мрежи са пълни с всякакви измислени творения. Има и добри, има и изключително нескопосани.  Но каквото и да са , не са истински. А пък да не говорим за клипиве с безумно неистинско съдържание.
Рисунките, макар и направени  с различни средства все още са на мода.

Хубава събота!

Общи условия

Активация на акаунт