Пубертетът при момчетата - тема 19

• 4 786
  • 151
  •   2
Отговори
# 75
  • shumen
Вашите пубери имат ли ограничения на телефоните?Моя нямаше,но с туй висене на него се наложи да му сложа и сега е бесен.

# 76
Вашите пубери имат ли ограничения на телефоните?Моя нямаше,но с туй висене на него се наложи да му сложа и сега е бесен.

Не мога да се боря с това. Няма ограничение, понякога се карам, но ефект няма. На 17 е.

# 77
  • shumen
Elinor,моя е на 13.Ядоса ме вчера и му сложих ограничение и сега ми е бесен.Обещах му,че ако не се спре ще му намаля и интернета.Яд ме е,че снощи чак лошо му стана и главата го боля,а и е с очила,а 2 часа,че и повече откара на него и то да играе някакви глупави игри и гледа безмислени клипчета.

# 78
Има ограничение - на 13 години е. Като му изтече времето, съответното приложение се заключва. Не е щастлив, особено като някоя игра се заключи, докато играе, но това е положението. От 21 ч. до 9 ч. телефонът е заключен.

# 79
Не, няма, на 16 е.Имаше докъм 13г. някъде.

# 80
  • shumen
Nedinka,точно туй приложение му сложих и аз вчера.Само че,при него телефона се заключва докато учи и свърши с частните уроци през седмицата.Сърди се или не не ме интересува.При следващо провинение съм му казала,че направо му го прибирам и ще му го дам когато аз реша.

# 81
Nedinka,точно туй приложение му сложих и аз вчера.Само че,при него телефона се заключва докато учи и свърши с частните уроци през седмицата.Сърди се или не не ме интересува.При следващо провинение съм му казала,че направо му го прибирам и ще му го дам когато аз реша.

При нас с приказки не стават нещата. Прибирам всичко, пък да се сърди, колкото иска. Според сина ми само той имал ограничение на телефона и само той нямал плейстейшън пет. Явно не е случил на майка.

# 82
  • shumen
А,не е само той.И моя няма плейстешън и не е със скъп телефон.

# 83
  • В полите на Пирин планина
Никога не сме купували Плейстейшън, а съм с две момчета. До един момент имаха даже общ лаптоп. След това купихме компютър на малкия и лаптопа остана при брат му.

# 84
  • shumen
Моя компютър няма.Лаптоп имаме,но събира прах.От време на време майка ми го използва.

# 85
Моя син имаше плейстеишън и играеше на него,докато беше със стария компютър. Като му купихме геймърски,изобщо не го погледна повече. Той обаче има злоба към сестра си и всичко което спира да използва го продава,или "изчезва" за да не го ползва тя. Нещата отиват до крайности,тя искаше да му носи старите tn-ки,който му умаляха и той ги изхвърли на кофата. Искаше да му носи умалялото яке,той един ден реши да го облече,че е хладно,нищо че ръкавите са му до лактите Joy,не му позволих,но наскоро забелязах,че емблемата на найк я няма. По някакъв начин я е разшил хитреца..Накрая ми писна и и накупих разни неща,нищо че не пази..е много го беше яд.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 86
Синът няма ограничение (17 г), но той не прекалява с ползването на телефона. Сестра му (12 г) има ограничения на приложенията и вечер през учебно време телефонът се заключва от 21 часа до 6:30 сутрин.

# 87
  • Русе
Докато големият живееше у нас имаше период, в който рутера се изклюваше в 11 вечерта. Уж разбраха урока и след близо година махнах ограничението. Но определено тия дни рутера пак ще се разсърди и ще си наложи вечерен час. Две вечери подред хващам малкия (16,5) в 2 посред нощ на компа. Уж нямало повече но го дебна. Хич не ми е че е на толкова години. Правилата трябва да се спазват. Тази сутрин очаквано закъсня за първия час и искаше да му пиша бележка, за да го извинят. Хич не позна! Щом е закъснял да си носи последствията!

# 88
Моят (17г.) преди прекаляваше с плейстейшъна и с телефона. Много пъти сме се карали, отскоро започна сам да си налага лимит, защото се усети, че наистина не е ок толкова да стои на телефона, заболява  го главата. Ходихме на очен, зрението е добре, но той явно се стресна.

# 89
  • при моите любими
И аз забелязвам, че с годините намаляват употребата на устройствата. 12-15 са най-зарибени според мен. Моите тогава имаха лимити. Вече нямат, но толкова много ангажименти имат и доста повече излизат с приятели и нямат време толкова за тях. Така, че отминава и тази мания с времето.

Общи условия

Активация на акаунт