Благодаря ви за страхотните коментари!
Ешреф си върна позициите. Нисан е на път да разбере, че е Рюя.
Много добре изграден и логичен беше начинът, по който досигна до спомените си, не като внезапно просветление, а като бавна, болезнена реконструкция на паметта.
Мисля,че при Нисан не става дума просто за спомен, а за телесна памет.
Имената първо не значат нищо, защото травмата е изтласкана от съзнанието и, но
думите на Динчер отключиха първата пукнатина, инициалите „ФК“ на часовника и дадоха конкретна опора и сега вече знае, че това не е чувство, а факт. Сънищата с мястото и възрастният мъж, които и носят необяснимо отвращение и накрая осъзнаването, че тримата са свързани в общо минало, додйде не като истина, а като усещане, че нищо не е случайно.
Чакаме последната стъпка, защото тя още не си спомня всичко.
Интересна ще ми е реакцията, когато осъзнае, че е живяла живот, в който вече е била обичана и пазена, без да го знае.

Разбирам, че тя е израснала като човек, който сам се справя с всичко, но малко в повече ми дойде отношението и към грижите на Ешреф. Особено замерянето с възглавница. Не знам дали е било режисьорскo виждане или импровизация.

Аз също исках да кажа за Айтен, че за мен това е най- абсурдния образ. Така и не съм разбрала какво иска тази жена!
Гери, така, както се появи болнична стая в къщата на Ешреф за минути, така се появиха и колата и телефоните им.

Бягството, церемонията - бяха заснети и изиграни страхотно!
За сега толкова.
Желая ви прекрасен ден!

– Нисан с тази възглавница искаше да получи целувка, спомнете си в предишна серия как я гушна и целуна Ешреф. Този път той само закачливо й каза: Струва ми се, че ти влияя добре! Веднага живна! 😊