🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 23 071
  • 659
  •   5
Отговори
# 645
Добро утро! Coffee

Благодаря ви за страхотните коментари!
Ешреф си върна позициите. Нисан е на път да разбере, че е Рюя.
Много добре изграден и логичен беше начинът, по който досигна до спомените си, не като внезапно просветление, а като бавна, болезнена реконструкция на паметта.
Мисля,че при Нисан не става дума просто за спомен, а за телесна памет.
Имената първо не значат нищо, защото травмата е изтласкана от съзнанието и, но
думите на Динчер отключиха първата пукнатина, инициалите „ФК“ на часовника и дадоха конкретна опора и сега вече знае, че това не  е чувство, а факт. Сънищата с мястото и възрастният мъж, които и  носят необяснимо отвращение и накрая осъзнаването, че тримата са свързани в общо минало, додйде не като истина, а като усещане, че нищо не е случайно.
Чакаме последната стъпка, защото тя още не си спомня всичко.
Интересна ще ми е реакцията, когато осъзнае, че е живяла живот, в който вече е била обичана и пазена, без да го знае. Wink
Разбирам, че тя е израснала като човек, който сам се справя с всичко, но малко в повече ми дойде отношението и към грижите на Ешреф. Особено замерянето с възглавница. Не знам дали е било режисьорскo виждане или импровизация. Rolling Eyes
Аз също исках да кажа за Айтен, че за мен това е най- абсурдния образ. Така и не съм разбрала какво иска тази жена!
Гери, така, както се появи болнична стая в къщата на Ешреф за минути, така се появиха и колата и телефоните им. Wink
Бягството, церемонията - бяха заснети и изиграни страхотно!
За сега толкова.
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 08:49 от NeZ_9

# 646
Добро утро!

Нези, болничната стая я спретна Хафизе анне. Те явно си имат специализирано оборудване готово за ползване. А иначе като простреляха Ешреф, него го върнаха в голяма спалня с пухени завивки. На мен ми беше интересно това с линейката, която чака пред вратата. Тази линейка трябваше да ги средва навсякъде. Хич нямаше да привличат внимание.
А и как я пусна да си иде вкъщи. Като преди това се опитаха да я убият, отвлякоха я и врагът още беше жив. Той и сега е жив. Явно 4 човека пред вратата са достатъчно. Но то и пред голямата къща бяха толкова. Трябваше да концентрират всичките си сили на едно място.

Като си събера мислите днес, ще коментирам отвличането на Ешреф и разговорите в новата килия.

# 647
Гери, не знам кой я спретна, но Фарук се обади на Ърмак, че трябва да пренесат болницата вкъщи и се появи апаратура, болнично легло,  линейка с екип, доктор...
А Нисан още на другия ден стана и се прибра в къщи. Grinning
Странно, след всичко, което и се случи, но...тя си знае.
От продукцията

"Не беше ли време? "

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 11:27 от NeZ_9

# 648
Нещо, което през епизода се сещах от време на време, беше, че все пак полицията има запис как Ешреф убива човек, дали няма да го изкарат изненадващо? И то по-скоро Чийдем, за да предотврати щастието, което биха изпитали Ешреф и Нисан при научаването, че тя е Руя. Много добре знае, че за Ешреф това би бил момент на катарзис и повратна точка в живота му. Всичко, в което е вярвал цял живот, е истина. Сърцето му обича само веднъж. Другото, което може би ще направи е да изобличи Нисан като доносник, но това, което ни показаха във фрага и мен ме навежда на мисълта, че ще е Салиха разобличената.
Ърмак е забелязала вече, че все се навърта и слухти, а и не е толкова обиграна като кака си, лесно би допуснала грешка.

# 649
Обаче Нисан се съгласи да сътрудничи на прокурорката, при положение, че няма да обвинят Ешреф в убийството.
Но, ако ще стигнем до сцената в затвора- всичко е възможно.

# 650
Да, така беше, но пък Чийдем нищо не и е обещавала.

А и трейлърът може да не е буквален. Ешреф може да не влезе пак в затвора, а да се затвори сам някъде или някой да го затвори/ отвлече. Даже е възможно изобщо да няма нищо такова, а да са искали да ни покажат, че Нисан първа ще открие истината, а да са използвали килията, защото към него момент беше задържан.

# 651
Прокурорката с нищо не е по-добра от Чийдем. Привидно се интересува от Несан, но в момента, в които тя изпълни мисията си и затворят я динчер, я Ихтиар, тя ще вкара и Ешреф в затвора. Тя го иска там и това, че е обещала нещо на Нисан няма да я спре. даже си я подготвя. Реално каза ще опитам и това е.

# 652
Следобеден привет, момичета!
Още не съм изгледала серията, но пък ви чета интересните коментари само ще вметна няколко думи за Кадир и Хадър. Кадир, не виновен, че е такъв по принцип няма лоши хора и съдбата му е отворила душата на тази страница. Той е свикнал сам да се оправя в живота да се гордее, да алчнее и сега с появата на баща всичко това ще му идва в повече и много късно. Вместо да се зарадва той изпитва гняв, болка и объркване, тази вътрешна борба го прави човешки образ. Хадър осъзнава, че е късна неговата поява, за Кадир е още по- късна тази поява като баща. Той не го приема като баща, а като човек зарязал родителските си отговорности. Мисля,  че реакцията на Кадир е рязка, но с времето ще започнат да се топят ледовете. Тази серия смело мога да кажа беше серията на Кадир.
От тук насетне го виждам Кадир променен и то в добра посока.

# 653
Привет и от мен! Серията беше страхотна! Хареса ми! И вашите разсъждения за Кадир и Хъдър също!
За мен най-хубавата част: Нисан и Ешреф в болничната стая на голямата къща. Нези, ама това  си беше сладурско флиртуване Heart Eyes– Нисан с тази възглавница искаше да получи целувка, спомнете си в предишна серия как я гушна и целуна Ешреф. Този път той само закачливо й каза: Струва ми се, че ти влияя добре! Веднага живна!  😊

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 16:08 от jasnazvet

# 654
Аз не съм убедена в промяната на Кадир, но няма да изключа напълно тази възможност. Wink
Исках да кажа още нещо за прокурорката. Когато Нисан и каза, че не и е трудно да обича Ешреф, трудно и е да си помисли, че може да го загуби, Сема и каза, да се подготви психически, че един ден това ще се случи.
А, може би пак подготви и нас. Confused
Ясна, да, така като го казваш звучи многа сладко! Kissing Heart
 Ама защо това бързане да си тръгне? Аз на нейно място не бих бързала толкова. Grinning

# 655
Това са нови снимки от Габи.

# 656
Не мисля, че Кадир ще се промени. Той си има една цел - да е над Ешреф и това е, ще я предследва, докато е жив.

Чачо ми е малко странен на тези снимки, ама пък изглежда свеж.

# 657
Може би защото си свикнала да виждаш Ешреф, Хриси. Kissing Heart
А тук е Чачо и изглежда като момченце.

Интересно обаче, защо пак сме тук, пред стария дом на Нисан?

# 658
О, да, със сигурност. Все пак Ешреф се е усмихвал около 3 пъти общо за целия сериал, като видя Чачо с умивка и си мисля, че е AI. Smile

# 659
Така е! Ако нещо ми липсва в Еşref Rüya, това е усмивката на Чачо.
Тук наистина изглежда свеж и в настроение.
Ще го запечатам за спомен.

Между другото, онзи ден ми излезна клипче от сета, с Чаатай и бeше на същата улица. Той беше с костюм, като Ешреф, качи се в колата, но преди това помаха на хората.
Помислих си, че е старо. Но, сега си мисля, че може и да не е. Wink

Намерих го- вижте пак колко е усмихнат! Heart
Било е преди 3 дни.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 17:17 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт