🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 23 856
  • 688
  •   1
Отговори
# 660
Може да имаме ретроспекция, защото не са споменавали под никаква форма повече апартамента.

# 661
Нези, това клипче е старо. Хората от охраната са по тениски, а там е под 10 градуса тези дни, вали сняг. Иначе си спомням такова излизане и как разперват ръце сякаш някой може да метне нещо по него. Не е невъзможно де. Да си метнат подаръците примерно.

Снимките от Габи може просто късно да са публикувани и намерени. Виж, че тази жена е по голи ръце, по сако. Като нови имам предвид, че не съм ги виждала.

# 662
Да, Гери, вярно, има и някои с къси ръкави.
Те винаги така разперват ръце, за да не го снимат. Видях ги, като висях там. Grinning
Жената е със странно леко облекло, а Чаатай е със зимно яке...странно е.
Може и някакъв монтаж да е.

# 663
Момичета, вижте какво пише румънката Габи:
Димитригабриела:"Искам да ви кажа, че светът, в който живеем, е станал толкова лош, че някои хора успяват да се дехуманизират, вече не разпознават чувството за доброта, а само собствената си грозота и злоба, които се крият в тях.

Как е възможно един мъж безмилостно да обижда друг мъж, който не му е направил нищо лично (дори не го познава)? Намирам този аспект на тормоза и жестокостта, основани на здрав разум, за изключителен.

Аслихан Малбора, приятелката на  Чаатай, деактивира и изтри коментарите на феновете си в Instagram, поради факта, че винаги е била поставяна на стената, осмивана, обиждана, само защото е приятелка на Чаатай. Тя е направила добро дело. Защо да се обременява с отровата на другите? Как може жена да се нарича жена, която обижда друга жена?  Вероятно и те се смятат за големи феминистки...

Мога честно да кажа, че този тип хора са станали като орех със златна външна черупка и куха вътрешност. Предпочитам простата и естествена черупка, със сърцевина вътре. Предпочитам интелигентния, скромен и арогантен мъж, отколкото богаташа, който е твърде самовлюбен.

Жалко е, че и тази приятелка на Кагатай трябва да премине през такова изпитание, само защото някои гнили души, лишени от доброта, продължават да хвърлят кал, само защото обичат двойка. По-лошото е, че те изливат отровата си и върху страницата на Чаатай.

Сега разбирам още повече защо Чаатай крие връзките си. Всъщност той ги защитава. Беше преследван от папараци във Фериха заради връзки и така си остава и до днес.

Съжалявам и за двамата, но нещата са ескалирали твърде много!

Има твърде много безпричинна омраза!

Срам!  Срам за всички, които разпространяват само злоба около себе си!

Тази злоба е подобна на сърцето им, лишено от любов, живота им, лишен от истински духовни ценности, ума им, лишен от интелект!"

Не съм чела коментари скоро, но определено съм потресена, щом момичето е изтъркала всичко, значи е имало защо.
Незнам защо хората злостовят и не могат  да разберат, че колкото и да хвърлят думи като камъни, любовта на Чаатай и Аслихан ще оцелее, защото е истинска.
Не е работа на такива фенове да обсъждат личния живот на знаменитите.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 23:15 от eliet

# 664
Ели, прочетох го и аз. Смея да твърдя, че вече доста добре познавам Габи. Общуваме в групата на румънките във Фейсбук  
Това, което е написала е силен и емоционален текст. Знам, че е писан не от злоба, а от болка и възмущение от една все по-нормализирана жестокост. Confused
Коментарът и казва нещо много вярно- как социалните мрежи дават сцена на хора, които иначе никога не биха имали смелостта да обиждат лице в лице.
Мога да кажа браво на Аслъхан! Решението и да изтрие коментарите не е слабост, а самоуважение. Да откажеш да бъдеш контейнер за чужда отрова е акт на зрялост.
Може би единственото, което бих добавила  като нюанс, е следното: тези хора хвърлят кал, защото не могат да понасят чуждата цялост, щастие или избор. Омразата почти никога не е за „другия“, тя е огледало.
Интересно е как някои хора говорят за любов и лоялност към някого,( в случая към Чаатай)докато разпространяват обиди и злоба. Това не е защита, а проекция. Щастливите хора не унижават други. Толкова е просто.
Жалко, че заради тях губим контакта с него...
Но, честно казано, в тази ситуация и аз бих се скрила.

И без да се извинявам, ще кажа, че голяма част от тези коментари идват от някои фенове на Демет. Една част от тях бъркат сериал с реалност, а друга част от тях не могат да простят на Чаатай, че не играе по свирката на Демет.
Останалите си ги знаем кои са. Wink

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 23:47 от NeZ_9

# 665
Да, така е, Нези! Даже Аслихън трябваше по-рано да го направи.
Абсурдно е Чаатай да играе по свирката на Демет, те са коренно различни личности. Пък и Чаатай доколкото го познавам не би заиграл по никоя свирка, човека си има собствен стил, характер и принципи.

# 666
Добро утро! Coffee

Всички са затаили дъх в очакване да излезе истината за Rüya.
И монтажиста Ömer прави някакви намеци

А, до тогава- да се насладим на моментите на Ешреф и Нисан и пътя им до тук.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 667
Добро утро!

Видях още снощи какво сте писали, какво Гоби е написала и понеже настроението ми беше много положително реших да не го развалям с писане. Но сега ще го направя.

В свят, в който всеки има достъп до интернет и сцена да се изкаже, много хора стават мишена на човешка злоба. Това момиче не е направило нищо на тези, които я обиждат. Единственият и грях е, че Чаатай е избрал нея. Ако кажат, че тя го е излъгала нещо, за да е с нея, не обиждат ли самия Чаатай, че е толкова глупав, че да се върже. Правят го. Ако са фенове не трябва ли да зачетат избора му. Трябва. Даже защо изобщо имат право да го критикуват. Не те са с това момиче, а той. Тези псевдофенове са като същите тези свекърви в глупавите сериали, които тормозят любимата на синът им. Но като коментират сериала ще кажат колко е лоша майка му да се държи така с бедното момиче.
Не съм била фен, когато е имал други връзки и няма представа дали се е правило същото. Май като толкова време се подвизаваше като ерген, подхрани болните амбиции, че ще е техен. А тези, които я обиждат просто за забавление са най-лоши. Те дори не знаят и причината поради, която го правят. Те просто са черни отвътре. Перефразирам Габи. Във филмите това са злодеите. Ама във филма накрая главните се женят и обичат цял живот. Освен ако не говорим за Игра на тронове и конкретни режисьори обичащи драмата. Пиша за филми, защото тези хора явно толкова са се филмирали, че може така по-добре да ме разберат.

Пожелавам на младите да имат силата и куража това да не им повлияе на връзката.

Фенове, ако обичате идола си, не го наранявайте по този начин.

Феновете на други актьори тормозещи момичето няма да ги споменавам. Те си имат техния патрон, с него да се занимават.

# 668
Гери, моят  коментар на това, което си написала, в картинки. Wink
(понеже казах всичко, което мисля по въпроса)

# 669
А сега видях от стори на Джерен нещо любопитно. Тя май ще се конкурира с мъжа си в сряда вечер за рейтинг. Как ще се разберат кой от двата сериала да гледат вкъщи? Joy

# 670
Според Mevcut Bilg, най-голямата турска агенция за измерване и проучване на рейтинга в социалните медии, най-обсъжданите герои от телевизионни сериали в медиите между 14 и 21 януари са били:

От мъжките персонажи най- обсъждан е Ешреф, и е оставил останалите такива, от сериалите с големите рейтинги, зад гърба си.
Ето така актьорът Чаатай Улусой "говори" за себе си- чрез образите, които пресъздава.

# 671
Здравейте момичета,
Пак се вихри темата за Аслиханче, ехххх тез' моми бе, как  Чачо може да хареса и да бъде с Аслиханче....ама направо е непростимо ....
Кога ще спре тази лудост не знам!
Много малко са пощадени от тази злоба и чувство за собственост....
Дано издържат на тази фенска любов, защото е потресаващо....
А тук Чачо е  бонбонче, все едно е  - 10 години от визията на Ешреф Simple Smile

# 672
От продукцията
"Епизодът, пълен с изненади, ще се излъчи в сряда вечер."

Да видим какви изненади са ни приготвили!Очаквам го с нетърпение.

Дори и журналистката Казибе е писала

"От дни казвам, че този епизод ще бъде невероятен, бомба!"

Жалко, че отново ще има мач...

# 673
Аз попаднах на спойлери и интересното е, че нито един от тях не беше нещо, което ние с вас не бяхме решили. Ще го кажа без да го крия, защото и вие го казахте. Аз от фраг не го разбрах, но хванатия предател май ще е внучката. Ама тя ми е доста несимпатична. Не че имам нещо лично, тя няма две реплики. Просто я разбирам Ърмак защо ѝ се сопва. Неестествено седи в сериала. Явно отдавна я вкараха, за да има кого да заловят сега. Ама не ѝ измислиха много работа.

# 674
Как мислите, в следващия епизод ли ще стане ясно, че Нисан е Рюя?
Попаднах на това и ми звучи много логично.
"Руя винаги е била идеалът, недосегаема точка на съвършенство. И сега, когато е приела напълно човешка форма, той я превръща в икона. Да я постави в рамка означава да я защити, да се предаде на нейната сила. Това крещи:
 „Да, тази жена определи цялото ми съществуване“

Но според мен това крещи и още нещо:
 Че, когато Руя стане Нисан, когато слезе от рамката и застане срещу него като равна, тогава ще започне истинската война, не с оръжия, а със страх, истина и избор.
И това вече не е любов към идеал. Това е любов към човек. А тя е много по-опасна.Wink

Редактирам се, за да кажа, че днес може би ни очаква още един фраг.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 16:09 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт