🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 23 770
  • 686
  •   7
Отговори
# 675
Не съм се замисляла досега, че може би Ешреф очаква портрета чак когато разбира, че Руя е Нисан, което не мисля, че ще е в следващия епизод. По-скоро само тя да научи.

Сега, когато Ешреф е на чело на Сираците, как процедираме с това, че е във връзка? Всеки баба сам ли си решава?  Sweat Smile

Гери, съгласна съм с теб за внучката.

# 676
Вчера обещах да пиша за Ешреф и не го направих. Сега ще се поправя.
В тази серия наистина той се завърна с цялата си слава и мощ. Имаше реплики от рода на ти знаеш ли кой съм. Имаше битки. Имаше бърза мисъл. Явно се събра и отново стана онзи Ешреф, който харесахме в началото. Това, че почти не загуби любимата си(два пъти), му беше като шамар, който да го събуди от дрямката. Вече не действа на парче, предприема мащабни действия. Готов е да влезне в битка с този свой враг и да въдвори ред в хаоса, който Кадир сътвори.
А направи ли ми впечатление, че старецът всъщност явно не иска да убие Ешреф. Той дори пари му предложи. Не ви ли е странно. Ешреф му пречи, има принципи, а този старец го залавя, схеми му предлага. Можеше директно да го елиминира. Явно никога не е имало такова нареждане с онзи коршум, да го убият.

# 677
Това, което си мисля, е, че Старецът разпознава в Ешреф ценен противник, дори потенциален партньор. Хора като него не елиминират такива фигури лесно, а първо се опитват да ги притежават, да ги купят. Принципите на Ешреф са проблем, вярно е, но може и да са причина да бъде уважаван. Затова му се предлагат пари, влияние, „място“.
Ешреф, обаче никога не е бил човек, който може да бъде купен. А сега още повече. И не защото е много морален, а защото има какво да губи.
Това малко ми прилича на игра на шах.
А Ешреф току-що си върна дамата.  Wink
И от тук следва въпроса на Хриси- какво ще прави с нея и със Сираците?

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 18:10 от NeZ_9

# 678
Явно дилемата доза жената и сираците вече някак не съществува. Всички знаят, че се е влюбил и никой нямаше проблем с това като стъпваше в длъжност. То пред проблемите с Кадир и стареца и това май са избрали влюбеният Ешреф.

# 679
Не обърнах много внимание на предложението от Стареца по време на епизода, но това означава, че му няма пряко зъб на Ешреф. Отпада версията за възкръснал баща на Динчер примерно.

Много ми хареса сцената, когато ги приковаха в стаята и групата си казваха последни думи, нямаше паники, спокойно приеха съдбата си. Разбира се, както и Ешреф в ъгъла с рисунката на Нисан.

# 680
Страхотен момент, Хриси!

Ешреф, аби, се спря за момент, сякаш искаше да запечата в съзнанието си последното лице, което щеше да види, преди да умре. Всички в стаята все още бяха там. Но той вече не беше там. Погледът му се разсея. Сякаш стените бяха изтрити, гласовете замлъкнаха. За миг той излезе отвъд този свят.
Познавам този поглед. Когато човек се приближава до смъртта, той не отива към страха, а към любимата си.
Сега може би ще умре след миг. Той също знае това. Но смъртта не е в ума му. Има възможност да види Нисан за последен път. Възможност за прегръдка. Онзи аромат, който никога не напуска ума му.
Защото дори ако моят аби Ешреф е мъж, приел смъртта, той все още е някой, който живее достатъчно, за да мисли за жената, която обича.

# 681
Изненадаха ни с нов фраг.

# 682
Изненадаха ни с нов фраг.

Психиатър-  Заключваме нещата, с които не можем да се справим, в съзнанието си като в една стая.

Нисан- Аз искам да изляза от тази стая

Ешреф- Бях много силно заплашен.

Нисан-  Наистина ли е толкова важно за теб, ако никога повече не ме видиш?

Ешреф- Понякога си мисля, че не разбираш колко много те обичам.

Нисан- Рюя.
Ешреф, моля те! Виж, не искам да живея в несигурност, разбра ли!  Рюя ли е причината за конфликта ти с Фърат Корал?

Нисан- Не мога, всичко е върху мен

Джерен- Но говорим за изгубено време, Нисан, каква болка си преживяла

Кадир- Доставката ще бъде безконтактна, братле.
Фърат Корал, който търсиш  те чака.

Ешреф- Значи ти си Фърат Корал

Нисан- Не,не,не, не идвай, не идвай!
Пусни ме, пусни ме, пусни ме !
Аз съм Рюя!

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 22:50 от NeZ_9

# 683
Ами явно вече истината ще бъде разбрана. Крайно време беше.

# 684
Крайно време беше! Сега започва интересното! Как ще го приеме Нисан. Как ще го разбере Ешреф?
Според вас убива ли Динчер?

# 685
Нали ни обещават серията да е бомба, явно ще ни го изпълнят.
На мен и предния епизод много ми хареса. Обаче е крайно време да имаме истинска Руя.

# 686
Не знам за епизода, но фрага беше бомба! Misc Bomb

С публикуването на трейлъра за Eşref Rüya, зрителите най-накрая получават отговор на въпрос, който отдавна си задават.

Те се сблъскват с истина, която напълно ще промени хода на историята, и се разкрива, че Нисан е „Руя“. Тези моменти, очаквани с нетърпение от зрителите, също така предвещават началото на нова ера в сериала.

Новия стил на обличане на Нисан ми харесва Wink

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 23:05 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт