🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 24 264
  • 699
  •   3
Отговори
# 690
Снощи не очаквахме фраг, явно са решили да активират фенската маса по-рано, за да изберат какво да гледат по-рано. А и са понатрупали материал по-рано.

Аз от серията очаквам да вдигне градуса на напрежението и да ни държи на тръни до финала. И аз мисля, че тя ще разбере, че е Руя чак при финалните надписи, но нека да се хванем на тази уловка и да си гледаме с удоволствие.

Много харесах Чаатай от края на предишния епизод. Много хубаво играе силен, самоуверен мъж, мъж който знае какво иска и как да го постигне. Несигурен е единствено около Нисан, защото там няма никакъв опит.
Знам, ме това не е снимка от финала на епизода, но пък на нея е толкова хубав.

Хриси, много хубаво да си изкараш. Малко завиждам, но най-благородно.
Нези, и на теб хубаво изкарване и много сняг.
Момичета, не се кахърете ако не можете да гледате веднага. Има и по-важни неща в живота от сериала Kissing Heart

# 691
Добро утро!☕
Следващата серия се очаква да е голям емоционален шок и срив. Истината за Руя ще удари Ешреф на най- болезненото мястото.  Много ще е интересно как Ешреф ще реагира, първата му реакция.  Предполагам с недоверие, болка и вътрешен срив. Или пък ще реагира студено и мълчаливо, понякога гневът му не шумен, а тежък и премислен. Нямам търпение да видя точно в този  момент погледите на Чаатай, майстор е на гняв прикрит зад мълчание, поглед рееш се във въздуха.  Не съм виждяла друг актьор да придава толкова силно тази  емоция.
Определено най-големия вътрешен конфликт за Ешреф предстой  - Любов срещу разум.
Забелязала съм в сериала има едни моменти когато Ешреф е сам и точно тогава се вижда истинската му болка, човек който се чувства предаден.

Момичета,  приятно ви изкарване където и да сте и с когото и да сте! Важното е да се забавлявате. И аз като Гери, благородничко ви завиждам😉.

Хубава неделя на всички!

# 692
Благодаря много, момичета! Two Hearts
Три дни ще съм по работа, не знам дали ще успея да посетя сакралните ешрефски места, но видя ли някой или нещо, вие първи ще разберете. Smile

Пак гледах фрага, със сигурност динамиката много ще се промени. Винаги съм мислила разкриването на самоличността на Руя от гледна точка на Ешреф, но от на Нисан не е по-малко интересна. През всички тези години без родители, тя се е борила сама за оцеляването си, без да подизра, че цял живот някой я е търсил и се е най-малкото надявал тя да е добре, защитавал я е с цената на свободата, дори и живота си.

Ешреф стои пред един завързан човек на стол, според вас Динчер ли е? На мен свкаш не ми заприлича в тяло на него?

# 693
И на мен ми се струва, че не  е Динчер.
И аз винаги гледам през призмата на Ешреф,  мда да, и за Нисан ще голям шок.
Може би шок и отричане  дълго е живяла с една версия за себе си и миналото, може осъзнаването да дойде на части..."Това не може да бъде вярно"
Определено ще се чувства вина и страх от реакцията на Ешреф. Най- големият и страх, как ще е погледне Ешреф след това. Определено и за нея ще е голям емоционален срив. Може да иска да избяга.
Момичета,  чакани прекрасна серия изпълнена с много емоции, болка и трансформации. Интересна серия ще е! И рейтинга ще е 👌

# 694
Чака ни, чака ни. Ама аз продължавам да си мисля, че пълното разкритие, това и двамата да знаят истината, ще се разбере не тази седмица. Ако Нисан е първа съм сигурна, че няма да дотича до него и да му каже незнаещ ли коя съм аз. Ще има вина, ще има страх, ще има объркване, ще има недоверие. Има време още.
А ако той пръв е разбрал, очевидно още не ѝ е казал. Но май това няма да се случи. Не мисля, че той ще има силата да пази тази тайна. Помните как в първи сезон преди коронацията хукна да види неговата Руя.

И това 100% не е Динчер, а случаен човек, за да успокои малко яростта на Ешреф. Може самият Динчер да го е организирал. И това да е някой скъп на Ешреф човек. Би било много зло.

# 695
И аз мсиля, че няма да разбере в този епизод Ешреф истината, даже сцената с Нисан сигурно ще е накрая на епизода.
Дори Ешреф да научи истината за Динчер и кой е баща му, винаги може да си помисли, че искат да наранят Нисан, за да наранят него, а не, че тя е Руя.
В цялата история с разкритието, Чийдем сто процента ще се намеси.

# 696
  • AMS
Привет и благодаря за всичко споделено!!!
Въздържах се да пиша, след като изгледах и с превод еп. 29.
Добре, че дойде изненадващо втори трей за еп.30.
Ядосах се, че два поредни епизода рейтингът спадаше чувствително.
Знам, че имаше пауза, мачове, тръгнаха нови проекти,
но явно не беше разчетен добре календара.
Кримито се заплете, добавиха още повече стрелби и аха да загубя интерес.
А дано с еп. 30 дизито поеме в нова посока нагоре.
И мен ме мъчи въпроса как Ешреф, като глава на Сираците,
ще съчетава това с любовта към Нисан. Ще промени ли правилата?
Или ще гледаме нещо като съдбата на Хъдър или на Садък.
Ешреф да гръмне Динчер/Фърат Корал, ами Покурорката, ами Чийдем, ... Не ми се вярва.
А и Кадир от фрага му го предоставя. Може да е този с бялата коса и опашката.
Та сега Нисан разбира, че е Руя, но това все още не значи, че и Ешреф ще разбере сега това.
Връщам се пак на оня еп.9 - ... и когато след три години и половина Ешреф аби разбира, че Нисан е Руя ...
А и това ме човърка - малката Нисан ми се струва, че посочва малкият Ешреф, че е убил Феридун Корал.
И сега Нисан като открива, че е Руя, така си спомня, че е предала тогава Ешреф.
Спирам, че сигурно ви досадих.

# 697
Да, така е! Няма как всичко да ни сервират на веднъж.  Но, ако Нисан първа научи първа, че е Руя, Ешреф от нея трябва да научи истината.  Така ми се връзва сценария в моята глава, ще видим.
О, Чийдем и тя ще е в играта, къде без нея. Доста ключове държи и тя.
О, Дива, много си добра в разследванията, с интерес те чета!

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 13:51 от eliet

# 698
Дива, аз за цитата от 9-ти епизод, го разбрах все едно Ешреф е знаел, че е Руя, но вече научаваше и че Нисан е пратила полициятс като бяха с бащата на Изет или там за каквото ставаше въпрос?

# 699
Здравейте,момичета! Днес съвсем ви изпуснах, но, както каза Гери, живота е всичко друго извън сериала. Hug
А днес се възползвах максимално от снега, че утре, не се знае как ще е ...
Скрит текст:
Хубав разговор сте подхванали. И аз чакам с нетърпение момента, в който и двамата ще разберат кой кой е.
Според мен първа ще е Нисан. Терапията, на която се е подложила, няма да  отключи само спомени, a ще и върне и онази идентичност, която тя е заключила, за да оцелее . Осъзнаването „аз съм Руя“ няма как да е тихо или рационално. Това  ще е сблъсък между детето, което е било наранено, и жената, която сега е обичана.
Със сигурност ще  мното емоционално за Нисан, защото ще разбере, че е била пазена и обичана още преди да може да го осъзнае,
ще осмисли защо някои хора и места са и действали болезнено и най-вече, ще трябва да приеме, че любовта и с Ешреф не е случайност, а съдба, която си има цена.
Този епизод няма как да мине без сълзи -и за нея, и за него. Истината вече не просто „изплува“. Тя удря.
Но ще удари първо Нисан. Интересно ми е как ще се държи с него, докато се реши да му каже. И дали ще имаме сцената в затвора...
Малко неща зад камера

Тук някой е забелязал, че Нисан е с пръстен.
Дали е аксесоар или нов подарък от Ешреф?

Тук се снима на гробища. Прилича на нечие погребение...

Общи условия

Активация на акаунт