🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 25 280
  • 735
  •   2
Отговори
# 720
Много са хубави снимките, особено последната.♥️

# 721
Гледах пак последния фраг. И отново имам чувството, че е рано Ешреф да разбере коя е Руя. Не че това искам, но просто не мисля, че тя му е казала или той сам да е разбрал. Нямам никакво търпение вече. Дано не ми мине котка път и утре рано да почна с гледането.

Дива, ти понеже следиш най-здраво крими нишката в сериала, този Старец имаш ли усещането, че е от миналото на Ешреф или е само от миналото на Хадър и Кадир?

# 722
Мен по-скоро ми е любопитно за този "Старец", няма ли вече да го покажат, от доста отдавна го натякват.
За "истината" рано или късно ще излезе,  колкото по-късно толкова по-болезнено.
Имаш право Гери, фраговете са подвеждащи.

Съдейки по израженията им, нямат никакво съжаление!

# 723
Аз също мисля, че още е рано Ешреф да разбере, че Нисан е Руя. Поне не и в този епизод.
Интересното е, че тя е с едни и същи дрехи в доста сцени.
От продукцията

Някъде четох, че Ешреф баба ще отвори място за хранене за бедни. Може би тази сцена е от там.

Според мен, тук Нисан още не знае нищо.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 16:39 от NeZ_9

# 724

Според мен, тук Нисан още не знае нищо.
Сега погледнах втория фраг, като казва "Аз съм Руя" е вечер, но е облечена със същите дрехи. Та през деня и е последният ден като просто Нисан.

# 725
Да, и на мен така ми се струва. Wink

Ядосан Ешреф

А мислите ли, че могат да разберат по едно и също време, независимо един от друг?
Ако този наистина е Динчер...

Хриси, как е в Истанбул?

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 17:24 от NeZ_9

# 726
Може с това да ни изненадат и Ешреф да разбере, защото за Нисан вече се предполагаше.

Утре пътувам за Истанбул, така че утре ще пратя поздрави от там. Smile

# 727
Ще имаме и нов саундтрак

Произведение, което ще докосне сърцата: „Eşref Saati“ 🎶

От уникалната писалка  Сезен Аксу, записките на Айтуг Яргъч и гласа на Назлъ Билгинер Йенги...
Очаквайте ви в новия епизод! 🌹

#EşrefRüya утре вечер от 20:00 часа по #KanalD.

# 728
Момичета, здравейте,

Хареса ми предположението, Ешреф и той да разбере за Нисан-Руя, но и на мен ми се струва рано. Бих се радвала Нисан да му разкаже Simple Smile Поне в едно нещо да е истинска и откровена. Не мога да разбера защо всичкото това, което говори със Селма не го каже на Ешреф. И за мен тя тук е донякъде предател, защото споделя информация със Селма, която знае от Ешреф... Въпреки, че го прави за негово добро... Не съм сигурна, че Селма би спасила Ешреф, въпреки доброто отношение към Нисан. В това отношения я харесвам повече от Чийдем.

# 729
  • AMS
Привет и благодаря за всички новости и реакции!!!
А, нали писах, че закъсах с кримито.
Просто се уморих да помня, какво е станало и кога.
Така, че всичко е възможно кой ще бъде Старецът.
Единствено това помня и още тогава го заковах -
"... след три години и половина, когато Ешреф аби разбра, че Нисан е Руя",
си спомни за оня момент, когато бяха в изправителния дом.
Не знам дали са минали тези три години и половина.
Имам и едно предположение от тогавашната снимка на мъж, жена и дете,
на прашната маса там в еп.9. Може би е бил директора на изправителния дом.
Може и от него да излезе някой сегашен герой вече стар.
А може и Старецът да се окаже биологичния баща на Ешреф.
Нали все пак всеки  има баща и майка.
Кадир още не мога да го видя като син на Хъдър. Няма тест.
А си спомням, че Ешреф каза за Кадир, че "кръвта му е лоша".
На кого се е метнал тогава.
Да, споделям мнението, че Нисан е предател.
Сега като разбере това, че е Руя, на кого ще го каже. На Джерен.
Още ще има разтягане на кримито. Няма да има "и заживяха щастливо",
имайки предвид новия статут на Ешреф и забраната за любов.
Пускат клип в Х - акунта -  "Времето дойде." "Мистерията се разгадава"

За мен пускат това и за бомба епизод, заради спада на рейтинга.
И ако се повиши, тогава тръгваме пак отначало и тъпчем няколко епизода.
Не искам да е временно и частично разкриването и после няколко епизода,
да забравим какво беше, кога, къде ... Но сценарият не го пиша аз.
Привърженик съм на това за два епизода да се разкриват загадките
и да следват нови. Поне нещо да се докара до някакъв завършък.
Поне за другите да ни бяха разкрили малко - за Чийдем, Прокурорката.
Не знам вече кой е този с чувала на главата. Може да е човекът на Стареца.
Ако е Динчер, да видим дали неговата тайна ще се разкрие. 
Не са ми приятни тези много сцени с пистолети и стрелба в главата.
Извинете, че подпалих.

# 730
Дива, и аз искам да има повече загадки и често да се разкриват. Да има нещо да искам да видя веднага следващата серия.
Динчер не ми се вярва да умре този епизод.
Подозирам, че само ще ни доближат до стареца, но няма да ни го покажат.
Нисан си е информатор в пълния смисъл на думата този път. На Чийдем нищо не каза, но този път не е така.
На Кадир кръвта му си е лоша. Хадър не е професор по математика. Престъпник е и той. Може и да е сега на по-добрата страна, но е мафиот. Пак се сещам за разговора с Кенан, че Кадир пак е щял да стане престъпник. А и като се сетим, че Хадър е оставил синът си и го е “забравил” за достатъчно дълго, че да е трудно да го открие.

Нези, тази Сезан Аксу е писала песента от Делибал. Има много хубави песни. Мира пее една нейна в Приливите. В Айле звучаха няколко нейни песни. Песента, която Нисан пя в сиропиталището е нейна. Любопитно ми е какво ни казват.

Хриси, пращам ти много положителна енергия. И само ако наистина, ама наистина нямаш какво друга да правиш гледай серията утре. Аз съм сигурна, че ще си запълниш времето с нещо по-интересно Kissing Heart

А в следващата серия ще гледаме доста от ядосаният Ешреф.

# 731
Ох, Гери, пак ме разсмя - та на професорите по математика кръвта чиста ли им е? Аз като математик да попитам.

Мда, Нисанче всичко казва на Селма, на Джерен, но не и на който трябва. Тя по-добре да вземе поста на Селма, повече работа ще свърши като прокурор.
Аз също искам от "раз" истината да излезе.
Ще видим какво ще стане.
Ешреф е ядосан, значи има и причина.

Но пък имаме един усмихнат и чаровен Чаатай с фен.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 09:09 от eliet

# 732
Благодаря, Гери! 🥰 Ако бяха по 40 минути сериите щеше да е изгледана, ама за два часа и 40 минути...

На прокурорката не вярвам напълно, и а ли възможност, ще вкара всички по затврите, само за дъщеря и не съм сигурна дали ще посмее.

# 733
Добро утро!

Diva, и на мен всички тези стрелби са ми много в повече!
И господин Седат е писал за новата песен

Да, ние обичаме режисьора, Чаатай, Демет, Гьоркем и екипа, но причините ни да обичаме и подкрепяме сериала не са само това. Харесва ни и визията, която казва: „Това е нашата история, това е нашата песен.“ Обожаваме продукции, които не поемат по лесния път, които са прецизни и които обръщат внимание на всеки детайл.

Така или иначе времето на разкритията идва

Момичета, пишете си спокойно, като се върна от ски, ще пусна новата тема.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 734
Хайде, малко остана.

Днес ще гледаме сърдития Ешреф доста в новата серия. Май ми харесва повече от щастливия. Чисто визуално. Извратена работа. Да харесваш някой актьор да играе гняв и страдание, дужевни мъки и вътрешни бесове. Ама просто в това е много добър. И във флиртуващия поглед също. И като цяло няма нещо, в което този Чаатай да не е добър. И богату и беден, и щастлив, и тъген, и ядосан, и нежен. Винаги е добър в изпълнението си.

Общи условия

Активация на акаунт