"Добра в леглото" = ?

• 4 464
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
  • Му Кинд Оф Плаце
да доопиша портрета-Да не може да казва Не  Mr. Green

# 31
Всяка жена, която се чувства обичана от мъжа си, е добра в леглото. Ако не я кефиш - еми естествено, че ще лежи и ще гледа в тавана и ще чака да свършиш...

# 32
да доопиша портрета-Да не може да казва Не  Mr. Green
Е,това е идеалната жена   Mr. Green
аз описвам добрата   Joy

# 33
Да му иzимитира поне един, а желателно е пове4е оргаzми, zа да може той да се хвали или ако е по_прекрит, да си мисли, 4е е върха

# 34
  • София
Кво значи активна бе? Понякога да си активна, след като са те надупили на някоя маса не е особено възможно  Mr. Green
масата май не е легло ... не съм казал добра на маса

# 35
Аз съм добра и на бюрото принципно Mr. Green особенно като си сложа очилата и силиконовите чорапи,направо късам нерви Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 00:18 от benito

# 36
  • в Низината
Огън - жена, тигрица, изпепляваща, влудяваща...

# 37
Аз съм добра и на бюрото принципно Mr. Green особенно като си сложа очилата и силиконовите чорапи,направо късам нерви Mr. Green
Ще разболееш мъжете във форума ,benito  след тоя пост. Wink.

# 38
този въпрос е за мъже

по всяко време, на всякакво място, по всякакъв начин, не с всеки . това според мен Embarassed

# 39
Не съм правила секс с жена, а и нямам такова намерение. Така че, не ми пука коя е добра и защо. Правя оценки само на мъже Mr. Green

# 40
Според мен мъж, който е луд по една жена, а не просто прави еднодневен секс с нея, без тръпка и особено привличане, ще е способен да направи всяка жена "добра в леглото/масата/стената" Когато има тръпка и те свива корема при вида на обекта на желанията ти, сексът винаги е добър  Wink

# 41
Според мен мъж, който е луд по една жена, а не просто прави еднодневен секс с нея, без тръпка и особено привличане, ще е способен да направи всяка жена "добра в леглото/масата/стената" Когато има тръпка и те свива корема при вида на обекта на желанията ти, сексът винаги е добър  Wink
Донякъде съм съгласна, но все пак има хора, на които им се удава повече от наа други  Wink
За да е добра в леглото една жена според мен трябва 1)физически да е гъвкава и пластична (а не тромава и скована) и
2) емоционално - да се чувства желана и харесвана (тогава на нас жените ни порастват крила  Laughing) и комбинацията от двете кара мъжете да сънуват мокри сънища след това месеци наред

# 42

Да си дойдем на думата.

# 43
  • София
Донякъде съм съгласна, но все пак има хора, на които им се удава повече от наа други  Wink
За да е добра в леглото една жена според мен трябва 1)физически да е гъвкава и пластична (а не тромава и скована) и
2) емоционално - да се чувства желана и харесвана (тогава на нас жените ни порастват крила  Laughing) и комбинацията от двете кара мъжете да сънуват мокри сънища след това месеци наред
10х за определението - звучи много вярно и искрено!

# 44
Добра в леглото - винаги казва "лека нощ", не хърка, не ти пречи на телевизора, винаги казва "добро утро", послушна и доволна от всичко.... а, да, и пише хвалебствия за теб по форумите.

Да не рита и да не отвива благоверния... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт