Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 38 498
  • 769
  •   4
Отговори
# 735
  • На изток от Ада
Аз имам топ лак уж светещ ама не свети също ...

# 736
За първи път ми се появява такова оценяване на доставчика,погледнах на стари поръчки го няма.Дано са го въвели за всички доставчици и да си видят обратната връзка и качеството което ни предлагат.

# 737
  • На изток от Ада
Има го и за стари. Малко ровене иска

# 738
https://www.temu.com/bg-en/womens-elegant-short-sleeve-summer-dr … 100762_8emt2m1inv
  Тази рокля много съм доволна, чист лен, пада тежко и не прозира.

# 739
Имам роклята, показана от pinko . Потвърждавам, чудесна е! Много добре ушита. Деколтето е нормално, дължината на роклята е до коляното (аз съм висока 160см), има два големи джоба. Много добре стои.
Точно тези дни си помислих да си купя още един-два цвята (моята е пепел от рози).

# 740
Имам роклята, показана от pinko . Потвърждавам, чудесна е! Много добре ушита. Деколтето е нормално, дължината на роклята е до коляното (аз съм висока 160см), има два големи джоба. Много добре стои.
Точно тези дни си помислих да си купя още един-два цвята (моята е пепел от рози).
Здравейте! Кой размер рокля си поръчахте?

# 741
От Тему имам лепенки против повръщане, което се лепят зад ухото. Страшно доволна съм. Да не казвам колко деган ми спестиха... Жалко, че вече ги няма същите и ще трябва да търся други като ми свършат наличните. Бях взела и обезболяващи пластири. Дадох ги майка ми за коленете и тя е много доволна.
Може ли линкове към лепенките и пластирите??

# 742
  • София
За съжаление и пластирите вече ги няма - трябва да търся други по-нататъка. Не бях нито загряващи, нито охлаждащи.

# 743
  • На изток от Ада
За съжаление и пластирите вече ги няма - трябва да търся други по-нататъка. Не бях нито загряващи, нито охлаждащи.
в шейн ?

# 744
  • София
И аз имам този уред и съм много доволна! Засега работи, повече от половин година.

# 745
Amicia, поръчала съм размер "М".

# 746
Аз така и не си получих пратката, която дойде вчера - пренасочих я, сега в сайта само ми излиза, че три пратки (обединени в една) не са получени (провалена доставка) и толкова.
От Бокс нау уж ще ми пратят нов номер, някой ден. Сега не разполагам с кола и ако не е в точния автомат, пак ще пренасочвам - въобще няма как да търся из града, по някакви улици и квартали, където никога в живота си не съм ходила...

# 747
  • На изток от Ада
На мен ми пуснаха карта за отстъпка.
Вероятно трзи дни ще имам пратка

# 748
Здравейте ,някой с отзиви за тази безжична прахосмукачка-става ли за  почистване на стълбище  и навес в който се ходи с обувки  и съответно има понякога кал и пясък?
https://share.temu.com/wQDeo0vtLqB
Преди два дни за първи път получих пратка в която липсва артикул!
Писах на съпорта и ми предложиха повторно изпращане или възстановяване на сумата !
Приех повторно изпращане,сега ще чакам!
Получих и прахосмукачката за която Бах питала по-рано!
Пробвах я веднъж и си мисля ,че е сполучлива покупка!
Сега обаче ми трябва за почистване на стълби -4 етажа къща и навес !

# 749
  • Асеновград
Даже и да има липса, китайците са коректни или връщат пари или изпращат отново. Въпреки,че може липсата да е от проверка на митница или куриери. Днес случай във физически магазин купуваме уред пакетиран и затворен в кутия, поисках да го отворим, не можело, ако има проблем,ще го заменим. Отварям в къщи, липсват части с които работи. Пак до магазина, взеха си го веднага/ и даже без коментар, явно са били наясно / връща ми сумата в лв. задавам въпроса, аз съм платила в евро, защо в лв. Ами нямали налични............... После защо пазаруваме от сайтове............. Докато има Тему и ми е изгодно ще избягвам магазини и местни търговци.

Общи условия

Активация на акаунт