Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 41 344
  • 832
  •   13
Отговори
# 825
Отказах се от текстилните дрехи за куфари. Максимум 2 пътувания със самолет. Сега търся по-добра алтернатива. Поръчах pvc, но нещо размерите им са странни и не стават (или аз пак грешно меря, но нито един не пасва на наличните ни чанти, а поръчах 3 различни размера и ще връщам).
Аз пък съм много доволна Имам вече 6 полета с тях и още са здрави .

# 826
Cristi, побира се телефон в първото портмоне, но без протектор (моят телефон е Huawei).
Panayotu , не знам, не съм пробвала, а и майка ми има "бабешки" телефон с копчета. Може би без протектор ще се събере телефон.
П. П. Майка ми живее в друг град, та не мога да пробвам с моя телефон дали ще се събере.

# 827
Благодаря, така и предполагах Sad

# 828
  • Пловдив
Аз съм доволна от моето палтенце, аз така му казвам. Куфара ми е от скъпите и много добре се запази след 3 полета. Купила съм и друг за смяна, но за сега няма нужда.

# 829
Момичета, връщала съм хиляда пъти, но сега искам да заменя за по- голямо. Не виждам опция. Има ли вариянт или връщам това и поръчвам другото.

# 830
  • На изток от Ада
Момичета, връщала съм хиляда пъти, но сега искам да заменя за по- голямо. Не виждам опция. Има ли вариянт или връщам това и поръчвам другото.
няма замяна

# 831
  • Асеновград
Аз съм доволна от моето палтенце, аз така му казвам. Куфара ми е от скъпите и много добре се запази след 3 полета. Купила съм и друг за смяна, но за сега няма нужда.
От този тип аз нямам скъсан калъф https://share.temu.com/6xh57i7cB2B просто с него не виждам повредите.
на този декември му видяха сметката на полет с флай Дубай.  Скъп евтин няма спасение. Предния беше спукан до дръжката, точно където влиза телескопичната дръжка, от калъфа не бях забелязала.

# 832
няма замяна
Замяна на номер има, но само при две условия: поръчката да не е изпратена и...търговецът да дава такава опция. Говорила съм с бота за това. При първи опит стана, втория път не. Ако не стане, връщаш и поръчваш коректен размер. Доколкото разбирам, дошла е поръчката. При това положение, само връщане и нова поръчка.

За сета от три куфара, ако към мен беше постът, сега си разгледах поръчките и исках да дам линк, но не се предлагат вече.

Общи условия

Активация на акаунт