Къде в Бургас? -Тема 65

• 3 420
  • 104
  •   1
Отговори
# 90
При мен отоплението е едно.
Следя фактурите по други фактори за изразходвана енергия.

Не при всеки е било едно и също някъде през ноември и сега в януарските студове. Очаквам доста по - висока нова сметка.

# 91
Нямаме разлика в поведението вкъщи, а киловатите са почти х2 и на дневна, и на нощна спрямо ноември. Вероятно климатикът харчи повече заради температурната разлика..

# 92
Можете ли да ми препоръчате майстор, който да постави фолио върху кухненски плотове?

# 93
  • Бургас
Къде продават големи бутилки минерална вода за машина 19 литра.

# 94
Метро ако говорим за тези които се обръщат върху машината

# 95
  • Бургас
Да, точно за тези.

# 96
  • Бургас / Славейков
Аз се надявам машината в Метро да я върнат!
тя машината е там, но има лепната бележка, че поради преминаването към евро не работи вече, не знам дали след февруари ще я настроят за евро монетите… аз за няколко дни с цяла шепа евро жълтици се снабдих
Машината на Метро ще бъде там след като я настроят да взима евро центове.Може би към февруари,март.

# 97
  • Бургас
Някой виждал ли е да се продава някъде маркер за обувки. Трябва ми черен.

# 98
Препоръка за тихо и спокойно заведение за съботен обяд ?

# 99
  • Бургас
Аз се надявам машината в Метро да я върнат!
тя машината е там, но има лепната бележка, че поради преминаването към евро не работи вече, не знам дали след февруари ще я настроят за евро монетите… аз за няколко дни с цяла шепа евро жълтици се снабдих
Машината на Метро ще бъде там след като я настроят да взима евро центове.Може би към февруари,март.
Ако някой има евро центове излишни ще му ги уедря.

# 100
Момичета, някоя от вас има ли път към Джъмбо тези дни? Трябват ми 2 възглавници 60х60 пълнеж, но ноември като ходих за друго малко нещо, чаках 3ката точно 1 час на студа и течението на връщане и не смея да ходя отново в студа. Имат доставка, но е 10+ лева и търся някакъв друг вариант. Трябват ми 2 броя от тези възглавници.

# 101
Днес тройките са с нормално разписание, утре са на 1 час.

# 102
За ходих в работен ден в 5-6 следобяд. Тоест, когато трябва да с редовни. Уикенда, не ми се мисли какво е разписанието .....

# 103
Проверяваш си в приложението и избираш кога да тръгнеш и кога да излезеш от магазина. Няма какво да го мислиш.

# 104
И това го знам, благодаря. Питах за дребна услуга, не за съвети. Обясних вече че съм минала вече по този път, но явно не съм обяснила достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт