Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 689
  • 163
  •   2
Отговори
# 150
От Румъния са ми идвали и за 3 дни. Обикновено са с Еконт.
От Турция идват със Спиди и се бавят. Тези със Спиди също ми ги праща до автомат, който не съм избрала (то няма и такава опция).

# 151
  • Асеновград
То може да се пренасочи до адрес но с плащане на допълнителна такса. И може и затова да ги насочват в автомат,за да доплащаме. Ако първата не беше дошла до адреса, нямаше да се замисля.
В случая е един куриера Спиди.

# 152
Спиди не взимат за пренасочване, но някой каза, че вече това се е променило. Аз не съм пренасочвала скоро, за да потвърдя.

# 153
  • Асеновград
Спиди не взимат за пренасочване, но някой каза, че вече това се е променило. Аз не съм пренасочвала скоро, за да потвърдя.
Взимат, бях тръгнала да пренасочвам, видях,че има такса и се отказах. Освен това щеше да дойде в понеделник. Нямаше опция да я получа утре.

# 154
Добре сте с купон за 50%, на мен са ми дали за 20%, ограничен до 3 евро

# 155
Добре сте с купон за 50%, на мен са ми дали за 20%, ограничен до 3 евро
50 процента, но е ограничен до 7 евро, което често ми се пада и от колелото (то е с минимален праг на сумата, де).
Т.е. ако искам нещо да ми е действително намалено с 50 процента, трябва да струва 14 евро. Обаче, пък, като му платя и доставката, защото сумата  малка за безплатна доставка и стана... Laughing

# 156
Аз нещо не виждам къде е колелото. Преди ги имах, но сега го няма.
Доставката ми е безплатна и за 10 лв. Нямам ограничения.

# 157
Спиди имат едно безплатно пренасочване на пратка, миналата седмица последно го ползвах.
Със Спиди дойде бързо пратката от Румъния, вече доста поръчки “ навъртях” и само една дойде с Еконт.

# 158
  • Асеновград
Спиди имат едно безплатно пренасочване на пратка, миналата седмица последно го ползвах.
Със Спиди дойде бързо пратката от Румъния, вече доста поръчки “ навъртях” и само една дойде с Еконт.
Безплатно мога да я пренасоча , до адреса за който е , чак за вторник. Платено за събота, и понеделник, това ми дава приложението на Спиди, като опции.

# 159
Аааа важното, че има опция още за безплатно пренасочване. То ясно, че ако си на зор ще идеш, където трябва, но поне като не ти е спешно, да си пренасочиш безплатно.

# 160
  • Асеновград
Аааа важното, че има опция още за безплатно пренасочване. То ясно, че ако си на зор ще идеш, където трябва, но поне като не ти е спешно, да си пренасочиш безплатно.
Не ми е спешна, но и не смятам за след 5 дни ,че е опция. Ако и със следващите е така, както започнах да поръчвам, така и ще ги отсвиря.

# 161
Ти си знаеш. Иначе на мен пренасочване ми е давало макс след 2 дни. При теб може би, защото е уикенд.

# 162
Пренасочване ми дава винаги на следващия ден.
Дори пратки, насочени до адрес, когато ми звънне момчето, а аз не съм вкъщи ми ги оставя в офис и вземам същия ден.
Мразя доставки вкъщи, винаги идват в неподходящ момент.
Поръчах две еднакви неща в рамките на дни, едното дойде завчера  в кутия на Спиди, другото идва утре в офиса.
Явно карат на случаен принцип.

# 163
  • Пловдив
Винаги давам служебния адрес за доставка, а незнайно защо ми я пращат в офис, който изобщо не ми е удобен.
Пренасочвам и получавам до ден-два.

Общи условия

Активация на акаунт