На море в Турция - тема 88

• 7 734
  • 94
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте,
Някой скоро запазвал ли е през дестинията? Как ставахатам нещата, някой ако може да припомни? Благодаря предварително!

roasted_pumpkin За пръв път чувам за тези хотели на DOBEDAN,  както и за този DUCALE, в който вте били мин. година.

# 91
Някой да има повече информация за новия хотел във Фетие #𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧𝐍𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞𝐒𝐚𝐫𝐢𝐠𝐞𝐫𝐦𝐞?

# 92
Някой да има повече информация за новия хотел във Фетие #𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧𝐍𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞𝐒𝐚𝐫𝐢𝐠𝐞𝐫𝐦𝐞?
Този хотел ще бъде открит на 01.05  тази година така,че нито тур оператори нито член на форума имат идея за хотела.

# 93
Здравейте! Преди време имаше на първата страничка информация за хотелите през зимата, кои басейни се затоплят и т. н. някой да знае как мога пак да я откиря тази информация?

# 94
  • София
Здравейте,
Някой скоро запазвал ли е през дестинията? Как ставахатам нещата, някой ако може да припомни? Благодаря предварително!

roasted_pumpkin За пръв път чувам за тези хотели на DOBEDAN,  както и за този DUCALE, в който вте били мин. година.
Ducale  е преформен Venezia Palace Deluxe Resort, пълната му реновация беше миналата година.
Ние в крайна сметка ще.сме в Dobedan , но Dobedan exclusive hotel&spa в Белек. Оглеждайки колко е далече Кемер от летището и с този плаж само камъни, а и най-вече при положение, че ММ се размисли за гмуркането там, ме запали към Белек с 200. А и друго си е да ти залязва слънчицето в моренцето, че ние сме от тези де само нощна смяна не карат на плажа.
А и да ви кажа бърз преглед и на двата хотела техния си сайт за резервация плюс най-евтините самолетни билети пак на бърз прочит, не ми излязоха толкова пък по-евтино от агенция. А с кола няма шанс.толкова време да се дрънгулкам, а като знам тогаааава какво ще помъкнеммм, не, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт