На море в Турция - тема 88

• 4 902
  • 71
  •   2
Отговори
# 45
  • Някъде в Европа...
Как ви се виждат цените сега спрямо миналата година? Примерно за един и същи хотел, за същия период от време, колко е разликата?
Нямаше - за същия хотел, същия период, но с уточнението, че си направих резервацията в края на август за юни 2026 г.

# 46
  • Варна

Моля за актуални мнения за Кущур клуб Кушадасъ.
Хотела е много добър, плажа е смотан.

хубавия плаж е плаЖ Лонг Биич( плаж Давутлар ) гледайте хотели само на него : Palm Wings Beach Resort & Spa , Batıhan Beach Resort & Spa , Atlantique Holiday Club

# 47
Действително, както сме обсъждали, плажът на Palm Wings Beach Resort е страхотен. Най-хубавият, на който сме били в Турция.

# 48
+ 700 лв, към момента проверих. Резервирах през м.Април. За Sy Hotels е това.

Как ви се виждат цените сега спрямо миналата година? Примерно за един и същи хотел, за същия период от време, колко е разликата?

# 49
  • София

Моля за актуални мнения за Кущур клуб Кушадасъ.
Хотела е много добър, плажа е смотан.

хубавия плаж е плаЖ Лонг Биич( плаж Давутлар ) гледайте хотели само на него : Palm Wings Beach Resort & Spa , Batıhan Beach Resort & Spa , Atlantique Holiday Club

Добавям Корумар ефесус на Памучак плажа и още на Лонг Бийч - Ефезия, Гранд Белиш и за мене най-добрия пред Флора Гардън. Това са хотелите в Кушадасъ на перфектните плажове, има един Риксос, на Лонг бийч който не се дава от нашите агенции и отчасти хубави, да не кажа гадни, но недобри по-меко казано на Памучак, Ричмонд, Палм Уингс и Аква фентъзи. Това е, всичко друго е я платформа, а насипан, я камъняк, я въобще няма, я има един ред чадъри. Кущур е в предишното изречение.

# 50
Точно за една година разлика от предишното ми летуване и резервация ми от ноември за същия хотел, същия период е 800 лв.

# 51
Тази разлика за колко човека е?

# 52
  • Пловдив
Защо се изненадвате за цените в Турция?Те всяка година за хубавите хотели са все нагоре.Не на празно всички се насочиха за Египет и Тунис.

# 53
Тази разлика за колко човека е?
За двама възрастни в стандартна стая. Гледах, че в по-високия клас увеличението е още по-голямо.

# 54
Защо се изненадвате за цените в Турция?Те всяка година за хубавите хотели са все нагоре.Не на празно всички се насочиха за Египет и Тунис.
Славеичи, ако обичаш би ли направила съпоставка между
курортите в Турция , Египет и Тунис.

# 55
  • София
Славеичи, ако обичаш би ли направила съпоставка между
курортите в Турция , Египет и Тунис.

Аз не съм ходил в Тунис и Египет, ама 2024 - та дъщерята ходи в Египет не помня кой хотел, не беше топ. Точните и думи като се върна бяха, няма да им стъпя повече. Кафе до 10 ч платено, клип праща на опашка за обед около 20 човека, 2 яденета, анимация тотал щета. В Турция е ходила 6-7 пъти също в не чак толкова квалитетни хотели от сорта на 3 пъти Батихан. Та услугата в Турция е на светлинни години по-напред към днешна дата, то и затова цените станаха баси мамата. Нека някой друг да каже все пак, Роже, Галактик, Славейчето, аз препредавам.

# 56
Зависи в какъв хотел е била, следващият път да избира по-внимателно.

# 57
  • Пловдив
Аз лично съм много доволна и от Тунис и от Египет.Само да отбележа ,че избирам 5* хотели  не от най-евтинитe и не от най-скъпите.Ние не държим на алкохол и много обилна храна.Важно е да е чисто и морето да е хубаво.В Шарм Ел Шейх много ни хареса и тази година ще повторим (в друг хотел).Като цена ни излиза много по евтино от Турция.В Тунис плажовете са уникални!!!Имаш усещането ,че стъпваш в памук.Храната там не отстъпва по нищо на турската..

# 58
Били сме в Турция и Тунис пък ние, не в Египет (обмислям за есента тази година). За мен Турция е перфектното място за хора с деца и винаги избираме хотели с пързалки (не ни е нужан цял аквапарк). Детето през цалото време е щастливо, плюс че храната е супер и до сега не можем да се оплачим от обслужване или хотел, но и аз избирам обикновено по-висок клас (но не най-скъпите).

В Тунис ни хареса също и определено потвърждавам- плажът там е класи над Турция. Ако отиваш за плаж/море и избираш между двете- Тунис. Храната също им е супер между другото, може би идея по-пикантна. Държавата обаче, обстановката около теб и чувството е че си в бедна държава и не е същото като в малко турско селце поне от крайбрежните нали. Ние като бяхме там каруците бяха навсякъде, ако се отдалечиш от централните места, които са устроени мирише на... Ползват реките да си хвърлят боклуците като тук преди 50-60 години и е неприятна гледка. Хората са мили, но напористи, опитват се да ти продадат нещо, което мисля е като в Египет. Хотелът беше топ при нас, мисля за годината в която пътувахме беше най-скъпата оферта, защото имат по-малко избор от Турция (duh) и можехме да си го позволим.

Ако трябва да избирам между Турция и Тунис и сме с детето- ще избера Турция. Ако сме без детето, няма избера нито едно от двете и ще отида на гръцки остров с мъжа Laughing За Египет ,to be seen.

# 59
  • Sofia
slavei4e, моля да споделиш хотела, който визираш в Шарм Ел Шейх. От няколко години заглеждам почивка в Тунис и се опитвам да набележа препоръчани хотели.

Общи условия

Активация на акаунт