На море в Турция - тема 88

• 4 873
  • 70
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Здравейте,
може ли мнения за тези два хотела:
KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN 5*
SPICE HOTEL & SPA 5*.
Благодаря!
Няма място за сравнение. Спайс хотел Белек е доста по-висока категория

# 31
Приблизително колко лева/евро е застраховка отмяна на пътуване, например пакета е 2500 лв.?

# 32
  • Варна
Приблизително колко лева/евро е застраховка отмяна на пътуване, например пакета е 2500 лв.?

Процент от сумата, по спомени между 3% и 5%, т.е. 75 - 125 лева.

# 33
  • Пловдив
Здравейте може ли мнения кой от тези хотели в Кушадасъ да избера:
1. GRAND BLUE SKY 4*
2. SIGNATURE BLUE RESORT 5*
3. Grand Efe   HOTEL 4*

# 34
  • в моя гьол
Мога да дам мнение само за GRAND BLUE SKY . Били сме там 2 пъти. Хотела е на голяма площ, с много зеленина и цветя. Стаите са големи с прекрасна гледка и огромни тераси. Чистотата е на ниво. Стаите се почистват всеки ден, кърпите се сменят ежедневно, чаршафите също ни ги  сменяха всеки ден, но може би защото оставях на камериерките дребни монети около 1-2 евро. Храната също ни хареса - има избор, разнообразие и е вкусна. Влюбена съм в техните супи. Всеки ден имаше поне по два вида. Единственото, което ме дразнеше е, че на външните точки, където се готвеше на момента - скара, пържени картофи, риба, сутрин тост и палачинки се чакаше доста и се виеха опашки. Басените бяха чисти, плажът също, макар и не много широк. Морето е плитко, но има не остри, но големи камъни в началото, после е пясък. Има хапещи рибки Simple Smile. Някои не ги харесват, но ние им се кефехме като ни гризкат по краката. Бих отишла с удоволствие отново там, но  единственото, което ме спира е голямата денивелация на хотела. Сградите са високо на  хълма и изкачването след плаж ми взема здравето -  трудно ходя и въздуха ми спира по  баири и стълби заради белодробно заболяване. Ако баирите и стълбите не Ви притесняват, няма проблем.
Точно заради височините миналото лято избрах хотел с по-малка площ, в който бях ходила преди 7-8 години и ми беше харесал, но този път останах разочарована. Храната не струваше, не беше вкусна, въпреки очевидното изобилие и карвинга, който правеха за украса. Хранехме се основно със салати, сирена и пържени картофи.  Кафето от машината в ресторанта беше буламач, а бара отваряше в 10 и до тогава няма от къде да си вземеш еспресо. В стаята нямаше кана за топла вода, нямаше втори възглавници, нямаше втори чаршаф, та се наложи да си искам. Не мога да си кривя душата - донесоха ми. Базата е поостаряла и захабена, във фоаето имаше теч, кото така и не оправиха докато бяхме там. От 3 асансьора, редовно единия беше развален и се чакаше много.Паркинга е за  4-5 коли и оставяхме колата на улицата. Абе... там няма да повторя повече. Не препоръчвам Ephesia Resort Hotel.
Тази година реших да избирам само от 5-звездни хотели. Четох отзиви, рових из нета, сравнявах хотели и накрая преди два дни резервирах в Korumar Ephesus Beach. Дано да е правилния ми избор.

# 35
Зависи къде сключва и какво покрива застраховката. Преди няколко дни за приблизително същата сума, но в Евро платих около 80€.

# 36
  • Пловдив
Нали, много благодаря за изчерпателния отговор. И на мен той ми грабна вниманието най-много от трите, които ми предложиха.
Ако някой е ходил в другите два, моля за мнения и за тях.

# 37
........Четох отзиви, рових из нета, сравнявах хотели и накрая преди два дни резервирах в Korumar Ephesus Beach. Дано да е правилния ми избор.
Като човек бил в гранд блу скай мога да кажа че корумара ще ви е космос спрямо него.

# 38
Как ви се виждат цените сега спрямо миналата година? Примерно за един и същи хотел, за същия период от време, колко е разликата?

# 39
Аз не виждам разлика в цената за нашия хотел, освен че аз записах още октомври при ранните записвания на доста по-ниски цени, което не се брои за регулярна цена. Иначе е почти същото.

# 40
  • в моя гьол
........Четох отзиви, рових из нета, сравнявах хотели и накрая преди два дни резервирах в Korumar Ephesus Beach. Дано да е правилния ми избор.
Като човек бил в гранд блу скай мога да кажа че корумара ще ви е космос спрямо него.
Предполагам,че ще е така. Аз не съм човек с големи претенции и до сега не съм заглеждала въобще 5 звездните хотели. Все гледах да минем по-тънко откъм цена. С напредването на годините, обаче, осъзнавам, че те парите така или иначе ще се похарчат за едно или за друго и защо да не са за нещо, за което имам мерак отдавна - стая с излаз на басейн. Аз съм една видна жаба, дето може да си изкара почивката във водата  и моментът тази година назря Simple Smile

# 41
Здравейте,
може ли мнения за тези два хотела:
KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN 5*
SPICE HOTEL & SPA 5*.
Благодаря!
Няма място за сравнение. Спайс хотел Белек е доста по-висока категория

Благодаря за споделянето!
Sparkling Heart

# 42
  • София
Здравейте,
Моля за актуални мнения за Кущур клуб Кушадасъ.
Една приятелка ме агитира за там заедно да ходим семейно. Те вече са резервирали, а аз не съм запозната изобщо с хотелите там.
Ще бъдем с дете на 10 години (към тогава).

# 43
Здравейте! Моля за мнение за хотел в Анталия за 4 човека-2 деца -14 и 4 за септември месец. Бюджет около 2500 евро със собствен транспорт. Ако може с приличен плаж.

# 44
  • София
Здравейте,
Моля за актуални мнения за Кущур клуб Кушадасъ.
Една приятелка ме агитира за там заедно да ходим семейно. Те вече са резервирали, а аз не съм запозната изобщо с хотелите там.
Ще бъдем с дете на 10 години (към тогава).

Хотела е много добър, плажа е смотан.

Общи условия

Активация на акаунт