На море в Турция - тема 88

• 4 607
  • 63
  •   6
Отговори
# 15
Здравейте, тази година сме решили да почиваме в Дидим - моля за препоръки за хотел с изцяло пасъчен плаж и дъно в морето, хубава кухня и хигиена на ниво, пързалки не ни интересеуват - ще сме без деца. И другото ми питане - началото на юни някой бил ли е там - дали става за къпане в морето?

# 16
  • София
Здравейте,

Моля за препоръка ако някой е почивал в следните хотели в района на Сиде и Алания:

За сега сме се спрели на:
 - Cesars Side
 - Selectum Colours Sıde (ex. Selectum Elite Resort)
 - Sunis Elita Beach Resort

Но приемам препоръки и за други хотели

В този район сме били в OZ side premium и Saphir hotel and Vilas. Много ни хареса в Saphir, както и в Оз, но не искаме да повтаряме хотел.

Бюджет - около 2500 -2700 евро за 4 възрастни в началото на септември със собствен транспорт.
По възможност да има зелена територия за разходка, пързалка за тинейджърите би била плюс, но не е задължителна, ресторант/бар на плажа, по възможност - достатъчно места на шезлонзите, за да не се налага да се става рано

# 17
Selectum Colours Sıde и аз го гледах, но съмнително ниската цена ме спря. Ще се радвам да прочета отзиви.

# 18
  • Пловдив
Susesi Белек
Изкарахме една незабравима новогодишна нощ!
Два вътрешни басейна, парна баня, сауна, хамам и зона за релакс.
Храната разнообразна, алкохол вносен и качествен. Коктейли, ядки, плодове...
Доста барове и различно работно време  като има работещ бар и храна и през ноща.
Стаите са големи, минибара се зарежда ежедневно с безалкохолни, бира, вода и сладки.
Много озеленени градини и навсякъде е с езерца и фонтани.
Наистина много добро обслужване и съдействие.
Новогодишната нощ перфектна организация, помислено за всеки детайл.

# 19
  • Пловдив
Здравейте, все още ли на Емералд са най-добрите оферти за море в Турция. Преди години ги ползвахме, много бързо и лесно се разбрахме и сега направих запитване към тях, но все пак да чуя е по- пресни мнения.

# 20
  • Пловдив
Здравейте, все още ли на Емералд са най-добрите оферти за море в Турция. Преди години ги ползвахме, много бързо и лесно се разбрахме и сега направих запитване към тях, но все пак да чуя е по- пресни мнения.
Доста пъти съм сравнявала и всеки път на Турс клуб са по-изгодни

# 21
  • Пловдив
Благодаря, ще ги разгледам и тях.

# 22
  • Пловдив
Няма правило кои са с най- ниски цени.Трябва да сравнявате избраният от вас хотел,едни са добри в автобусните програми,други със самолет.От опита ми в годините със самолет цените ми са били ниски при Онекс и Тез тур(вече не работят с изходящ туризъм) .А с автобус в Албена Холидей,Турс клуб(в последно време доста ги завишиха) и Ориент99.Но пак подчертавам сравнявайте!

# 23
Доста пъти съм сравнявала и всеки път на Турс клуб са по-изгодни
Това не е вярно. Аз също съм сравнявала цените и Емералд доста често излизат с по-добри оферти за търсените от мен хотели. Говоря за около 300-400 лева разлика. Най-пресен пример от 2025 г.

# 24
Споделих в предишната тема, че се колебаем от доста време дали изобщо да отидем на почивка в чужбина с децата и в частност Турция. Та след малко окуражаване в темата разгледахме оферти и клоним към Dobedan Beach в Сиде. Някой има ли пресни отзиви?

# 25
  • Пловдив
Днес от Емералд ми изпратиха цени, по-изгодни са от Турс клуб - автобусна програма гледам. Предполагам с наш транспорт ще паднат още надолу.

# 26
Гледала съм оферти за определен клас хотели и в Емералд съм намирала оферти с 500-1000лв по-евтини от Ориент или Турс клуб (за 7 нощувки с автобус). Пътували сме и преди с тях и бих повторила, но търсим брой нощувки 9/12, които в агенции ралични от Турс и Ориен не съм намерила

# 27
  • Пловдив
Някой почивал ли е иначе в хотел Grand Efe в Кушадасъ? Да сподели мнение как е /претенциите ми стигат до там да е читав плажа и храната да е вкусна/.

# 28
Някой почивал ли е иначе в хотел Grand Efe в Кушадасъ? Да сподели мнение как е /претенциите ми стигат до там да е читав плажа и храната да е вкусна/.
За храната гарантирам,иначе вече е доста остаряла база и плажа е кръгла нула,защото просто го няма  Grin

# 29
Здравейте,
може ли мнения за тези два хотела:
KAMELYA COLLECTION SENTIDO SELIN 5*
SPICE HOTEL & SPA 5*.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт