?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 18 527
  • 465
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Идея къде да разгледам диванчета/пейки подходящи за дрешник.
Разгледала съм VidaXL, на другите места, където има малки все са с механизъм да стават за спане.

# 361
  • Далечният изток
В Юск? Икеа?

# 362
  • софия
Momax

# 363
И във Виденов има..малки диванчета без разпъване.
В гугъл пусни търсене и отваряй подред.

# 364
В букинг на профил на друг човек мога ли да вкарам моята карта за плащане? Цената в неговия профил е по добра но имената ще са различни. Ще има ли проблем с плащането и съответно резервация?

# 365
  • София
Може да се плати с друга карта и може да се смени името на резервацията, да. То ще излиза по подразбиране, там трябва намеса.

# 366
  • BG-DE
Някой може ли да ми каже какъв е BIC на Icard?

# 367
  • Deutschland/HE

Според Гугъл е INTFBGSFXXX. Повечето системи на банки го попълват автоматично, като въведеш IBAN.

# 368
Идея къде да разгледам диванчета/пейки подходящи за дрешник.
Разгледала съм VidaXL, на другите места, където има малки все са с механизъм да стават за спане.
Може да гледате и шкафове за обувки тип пейка.

# 369
  • BG-DE

Според Гугъл е INTFBGSFXXX. Повечето системи на банки го попълват автоматично, като въведеш IBAN.
Точно това ми излиза но не мога да завърша превода, дава ми, че някакво задължително поле не е попълнено, а то няма такова, от банкирането на ОББ се опитвам да преведа 🤔

# 370
Menerva Опитайте с Кейт

# 371
  • BG-DE
Ох, с Кейт досега не можах да се разбера за нищо 🙂 по-скоро ще пробвам с оператор утре, ако успея да се свържа🥴

# 372
Ох, с Кейт досега не можах да се разбера за нищо 🙂 по-скоро ще пробвам с оператор утре, ако успея да се свържа🥴
Ако ви е спешно, може и сега, те са 24/7
П.П. Съвет от мен за да не ви таксуват за разговора, ползвайте този номер +359 2 483 17 17

# 373
  • BG-DE
О, чудо този път Кейт свърши работа но продължава да не ми е ясно защо по обикновения начин не стана 🤔

# 374
Понякога има някакъв проблем, но аз лично винаги съм успявала с Кейт

Общи условия

Активация на акаунт