?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 41 712
  • 1 030
  •   2
Отговори
# 1 005
Т.е. не са керамични, благодаря за разясненията.

# 1 006
  • София
Може ли ЧСИ да наложи запор заради издръжка, ако бащата има само сметка в Револют? Т.е. може да има и банкова сметка, но не държи пари в нея.
Както чета по дискусии, може, но ЧСИ не искат да се занимават, защото е тегава процедура. Револют е със седалище в Литва.

# 1 007
Стъклена кухненска дъска за рязане с какви ножове може да се ползва? Т.е. трябва ли да са само керамични или и стоманени става?
Откровеното ми мнение е, че стъклена дъска е нещо, което изобщо не трябва да се ползва за рязане в кухнята. Поредното нещо, което просто ни продават. Не само заради ножовете, но заради всички останали неща.
Стъклото е по-твърдо от всеки нож (неслучайно не се реже с нож) и за това няма значение с какъв нож режете.

# 1 008
  • Далечният изток
От хигиенна гледна точка стъклената дъска е най-доброто възможно, особено когато се реже сурово месо.
Ползвам само стъклени вече може би 15 години и за други материали не искам да чувам.

# 1 009
Търся вариант за дъска, която лесно се поддържа чиста и не задържа миризми. За къща за гости.

# 1 010
  • Пловдив
И аз от времето, в което използвам стъклена дъска не искам да чуя за друга.
Сума ти пари съм похарчила за пластмасови и дървени.
Както споделих тук почти цялата посуда подмених със стъкло...само тиган остана да открия стъклен.

# 1 011
Не ви ли се изтъпяват ножовете?

# 1 012
...само тиган остана да открия стъклен.
Wink Wink Wink

Скрит текст:

# 1 013
Не ви ли се изтъпяват ножовете?
Изтърпяват се

# 1 014
Смяна на партиди за ток и вода в Бургас дали може да направи дъщеря ми? НА е на мое име.

# 1 015
  • на Мелмак
С пълномощно.

# 1 016
Смяна на партиди за ток и вода в Бургас дали може да направи дъщеря ми? НА е на мое име.

ВиК Бургас - https://www.vik-burgas.com/page/51-Otkrivane-zakrivane-i-promqna-na-partida
С пълномощно с нотариална заверка, виж в заявлението.

# 1 017
  • Далечният изток
Да, с нотариална заверка. Скоро проверявах за клиенти, които ще упълномощават мен за В и К и енерго и се чудех дали ще мога да мина с адвокатско пълномощно.

# 1 018
  • Бургас
С нотариално заверено пълномощно.
Втора седмица имам вземане-даване с ВиК БУргас.

# 1 019
  • София
Някой знае ли в София къде мога да намеря печат върху коприна на приемлива цена?
Имам предвид да имате опит с конкретно студио или агенция.

Общи условия

Активация на акаунт