Да се оплачем... 2026

• 156 734
  • 2 842
  •   23
Отговори
# 1 395
И аз не съм ползвала детска кухня с моите диванета.
Едното искаше само конкретна марка пюрета и отказваше да яде каквото и да било друго.
Другото не искаше да опита дори нещо различно от храната, която ние ядем.

# 1 396
  • Euskal Herria
Това е да забраня всякакви лични съобщения, а аз искам само от конкретен потребител.
Не, отдолу има опция "Списък на блокирани потребители" - там вписваш името и го добавяш в този списък. Пак казвам, че аз ползвам форума през лаптоп, не съм наясно как е при мобилната версия.

# 1 397
  • София
Рамацоти, най-сигурните таксита в София са Volt, луксозни са и по-скъпи. Сигурни от гледна точка на проверени шофьори. Аз използвам taxime и yellow.
Руми, здрава, щастлива, успешна и с много късмет да бъде твоята красавица!

# 1 398
Аз рядко ползвам, но винаги съм 9732121

# 1 399
  • Ямбол
Рамацоти, аз ползвам приложението taxime - удобно е, виждаш къде е колата и колко горе-долу ще ти струва.

# 1 400
Когато ми се налага да ползвам,винаги викам през приложението на Yellow. Водачът има рейтинг, показва каква ще е сумата. В общия случай винаги е било толкова,колкото приложението е сметнало. Мъжът ми си е и викал такси за 4 сутринта, когато трябва да лети,не е имало проблем и са идвали винаги.

# 1 401
  • Бургас
Такситата работят и нощно време. Има си диспечери.

# 1 402
Такситата работят и нощно време. Има си диспечери.

+1
Предпочитам да си и извикам таксито директно преди тръгване. С поръчка са ме забравяли, уж, от приложението- всичко точно и в последния момент- отказват адреса.
Години наред (сигурно откак се появиха въобще през 90- те) ползвах единствено 2121, но от 5-6 някъде само yellow. За момента съм доволна- чистичко е, не се пуши вътре, имат колани на задните седалки, не се слуша чалгия, шофьорите не те занимават със себе си.

# 1 403
Уж блокирах, но имах поне 10 съобщения на лични. Anguished

Днес една много симпатична потребителка от Варна ще има важна операция в Турция. Може би сте я срещали из темите - miss Noir.
Обещах и, че ще ви помоля за вълшебните ви палци.

# 1 404
Стискам.
На теб лек път.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 08:18 от ravi

# 1 405
Стискам палци операцията да мине без усложнения и бързо да се възстанови момичето.
Рамацоти лек път!
Тук тихо вали, но аз трябва да се прибера от нощна смяна.

# 1 406
“Познавам” Мис Ноир и от все сърце и желая да е успешна операцията! Рамацоти, кажи и ще бия и тибетската паница и 100% всичко ще наред! И че всички и пращаме положителна енергия! А аз знам че хваща и в Турция! Обещавам! 🙏❤❤❤❤

# 1 407
  • някъде другаде
Рамацоти , стиснати палци за miss Noir , да мине добре операцията и за добри резултати.
На теб лек път

# 1 408
Засичала съм я във Варненската тема, много успех ѝ пожелавам!

# 1 409
Лек път Рамацоти.
Стиснати шалчета за Мис Ноар.

Общи условия

Активация на акаунт