Да се оплачем... 2026

• 172 827
  • 3 180
  •   36
Отговори
# 2 340
Моник, много чаровно излъчване имаш!
Аз пък имам много натоварен график тази седмица. Един път да доживея до понеделник.
Утре моля за стиснати палци за последния изпит на студента. Благодаря предварително! Той е толкова спокоен. Какво толкова - щял да представи реферат, два разработени проблема и ако не го хареса доцента тогава ще тегли въпрос и ще говори. Тези реферати на 30 човека кога се четат незнам. Утре по обяд ще се чуе.

# 2 341
  • Бургас
Дими, щом е спокоен значи работата е ясна!
Момчето е учило, подготвено е и вярва в себе си!
Ние също ще стискаме палци, профилактично!
Но той вече го е взел изпита!

# 2 342
Моник, естествена блондинка си , нали . Имаш разкошно излъчване .
Аз моята коса няма са показвам . Вчера пак я потъмних с една комбинация от 7 ца и 8 ца . Съвсем сама пред огледалото ,такъв балеаж си сътворих … много съм доволна . Иначе и моята коса е чуплива и суха . Винаги съм с маски, неизмиващи се масла и балсами , сметани, кристали - иначе съм като проскубана кокошка . Не я суша , сплитам и лягам мокра . Оформям я а един уред на Филипс  тип лале , много е удачен за моята коса . Аз пак вечерях киви , много е добре когато около мен никой ме яде. Е,  кучето, ама от неговата храна не ми се прияжда .
Кой тук пишеше за маслото облепиха ? Лицето ми  стана оранжево , бе, какво е това чудо ?  За два  дни пооранжевя видимо Simple Smile

# 2 343
Благодаря ви девойки за хубавите думи !!
G.D не съм естествена блондинка
Преди 4 години се появиха бели косми и така
Първо направих кичури ,след време само корени и така продължих
Кичурите спрях и само корени и 1 път на 2 години боядисвам .На 6 седмици връхчета подстригвам
Не ползвам сешоар

# 2 344
Успех на всички студенти с изпити! 🤞
Моят син приключи с изпитите и се прибра, сега чакаме резултати.

Ох, днес много се напрегнах на работата заради актуализация на софтуера, който не се актуализира. Тези със софтуера и тези със хардуера не могат да се разберат.

# 2 345
С малко закъснение, честити да са децата на ravi и buni. Да са здрави, щастливи и успешни.

Моята коса е ужасна напоследък, каквото и да направя за нея.

# 2 346
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!
Димис, ще се справи младежа, хубаво е, че е уверен!
Жаки, детето да се върне здраво! Индийските вируси да си седят в Индия. Ние тук сме достатъчно зле и без тях 😉
Синът е в началото на сесията. Вчера беше на втори изпит. Поляхме го вечерта, ако се наложи септември, пак ще го полеем 😀
Като знам офисното ми куче като изчезна, три дни през какъв ад минах, все ви мисля
Вите. Оттогава е с тракери и я следя, но тя милата е стара вече и не излиза.

# 2 347
Щях да се оплаквам. От няколко дена ме боли гърлото сутрин. Днес взе да ми дращи. Не искам да се разболявам.

И другото ми оплакване. Много искам да си взема New balance 9060, кафевички. Май mushroom беше цвета. Ама не ми се дават 190 евро. Ако може да са 150, ще си ги взема. Може и за 190 от немския амазон, че за него мога да си обменя точки от Революта за 100 евро. Ама на Амазон филтрите са трагични и ги намирам само едни и само с доставка до Германия, за около 220 евро.

# 2 348
  • Deutschland/HE
Мини, не бих рискувала с маратонки от Амазон. Напоследък се навъдиха едни не много читави търговци. Щом не доставят до България, значи не са директно от Амазон и това е червена лампа. Разгледай Заландо, БестСикретс, Bergfreunde.de и през доставчик.
През Идеало може да търсиш за ниски цени, но точно твоя цвят е скъп.

# 2 349
  • София
Донау, бях ти писала преди време. Намери африкански фризьорски салон. Със сигурност имате. Правят чудеса, а и ще ти датат съвети за поддръжка.
Много хубава коса имаш, грехота е да я връзваш само.

# 2 350
Бъни, пропуснах да честитя на твоя младеж. Да е здрав и много да те радва!
Дими, успех на момчето, ще се похвалиш утре, убедена съм.
Мини, дано те подмине, каквото там те гони. Днес ми похвалиха шуслеровите соли. Сигурно действат на хората, които вярват в тях, знам ли и аз. Утре, ако се присрамя, ще попитам лекарката, дали има мнение за тях.

# 2 351
Аз бях много предубедена за шуслеровите соли докато не ги пробвах върху себе си и децата. Но трябва да почнеш с тях още в началото на разболяването. Вече не ги използвам, защото те са хомеопатични, а аз съм пушачка и пия няколко кафета и ми е туден приема.

# 2 352
Донау, бях ти писала преди време. Намери африкански фризьорски салон. Със сигурност имате. Правят чудеса, а и ще ти датат съвети за поддръжка.
Много хубава коса имаш, грехота е да я връзваш само.
Със сигурност има, обаче не смогвам да стигна и до салон, пък и не ме бодат поне двеста еврака за козината ми.

За хвалене ли е, или за оплакване, зарязах кухнята мазало и седнах да гледам Шехерезада, сериала. Хвана ме носталгия, а и не съм гледала нищо цяла вечност, та реших, че е време да си угодя.

# 2 353
Мини аз намирам между 140 и 200+, различни цветове. Ако ти пусна линкове няма ли да стане?

Точно на тема коса съм от няколко дни, накупила съм всичко, което чатгпд каза 🤣 Марката не ме кефи, ама тая дето исках само шампоан и балсам са по скъпи от резервоара ми с гориво, та е си карам с Балеата 😒
Слушам го 'щото рутината за лице, която ми препоръча почти ми изчисти петната, а от години ги мъча.

Постоянно съм с главоболие от недоспиване, ама не мога да се наспя.

Абаджиева, какво решихте, ще си идвате ли тази година 😉

# 2 354
Донау търси хидратиращи продукти за измиване и грижа( балсам и маска). Може да пробваш и с продукти за непокорна коса- обикновено са в лилав цвят. След измиване, на подсушена коса в краищата нанасяш масло/ олио/ серум. После на суха коса можеш отново да нанасяш в краищата, също така за оформяне ползвай мляко за къдрици или балсам без отмиване.
Оплаквам се от себе си - допуснах грешка служебно, вместо левове вписах операция в евро. Утре трябва денят ми да започне с обяснение с  шефа, че само той може да извърши корекция. Дано не мърмори много.

Общи условия

Активация на акаунт