Да се оплачем... 2026

• 155 355
  • 2 815
  •   21
Отговори
# 2 745
Иха. Истински йоги.
И аз тая заран като вас. Йога по леда Joy

# 2 746
  • София
Джени, нямате ли застраховки към пенсионните фондове?

# 2 747
  • някъде другаде
Еха , Жаки , страхотни сте!

# 2 748
Чакам един застраховател да дойде след малко. С ММ ще си правим застраховка живот и инвалидност. Хицх не обичам непознати хора да идват у нас, ама и утре ще идва един.

Нас като ни чуха само, че се гмуркаме, и ни отказаха по най-бързия начин Grinning
Един приятел кара мотор и редовно е почупен, куцащ, охкащ. Щвл да си прави застраховка живот. Викам "Чакай ти...". Само като им напише здравната си история и може да забрави.

Оплаквам се, че е понеделник.

# 2 749
Жакииии, страхотни сте! Усмихна ме след нощната смяна.
Снимките на Неда са много мили.
Цяла нощ валя тихо, а аз гледах от терасата. Тих и безлюден беше парка в болницата. . Доста натрупа и сутринта се прибрах пеш по хрупкав сняг.
Замислям  се дали да не изляза из парка.

Момчето ми трябва да си закара колата в сервиз в друг град и макар, че чета, че пътищата са почистени го мисля.

# 2 750
  • Mediterraneo
Да, трудно правят и тук застраховка Живот на практикуващите подобни спортове.  Правят , но вноските са мноооого високи, доколкото знам. Аз плащам около 150 на година, ММ над 200, само защото е мъж, на сходна възраст сме. Премиите са еднакви.
Вчера от 2 часа бях на едно барбекю с колегите. В 23 ме прибра ММ. Супер си изкарахме, много готини хора са и ще ми липсват, защото няма да се върна на същата работа.

# 2 751
Няма да финансиран никакви езикови и какви да е курсове. Синковеца си похарчи спестяванията за таксата за дарението есента и други покупки, за да се настани в апартамента, но това не е мой проблем. Ще работи събота и неделя като фрилансър в някой колцентъра и ще си плати курса. Точка.
Аз имам достатъчно грижи, че трудно овладявам проблемите. В момента се боря с поредната серия от херпеси, които ми излизат вътре в носа и много боли. От имурана е, но няма какво да направя. Спирането му е изключено.сънвам гадни хаотични сънища и не мога да се наспя, будя с през половин час.
Отдавна не съм ставала сутрин и да има сняг. Дори в пловдив е снежно.
Котката заспа най- после и сядам да работя на спокойствие. Тя се сърди страшно като съм на компютъра и ми пречи.

# 2 752
Ън, ациковир таблетки? Тук ми изписаха, взех при сърбежа още и за 2 дни изчезна и не се разви като друг път.

Янтра, виж един старинен тайски чайник Simple Smile
Като ми прати снимката за теб се сетих:

И коте Simple Smile

# 2 753
  • София
неда, много красиви снимки.
жаки, страхотни сте!

# 2 754
  • Швейцария
Reunion, нямаме застраховка живот към пенсионния фонд. Получаваш някаква вдовишка пенсия, но не ми се разчита на нея.

# 2 755
  • София
Reunion, нямаме застраховка живот към пенсионния фонд. Получаваш някаква вдовишка пенсия, но не ми се разчита на нея.
А към ипотеката? Питам, защото има разни варианти, които излизат по-евтино, ако не сте ги проучили.

# 2 756
  • Швейцария
Не, нямаме. Банката работи с този застраховател и тя ни насочи към него. Аз съм извикала още трима и ще сравня офертите.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 10:50 от JennyBG

# 2 757
  • Бургас
Разкошни йоги сте, Жаки!
Страхотни снимки видях!

Бабри, познато ми е! И аз исках да го догледам, ама стана късно и много ми се спеше! Много е зарибяващ! От друга тема във форума ми го препоръчаха и съм доволна!
Сега съм в издирване на нов сериал да гледам!

# 2 758
Ацикловира веднага дига чернодробните и затова е противопоказен при болна билиарна система. Свикнала съм да търпя, ще го преживея и този път, но силно се невирам когато имам проблем, а ми искат нещо, което не ми е задължение.
Джени, непременно си направете застраховка инвалидност, ще е огромна подкрепа. Ако тук тези застраховки бяха с реална полза и си бях направила докато бях здрава.... Ееехххх....

# 2 759
Оплаквам се от цената на златото. Имах едно пари, които си бях събирала от рождени дни, нова година, имен ден и си ги бях нарекла за златни обеци, да си ми остане нещо като спомен. Ами няма да си ги купя сега, съвсем полудяха всички да вдигат цените. Да, знам за цената на златото в международен план, но знам, че последните няколко дни тръгна надолу, тук дали ще се отрази - не, няма.

Общи условия

Активация на акаунт