Да се оплачем... 2026

• 169 813
  • 3 106
  •   30
Отговори
# 2 760
  • Бургас
В Бс вали дребен сняг.Дано поне малко натрупа.
Моля ви да стиснете палци за мъжа ми.В момента го оперират.Планирана операция е,но е дълга и ми е много притеснено.

# 2 761
Стискам Славче.

# 2 762
  • Бургас
Славче, стискам силно!

# 2 763
Разкошни снимки на Неда и Жаки !
Слънцето пекна ,дано не вали,че ми писна от дъждове последната седмица.
Стиснати палци за Славка 🙏

# 2 764
  • някъде другаде
Славче , силно стиснати палци за ТМ.

# 2 765
Стискам палци!

# 2 766
Стиснати палци за мъжа на Славчето.

Изпуснах йогите, но съм сигурна, че са прекрасни, както винаги.

Цената на инвестиционното злато много се качи, Паганне. От там и цената на златото за бижута. Спад има последната седмица. Като цяло тенденцията е за покачване. Е, не е 100 % сигурно, разбира се. Ето графики, в скрития текст.
Скрит текст:

Нашата улица не е почистена. Само тази, по която минава автобуса в селото. Сутринта нито селския път, нито главния, за който се плаща винетка, бяха разчистени и опесъчени. Имаше много лед. Карах едва-едва. Както винаги, зимата ни изненада. Разбира се имаше "дума по ваш избор",  които караха много бързо, изобщо не съобразено с пътната обстановка и такива без фарове.

# 2 767
Цената на инвестиционното злато очаквам да стигне космически висини след 1-2 десетилетия. Анархията, която започва да се налага като трайна тенденция в света, сочи към такъв мой извод. Абсолютен лаик съм и може да сбъркам, но ме е яд, че не инвестирахме сериозно в злато преди година или две.

Славче, всичко ще е наред!

# 2 768
  • Бургас
Момичета,златни са ви палчетата.Аз вярвам в добрата енергия.
Операцията мина успешно.Излязъл е от упойка.
Благодаря ви много!

Отпуснаха ме нервите изведнъж и съм като разлюляна!

# 2 769
  • Бургас
Славче, удари една биричка сега и ще си ок!

# 2 770
И аз се оплаквам от безсъние. Въртях се в леглото, заспивах, събуждах се, накрая дойдох в дневната и гледах тв. По едно време съм заспала.
Аз съм абонирана към една доставка на плодове и зеленчуци. Доволна съм засега, но много моркови ми се събраха и довечера ще правя морковен кейк. Другите неща ги изяждам за една седмица, но много моркови! Замразих на кръгчета за супа, направих кисели, настъргах за кейк. Да живеят кухненските уреди! Голямо удобство. Мразя да стържа.

# 2 771
Да, аз съм наясно с това, което пишете. Яд ме е, че не си ги купих преди Коледа. Бяха 320 лв, сега са 405, същите са. Не са някаква нова партида, ще си пренасоча парите към нещо друго. Отдавна искам да си купя настолен компютър с голям монитор, може пък да си добавя към тях и да си купя. И без това и двете ми работи са свързани с дълго стоене пред компютъра.

# 2 772
Моркови правя на фурна аз. Режа ги на половина, редя в тава, овкусявам със сол и черен пипер, може да нарежа отгоре и лук на кръгчета и чесън и ги мятам във фурната. После ги похапвам с котидж сирене.

Ходих днес на маникюр. Мацката каза, че увеличението на цените се отменя.

ПС. Паганне, нали знаеш, че вчера е най-подходящия момент за инвестиция. В твоя случай за покупка на златни бижута Simple Smile

# 2 773
Славче успешно възстановяване на ТМ!
И аз правя моркови на фурна. Добре се приемат и се изяждат.

# 2 774
Привет, мривет. Неда - голяма красота, честно, не знаех че има толкова красиви птички посред зима. Все си мислех, че отлитат с красивите си крилца някъде при  Жаки.
Трети ден житен режим, жито още не съм яла... значи, толкова ми е гадно това  жито, хем съм си взела спелта за по лек вариант. Карам го на чай, мед ,  ябълка и малко орехи. 
Аз си лягам преди 21 часа и спя непробудно до алармата в 5 без 15. Денят ми е динамичен и вечер съм видимо изморена.  Отчитам голяма заслуга  на ашвагандата в този процес.
Вчера бях с адско главоболие, днес няма и помен от него - надявам се  процеса на детоксикация да минал първа фаза.
Славче, бързо да се възстанов човека, че не си е работа на мъж да му има нещо. Моя не че показва с нещо че е контузен, ама тая скука уикендите... трудно се трае. Пък и извинение  си има .

Общи условия

Активация на акаунт