Да се оплачем... 2026

• 157 701
  • 2 860
  •   39
Отговори
# 2 850
Моят и той е един, ама като започна да разбира и осъзнава хич не искаше с братовчед си на село. Все на моето се караха, щото нали онова на дъщерята и пратено от чужбина и може да се оплаче на баща си. То пък без моето, не искаше при свекърите на село, а при другата баба защото там има повече деца. Свекървата пък само не го пускаше при нас в града. Абе цирка беше пълен. Като започнаха да му купуват самолетен билет по- рядко се прибират и предпочитат почивки в Италия, отколкото баба на село. Свеки се осъзна, но не си признава. И все са добре осведомени за нас, но за тях нищо не споделя. И все напомня, че трябва да се обадим да ги чуем как са. Синът ми много добре й отговаря, че знае как са. Но той черпи информация за братовчед си от социалните мрежи. А и пораснаха и вече общуването е на друго ниво.

В нас освен тях други не са идвали с преспиване, то няма и място де. Организираме годишнина от завършване на гимназията и две съученички няма къде да спят и съм им обещала подслон. Ще отидем обаче на село в къщата. Там има щял етаж на разположение и ще е топло, така че и втора вечер с барбекю може да си спретнем.

# 2 851
  • Mediterraneo
Жанин просто не е случила случила на доведена фамилия. Не е само сестрата.

# 2 852
Рали, това че аз не обичам, не значи че не е ок, някои хора си гостуват често и за дълго, ако за двете страни е приятно и както казваш никой не слугува на другия е едно. Да ти дойде някой че и дете да ти тръсне, като знаем Донау на какъв хал е…

Аз приемам гости, но само през лятото. Ако някой има желание да посети Канада, да заповяда. Имам условия, но отново, през лятото. През зимата ще умрете от скука, освен ако не сте по зимни спортове, но не алпийски ски. Нямаме около нас писти. Виж, лятото е друго. Имаме басейн, джакузи (в момента не работи, за съжаление), заден двор с горичка, птички. Около нас има много неща за разглеждане. Езера, реки, на хвърлей разстояние има музеи, галерии. Монреал на два часа път.
Ние отсядаме у зълвата. Не бих отишла в хотел там. Ще ги обидя. В България братовчедите имат свободен апартамент. Иначе бих отишла в хотел, защото имат малък апартамент.
Та заповядайте. Обичам гости.

# 2 853
Жанин просто не е случила случила на доведена фамилия. Не е само сестрата.

Или доведената фамилия е случила на снаха Wink
Я да се пробват на мен Mr. Green

# 2 854
  • София
Внимавай какво си пожелаваш, Абаджиева, да не направим следващата форумна сбирка у вазе. Simple Smile

# 2 855
Внимавай какво си пожелаваш, Абаджиева, да не направим следващата форумна сбирка у вазе. Simple Smile
Няма да ме уплашиш… аз сериозно каня. Обичам гости.

# 2 856
Мъжът ми има много приятели (вече общи такива) още от студентските години, които към момента от едно 30 години са твърдо устроили се в Канада. Беше голям майтап, когато за първи път решихме да отидем до там- хем да се видим с тези, които отдавна не са се прибирали в Бг, хем да разгледаме тази необятна страна. Всички ни питаха дали и ЗАЩО сме решили да емигрираме. Бяха сигурни, че това е причината за пътуването ни. Иначе никой не ходел там "просто ей така". Grinning

# 2 857

Смела си защото знаеш ,че си много далече, нали? Simple Smile

# 2 858
Моята майка ще ме побърка вече... Разправя наляво и надясно, че имам анемия и търси съвети как да се справя с нея. А аз изобшо не съм споменавала такава диагноза. Че и се сърди като направих забележка. Пак ме изкара, че аз се държа ужасно с нея. Ако ще.

# 2 859
  • sf
Аз ще дойда. 🤣 Дали Попи ще ми даде да я нагушкам?

# 2 860
През Турция ли ще летите?

Общи условия

Активация на акаунт