Да се оплачем... 2026

• 163 143
  • 2 955
  •   38
Отговори
# 2 910
Марти бързо възстановяване!
От кошмарни сънища се оплаквам. Сега се чудя какво толкова лошо нещо ще се случи. Много ми е напрегнато.

# 2 911
  • Варна
На родителска среща съм днес, но няма да ходя.Хич не ми се занимава, като знам че е протокол. Много кално и мрачно навън, добре че се стопи снега и няма поледица вече.

# 2 912
  • SF
Нищо  лошо няма да ти се случи. Понякога сме просто напрегнати. Аз пък не спах.

# 2 913
Марти, да минава леко!

Аз пера де що видя пари, слушалки, кучешки пликчета, салфетки... Нямам нерви вече да ровя по джобовете на ММ. Предупредила съм 100 пъти сам да гледа.

Димис, нищо няма да стане. И аз, дето съм супер спокойна по принцип, се напрягам като сънувам нещо лошо.

# 2 914
Май бактериално ще се окаже, като гледам изследванията. И пак е с анемия. Половин докторат имам вече по хематология, казвам ви..

# 2 915
Вчера дъщерята имаше рожден ден. Мина много добре, но приятелите и ме сбъркаха. Мисля, че прекалиха с подаръците, чак на нея и стана неудобно, имаше от рода на Лего, някакви модерни джаджи, пликове с картички с по 50 евро. Плюс цветя за нея и мен.😳 В това отношение ми става много неудобно и предпочитам даже да няма подаръци, но е ясно, че няма как да стане. Спах малко и се разбрахме, че вече ще го правим в почивен ден, че сега искаше да е на деня.

# 2 916
Да са здрави и разумно палави дечицата- рожденниците и тези болничките💗
Фрозен от сърце са подаръците, възползвайте се по най-полезния и усмихващ за детето начин😊Само имай предвид, че обикновено ваучерите са за срок месец от датата на издаване.
Аз също и бези с "бурните" сънища- споделям мнението на Есме, напрегнатото ежедневие продължава с неспокойни сънища.
Джени в Бг при започване на работа освен договор с новия работодател, уведомлението към НОИ ти връчват за подпис и трудова характеристика т.е. описание на задълженията и отговорности на длъжността. При нас( в настоящата работа) има и допълнителен договор за обучение и неустойки, ако в пробния период напуснеш или не се справиш. При напускане можеш да изискаш препоръки, но това е по взаимно разбиране между работник и работодател, не е практика.

# 2 917
  • Бургас
Дими, мен ме събудиха сутринта, докато сънувах кошмари.....трябваше ми време да се окопитя Simple Smile

# 2 918
Аз пък сънувах, че тръгвам на ексурзия, но не разбрах къде, защото будилникът ме събуди Satisfied
Frozen, здраво да е детето ти! Явно е заобиколено от щедри приятелчета, че и добре възпитани щом и за теб е имало цветя! Разбирам как се чувстваш, защото и на мен ми се е случвало, но всеки си преценя колко да даде, не си изисквала, нито си дала списък с желани подаръци
Моят любимец  Антонио бързо оздравява и да не се бие с брат си!
Рави, твоето момче кашля ли още?
Гита, утре ли трябва да стискаме палци?

# 2 919
Аз се събудих към 5 часа, после дрямах и сънувах кошмари. Много съм изнервена покрай работата, искам да я сменя, но за сега нищо. Синът и той пак търси работа, защото много му бавят плащанията по проектите.

Марти, ситкам палци да оздравява Тони. Не е само Грип и Ковид, племеницата беше с Мононуклиоза.

# 2 920
Нашето в Бг е длъжностна характеристика. И често работим още много неща, които не са описани там.

# 2 921
Нашето в Бг е длъжностна характеристика. И често работим още много неща, които не са описани там.
Вече казах, но ще повторя. Длъжностната характеристика няма нищо общо с препоръка от работодател, където се излагат описаните в дл. характеристика задължения и оценка на работника, който ги е изпълнявал. Всяка препоръка завършва с това, че бихме препоръчали служителя на всеки работодател. Оставяме и телефон за контакт при нужда.

# 2 922
Рамацоти, ти пък не се находи... Вчера се върна и айде пак Grinning

# 2 923
  • София
Аз пък сънувах, че АЗ съм ходила на матура, а не детето. Че и резултатите си сънувах. Хич не бяха зле. Дано и детето изкара толкова. LaughingFlushed

# 2 924
  • Бургас
Дидке, от рано сте на вълна матури!
Добре, че при нас минаха и заминаха!

Общи условия

Активация на акаунт