Да се оплачем... 2026

• 168 692
  • 3 088
  •   23
Отговори
# 2 955
Изродката с животните работи в магазин за кафе и сладки неща на пъпа на Свищов. Излишно е да казвам, че града е шепа народ. Лично не я познавам (не съм оттук), но моите приятелки я познават. Как никой не е заподозрял нищо. Всички са изумени - приличала на нормален човек. Толкова години на едно работно място с колежки ...
Не знам.
С моята колежки си знаем и кътните зъб. То за толкова време всеки ден заедно, нали си приказваме.
Ужас.

Но най-непонятно за мен е колко болен мозък трябва да си, за да си плащаш да гледаш тези продукции. Това е по-необяснимото.

Отделно това с камерите. Направо не ми се мисли.

Някой по-горе каза да емигрира. Ми то миналият месец в Германия откриха възрастен човек държан в мазе в продължение на 10 години.
Освен да вървим на Марс.

# 2 956
   Руми, как да знаят колегите ѝ? По какво да заподозрат? Тя и твоята колежка, ако си бие децата в къщи, едва ли ще ти го сподели.
   Разстройват ме и мен много такива неща. А за студиото за епилация, то по принцип е извратена идеята да има камери, ако ще и само за тяхна употреба. За какво? Ще откраднат нещо клиентите ли, що ли?
   На мен ми е минавало през ум да сложим камери у нас, заради котката и кучето, да можем да ги наглеждаме. Но няма да сложим. Не искам дори мъжът ми да ме наблюдава, докато съм сама. Колкото и да сме си близки, епилирам се в негово отсъствие (с епилатор) и няма да ми е приятно да ме гледа така. Дори и той. Имаме около къщата, имаме и в магазина, но там никой не се съблича. И са си съвсем видими камерите.

# 2 957
Сега видях и за гинекологичния кабинет - познах по снимката. Намира се в Редута.
Иначе забелязвам много постове, които обвиняват, че жените, които ходят на лазерна епилация са едва ли не к*** и щом се обезкосмявали там явно били искали да ги гледат... Дори и жени го пишат това.
Интересно ми е за кабинета какво ще им е обвинението - сигурно само к**** имат нужда от гинеколог

Още повече пък мъж. 🤬

Отвратена съм от случващото се не, ами и аз не зная как да то определя. Буквално ми се гади от тези истории.

# 2 958
  • Ланкър, планините Овнерог
.......
Гита, утре ли трябва да стискаме палци?
Мхм. Утре ще ме фотографират, пък мнооого се надявам още в петък да разбера какво са видяли (дано нищо).

# 2 959
  • Пловдив
Аз съм много разочарована от Абаут ю. Поръчах си боти, кампер. Имам същия модел, винено червен чифт и ЗНАМ как трябва да изглеждат. Сега си поръчах черни. НИЩО общо. Утре ще се занимавам да ги връщам. Мога да снимам, и кутия, и подметка не са това, което трябва.

# 2 960
Янтра, не е Абаут ю, от производителя е. Купувала съм така различни цветове от един и същи модел, не Кампер, а Скечърс и се убедих, че винаги трябва да се пробва. Даже от физически магазин беше, просто казах на продавача да ми даде още едни, в другия цвят от същия модел и същия размер. Вторите не ги мерих. Нали същите... Ами, съжалих после. По-корави и малко по тесни. Не са същите.

# 2 961
  • Пловдив
Циповете са различни, подметките са различни.
Оригиналната, стара кутия, пише си кампер, има снимка на чепика.
Новата кутия, нищо никъде не пише, никъде, просто кутия, и формата е различна.

Моя извод - тия обувки не са оригинални. И хайде да не се лъжем, от Абаут ю са наясно.

# 2 962
Е тези от абаут ю ако наистина са наясно, как си представят някой да го купи това? Много неприятно.

# 2 963
Есента взех два чифта обуща от абаут ю, хубави си бяха.
От Амазон наскоро взех едни бели Кампер маратонки за малкия, още не ги в носил, за пролетта са, но не съм видяла кусури.

По повод на откачалките- имах навремето колега, не помня откъде до довлекоха, сформирахме тогава нов отдел. Семеен, около 55 може би, тогава ми се виждаше стар де. Любезен, възпитан, говори уважително. Не помня по какъв повод, но нещо ровех из неговия компютър и шок. Кви гнусни снимки си колекцюнира мижитурката, секс с джуджета, секс с хора с ампутирани крайници. Дори от любопитство не можех да разгледам, потресох се. Още повече бях съвсем млада.
Добре че не се задържа. След време разказах на шефката и тя не можеше да повярва.
Някак си не можем да възприемем, че прилично изглеждащите хора могат да имат болни фантазии.

А да, и той беше потомствен комунист, чиито деца учеха в гнилия Запад.

# 2 964
  • Пловдив
Е как няма да са наясно - погледни само кутията. Аз имам и други модели кампер, мога да снимам още кутии, но няма смисъл - всичките са като оригиналната, имат си снимка на обувката и си пише модел, номер, цвят, пише кампер и са в друга форма. Аз си държа обувките в кутиите и затова си имам кутии.

# 2 965
Е как няма да са наясно - погледни само кутията. Аз имам и други модели кампер, мога да снимам още кутии, но няма смисъл - всичките са като оригиналната, имат си снимка на обувката и си пише модел, номер, цвят, пише кампер и са в друга форма. Аз си държа обувките в кутиите и затова си имам кутии.

Връщай ги, ама им драсни, че са се оср@али, после да не би да не ти върнат парите. Горната изглежда оригинална Simple Smile

# 2 966
  • Швейцария
Аз на такива българи съм попадала, че ум да ти зайде. Отрепки има навсякъде. И болни мозъци също. Тук поне си плащат на някоя строга господарка или каквото там им харесва и не занимават другите с психичните си отклонения.

# 2 967
  • Пловдив
Много се вкиснах. Исках черни боти и си викам - тия червените си ги обичам, дай да си взема черни.

В крайна сметка - нищо особено. Но дразни. Казвам ви го да си имате едно наум за Абаут ю.

# 2 968
Аз и за Фешън дейс и Емаг съм чувала, че има ментета.

# 2 969
Аз на такива българи съм попадала, че ум да ти зайде. Отрепки има навсякъде. И болни мозъци също. Тук поне си плащат на някоя строга господарка или каквото там им харесва и не занимават другите с психичните си отклонения.
Надявай се!
Ние не знаем даже роднините ни какви са. Все още е табу да се говори за интимност. Гледаш ги нормални хора, а те редовно си ходят на секс оргии, оргии с непълнолетни и т.н. Как да предположиш? Да не им пише на челото, че са извратени?

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:11 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт