Да се оплачем... 2026

• 170 569
  • 3 114
  •   6
Отговори
# 3 000
  • Варна
Не съм чела и не знам за Петрохан.Само наденица знам с това име, нещо ужасно е явно и няма да чета...Disappointed
Мъжа ми ме изнерви и не можах да го навикам, че замина за София.Обаче му написах злобно и ядосано съобщение.Нека му !
Хлапето слуша тия дни / като е вкъщи де/ Надявам се любовта да му подейства градивно..

# 3 001
  • Бургас
И аз като Веси, не знам подробности за Петрохан, и май и не искам да знам....
Нещо в повече ми идват драмите напоследък....
Тез хормони дет се вихрят, хич не ми харесват....

# 3 002
   Суши обичам истинско. Е, не съм ходила в Япония... Обичам чисто, със сурова риба, без поеврепейчване, без запържване, без да е хрупкаво. Само със соев сос и уасаби. Мъжът ми пък си обича европейския вариант... Едно "криспи суши", то му е най-любимото. Запържено, с хрупкава коричка и бадеми. Във Варна нямаме голяма азиатска диаспора. Нямаме и качествени азиатски ресторанти. В София знам, че има. И оттам минавам, понякога. Препоръчайте някой.

# 3 003
Изобщо не искам да си пускам новини.

ММ искаше да му купя сет за суши. Веднъж направи Joy Отчете се.
За Коледа искаше сет за матча. Все още не си е направил Simple Smile

Котаракът, който заведохме с дъщеря ми във ветеринарната клиника се чувства прекрасно Simple Smile На топло и нахранен.
Утре ще го кастрират и ще го вземат в приемен дом.

# 3 004
  • SF
Марти, да минава леко!

Аз пера де що видя пари, слушалки, кучешки пликчета, салфетки... Нямам нерви вече да ровя по джобовете на ММ. Предупредила съм 100 пъти сам да гледа.

Димис, нищо няма да стане. И аз, дето съм супер спокойна по принцип, се напрягам като сънувам нещо лошо.

Понеже се знам каква съм, всеки път проверявам всеки джоб. И пак пера хартии. Имам чувството, че след щателната ми проверка, някаква невидима ръка успява да пъхне в пералнята салфетка или касов бон.

# 3 005
  • Бургас
Аз съм приготвила цяла торба с храна за нашия Шарик на работа и се моля да не я забравя утре сутрин, като тръгвам....В сряда забравих..................................... И за писаните ще има.

# 3 006
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Веднага се оплаквам😂, от цената на сушито. Бива ли такава скъпотия, 40 парчета за 50 лв? И синковецът ги омете за нула време.
И моя син от известно време "бръмчи" на суши, пък даже и претенции почна да има какво да е.

# 3 007
Потресена съм от новините и аз, но знам, че това се случва постоянно, сега е обявено на показ. Побеснявам като чуя за насилие върху животни и беззащитни хора.
Моля се да не ни стига, ако има пак протести или най-добре публично линчуване - първа писта съм.

# 3 008
У нас никой не пере. Имаме пералня и сушилня. Основно аз слагам дрехите в пералнята, малката дъщеря основно ги сгъва, след сушилня. Междинния процес, пресипването от единия в другия уред - който е най-близо. После всеки трябва да си ги сложи в собствения гардероб. Ако има нужда от гладене - всеки своите.
   Който си е изчистил джобовете - добре. Който не е - да го е направил. И аз съм прала еднократни кърпички в джобове на мои панталони. Ами... не е приятно чистенето после. Проверявам си ги вече : ).

# 3 009
Поръчала съм на ММ като се върнем от родилното вкъщи да ме чака огромна порция суши. И луканка.
Преди ходехме на all you can eat суши за 17 евро на човек. Ама сега детето спи по това време и не сме стъпвали отдавна.

# 3 010
   Лютиче, я покажи снимки от това  all you can eat, ако имаш. Изведнъж много ми се доходи в Германия. Ние в неделя или понеделник ще ходим в едно "Михо" в Италия, но цените са двойно по-високи. Аз нямам оплаквания, де. Даже евтино ми се струва. Ние с мъжа ми даже и суши много не ядем там. Не, че им е лошо, много им е добро, просто на други неща се нахвърляме, дето няма много къде да ги ядем другаде.

# 3 011
  • Варна
Суши обичам, но чак не умирам.Предпочитам ако е риба ципура на скара честно казано.Вкъщи и двамата не ядат, та барем тва ми се разминава..
Като бременна съм яла всякакви луканки , суджуци и пастърми ?! Що да не..Нищо не мисля, че чак фатално да е било,помня че солено ми се ядеше и туршия, кисело зеле на салата..JoyНямах албумин, нито се подувах ма къде ти ..27 години. А по принцип умирам за сладко, тогава не...Суши нямаше така ...преди 18 години и не ми се е прияждало, да ви кажа JoyТогава нямахме много инфо и си ядяхме без страх People Person With Pouting Face

# 3 012
Аз ди кипувам великолепно суши от Edeka или Rewe. Утре след работа ще мина да си взема. Ама проблемът ми е, че не знам с какво питие върви.

# 3 013
  • Бургас
Фрау, с каквото ти е на сърце и душа сака!
Наздраве!

Аз суши не обичам.

# 3 014
Аз ди кипувам великолепно суши от Edeka или Rewe. Утре след работа ще мина да си взема. Ама проблемът ми е, че не знам с какво питие върви.
Бяло вино?

Общи условия

Активация на акаунт