Ние платихме 51 лв за януари, двама човека и една котка( слагам я , защото и тя е ползвател отделно от нас). Сина постоянно виси в нашия апартамент, та и той е в сметката. Готвя двойно почти всеки ден, защото не съм на обща храна, та за мъжете отделно. Съдомиялна, пералня, сушилня, компютри, уреди, които постоянно работят. Лампи светят денонощно. Котката мрази тъмното и спи на светната лампа в кухнята, свети и коридора до кухнята, където са нейните купички за храна. Бойлер не пускаме, ползваме топла вода от ТЕЦ.
Свекървата живее сама в боксониера от 30 кв. Готви през ден, пере два пъти в седмицата, тогава се и къпе. Бойлер работи тези дни. Топли единствената си стая с печка на стената. Цял ден седи на фотьойла и гледа сапунки. Няма съдомиялни и сушилни, дрехите й седят на терасата по 3-4 дни, докато изсъхнат. Досега плащаше по 120-130 лв, сега писна, че сметката е двойна. Не знам каква е причината, освен че в малкия гигант, където живее, няма парно от 20 г сигурно. Още не знам какво ще платим за парното, миналия месец беше към 300 лв. Денонощно отопляваме 76 кв, всички сме у дома постоянно.
пп. Много е хубаво човек да се пенсионира към 50 години някъде, но начинът е само да създаде и развие успешен бизнес, който да продаде за крупна сума, стигаща за почти половин живот още. Лесно на думи, трудно на дело. Ще си бачкате повечето и след пенсия.