Да се оплачем... 2026

• 179 212
  • 3 276
  •   7
Отговори
# 3 270
А апартаменти в Airbnb не са ли вариант? Излиза ми, че има някакви в Елин Пелин, но не помня какви дати се търси.

# 3 271
hoаxy, и в Airbnb няма нищо.

# 3 272
Аз гледам фигурно пързаляне, мъже кратка програма. Този уикенд ще си почивам.
Тук пак е много студено. Моите хора излязоха на разходка, но се прибраха скоропостижно. Студено! Не че няма попито палтенце и обувки, но и с тях е нечовешки студ заради вятъра. Ужасен вятър!
Ей така докато си седя букнах  “Tea omakase experience - a guided tasting journey”. Два часа, пиеш различни видове чай. Нещо като опростена като за западняци чаена церемония.

Не зная дали споменах, но в четвъртък племеницата е претърпяла инцидент. Тя е студентка в Хелзинки, но в понеделник има рожден ден и родителите ѝ са там (баща и е родом от Хелзинки), вчера и дъщеря ми отиде.
Та сутринта седи в хола с майка си и изведнъж получава симптоми на инсулт! Това 21-годишно дете! Майка ѝ веднага извикала линейка, правят и CT scan, MRI, лабораторни изследвания, ЕЕГ, ЕКГ, нищо! На другия ден консулт с невролог - той предполага, че е мигрена.
Аз, естествено, веднага рисърчнах и още в четвъртък предположих, че е мигрена и се оказах права. Не че инсулт, тумор, и други възможности са изключени, но наистина се оказа това, за щастие. Естествено, цяла нощ сънувах кошмари, събуждах се неколкократно…. А дано с това да са свършили кошмарите! Изведнъж забравих за проблемите с колата. Вярно са бели кахъри!
В момента момичето е съвсем добре, все едно нищо не се е случило…
Ходиха да карат ски, довечера ще отидат на ресторант, а утре ще скачат в Балтийско море….

# 3 273
Слава богу,добре ще е племенницата!
Всичко друго са бели кахъри!
Аз пък гледам Троя,ех този Ахил!

# 3 274
Абаджиева, и мигрената е лошо, но както се казва малкият дявол.
Стискам палци всичко да е наред.

Ние излизахме вечерта за торта. Торта купихме, свещички няма. В единият магазин останали само 8, 9 и 0.
Дъщеря ми каза аз имам 2 и 4, и ще сложим още една 1 Joy
Мога утре да взема свещички от Пепко, но тя щяла да излиза рано. Ще караме на 24 + 1 Joy

Искаше шейна. Вчера ѝ взехме от Спорт депо един леген Joy Та лудата с шейна на главата под дъжда бях аз Joy

От дъжд пази Simple Smile Да видим как ще се справи и на сняг. Ако падне скоро сняг де.
В 12 ще получи и другите си подаръци.

Леко пръскаше дъжд вечерта, но духаше западен лек вятър и беше топло.
Мен ме болеше корема и едвам ходех. Викам си "ще падна някъде и ще се събудя на операционната маса". Пак съм на вълна "сички ще измрем" Joy

Да, ама е 240€ за една нощувка и не може да се откаже, ако все пак няма да ходим. Ще сме спонтанни като имаме повече яснота.
Видях, че цената е 243. Не съм чела условията за резервация/анулиране.

Аз се отказах от Airbnb след като платих нощувка на дъщеря ми и ѝ се обадили по телефона, че "ама той апартамента не е свободен, даже не знам защо е в сайта". И не ми върнаха парите. И не искат да ми изтрият акаунта, защото съм имала отворен диспут.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 22:26 от Бетелгейз-An

# 3 275
Аз пък утре ще ходя да ми замерват чакрите. Ми тъй, всеки си иманякаква лудост и трябва да си я поддържа 😆

# 3 276
Много ядох. От това се оплаквам. А миналата година по това време имах воля да не ям и слабеех. Искам и сега така, а не мога, все съм гладна.

Общи условия

Активация на акаунт