Да се оплачем... 2026

• 180 374
  • 3 301
  •   20
Отговори
# 3 285
  • Варна
Оплаквам се ,че малко ми е притеснено , малкия замина с гаджето и сестра и до Разград на гости при баба им за през деня. Видях от балкона, че пристигнаха с бясна скорост със спортно ауди и много се надявам да кара разумно тази сестра до Разград, ...че и тя е малко по-голяма от тях...

# 3 286
  • София
vessi, ще стискам палци да пътуват спокойно и в двете посоки. При толкова инциденти на пътя се чудя на родители, които купуват спортни и мощни коли на млади шофьори.

# 3 287
  • Варна
Абе 22-23 годишно било момичето, може и да кара от 4-5 години активно и да не е чак от съвсем скоро шофьор . Колата не знам колко е мощна , но ниска и спортен модел ми се видя, та дано кара внимателно.Много инциденти има на пътя всеки ден вероятно за това ги мисля , дано се разумни всички млади хора и Бог да ги пази. 

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 10:41 от Vessi_to

# 3 288
  • София
И моята коза ми спира тока, ама не си я давам за нищо на света. 😍 Днес е на пробна матура по БЕЛ, завъртя се вече сериозно въртележката. Усещам как до юни ще изпушим тотално и двете......
Междувременно, готвя мусака и снимам всяка стъпка. Защо ли, защото имат домашно по технологии да готвят.... И госпожата иска снимки. 😁

# 3 289
  • Пловдив
Междувременно, готвя мусака и снимам всяка стъпка. Защо ли, защото имат домашно по технологии да готвят.... И госпожата иска снимки. 😁
Домашното е - майка ти да снима как готви?

# 3 290
  • Варна
Скачате на сложни неща, какви са тия мусаки в 7 клас. Един омлет да забърка със сметана и кашкавал със стъпки и да го поръси с магданоз , така и тя ще може да го направи перфектно, не майка и.

# 3 291
Говорете ми на мен за шофиране и катастрофи. Преди седмица като имаше много в района на ВТ се успокоявах, че момчето ми е на работа. Уж е разумен, фиш за превишена скорост няма, ама знаеш ли кой е насреща. В района на Разград има много камери за скорост, дано освен разума и това спре бързото шофиране.
Незнам миналата година как успявах да не ям много и да намаля сладкото. И килограми смъкнах. Мислех, че и тази година ще сваля поне на половината от миналогодишните. Трябва да се взема в ръце.
Дидка ще се справи момичето ти, както и всички седмокласници. Доказано е, че децата в темата са сериозни, умни и амбициозни. Доказано е, че и майките трябва да имат вино под ръка

# 3 292
  • София
Бяхме решили да правим фокача, като тя ще се включи активно с месенето и бъркането. Но трябвало "двойна термична обработка". Т.е. първо запържване, после печене, примерно. Та реших, така и така правя мусака да снимам. И фокача ще правим следобяд. Ще вид после какво ще реши тя.

# 3 293
  • Варна
Много сложна работа за възрастта им, горе-долу за майките задача...Те някои цял живот не готвят с двойна термична обработка, те 14 годишни деца да карат.

# 3 294
Ще загина с тия домашни.....

Оплаквам се, че вкъщи всички сме сополиви, някои и подкашлят + гърло. ММ щял да е болничен утре. Аз май ще се пиша хоум офис, но само защото имам доста работа, която трябва да е готова до петък.
Днес бях планирала да ходим да си наберем почва за растенията, но явно няма да е. Едвам мърдаме.

# 3 295
И аз да се оплача от стомашно неразположение нощес. Така и не ми стана ясно какво го предизвика. Майка ми разбра, че не ми е добре и се разтревожи. Зор видях докато я накарам пак да си легне. Искаше да стои до леглото ми, да ме завива и пази. Майчица Heart

# 3 296
  • Бургас
Вчера докато разчиствах по терасите, птичките пееха много хубаво! И едно слънчице беше напекло....разкош!
Друго си е, като се покаже слънцето!

Веси, дано кара разумно каката!

# 3 297
И при нас птичките вече чуруликат от няколко дни като се събуждам. Знак, че пролетта наближава.

Оплаквам се, че си пресрещнах палеца на крака и ме боли.

# 3 298
  • София
Всичко е в кал, но някак си мирише на пролет. Покажат ли се кокичетата, почвам да излизам от хибернация.Laughing
Девойката се прибра и спи, голямо приключение й се получи.

# 3 299
На село от през декември имаше кокичета Joy
В 7 сутринта като излизам за работа птичките пеят. Чудя се за какво пеят точно в тая тъмница...

Общи условия

Активация на акаунт