Да се оплачем... 2026

• 182 951
  • 3 339
  •   13
Отговори
# 3 300
Снощи боядисвах дъщеря ми. Харесала си и си купила боя.

Добре се получи, макар че тя е с кестенява коса. Щяла да си направи снимка на слънце.

Гледам, че има и русо та ще я пробвам и аз.

# 3 301
Пак паднах като гнила круша на земята. Омръзна ми, писна ми, години наред се случва. Нещо невидимо сякаш ме блъсна и следва...туп и една стабилна на въздраст и килограми дама се озовава в калта в състояние на пате в кълчища. И най-интересното в случая е,  че върна ли се от вратата за нещо забравено винаги се заключва нещо и става безсмислено въобще да излизам. Този път всичко шеСт, свърших сто неща, ама накрая се озовах на земята.

# 3 302
Да те разсмея - здравословен контакт с природата си имала Simple Smile
Бързо да ти минава!

# 3 303
  • София
Да нямаш някакъв проблем с вестибуларен апарат, вътрешно ухо, нещо такова? Може да  ти помогне някой лекар, ако имаш медицинска причина, що не.

# 3 304
Провери си кръвното, крякла.

Аз имах такава коса, но в по-тъмен вариант. Непознати ме спираха да ми правят комплимент. Сега пак лилавее, но е по-тъмна.
Тук е -24 градуса. Толкова студена зима не помня да е имало.

# 3 305
kriakla, заледено ли е - аз задължително ще се пребия; на сухо се случва от време на време да се спъна в собствените си крака Joy
Последно се пльоснах миналата неделя, сега и двете ми колена са лилави, едното още не беше забравило предишното падане.

# 3 306
  • Северозапада
ММ си купи мечтания мотор. Може би ще се оплаквам често по този повод. Дъщерята и тя иска лилава коса. Купихме едни бои, които се отмиват бързо, за сега боядисва само кичури.

# 3 307
И аз бях така, Димис . То глад, то чудо . И колкото повече хапвам, отваря ми се още по голям апетит . В един момент си казваш- стоп. Като преди това мислиш за този момент и се настройваш присхически, да не ти дойде стресово . 
Колкото повече се настройвам, толкова повече го карам като за последно:) Всяка неделя е край.
За баловете.. Колко нерви изхабих в мислене за предстоящото, а те нещата се случиха в движение. При нас младежът и племенницата бяха абитуренти. Тя избра вместо роднински събирания и ресторанти, пътешествие из България с най-близките си приятелки. Младежът ми пък събра в рестарант приятелите си. И двамата след години са доволни и имат, какво да си спомнят.
Мисля си, че аз бях повече пренавита, нали за бала на детето ми идеше дума. А сега, ей го на.. почти завършва следващия етап, всичко знае:) и само ме информира, а аз още се притеснявам, да ме питате, защо. Той ако иска мнение и помощ го казва директно...

# 3 308
  • Mediterraneo
ММ си купи мечтания мотор. Може би ще се оплаквам често по този повод. Дъщерята и тя иска лилава коса. Купихме едни бои, които се отмиват бързо, за сега боядисва само кичури.

За мотора само мога да кажа съжалявам! Имам адски страх от мотори, въпреки че карам малко бъзикнЕ 125 кубика. ММ полудя и той, но засега меракът му е замразен. Записа се да вади книжка, не е прочел и две страници, та от него зависи.
Малката от повече от година е с цветна коса. Първо беше фуксия, сега е тъмносиня. През седмица се маже, че се измива. Ако нямах дълга коса, и аз щях да си правя това синьото, много е яко. В момента даже е намазана, ще я снимам после.

# 3 309
  • Бургас
Много ми харесва и на мен този цвят, но и тази коса е разкошна!

# 3 310
  • Mediterraneo
По повод слабите, гладните и дебелите

Simple Smile

# 3 311
Оплаквам се, че гледам олимпиадата, елиминират се в сноубординг. Вече два пъти се състезават канадец с българин. Реших, че ще се радвам, който и да победи. Един път победи канадеца, после пък него го победи Трифон. Сега има само българин за последните елиминации - ясно за кого ще съм…
Горкия ми мъж, аз обичам да гледам спорт, но той не. Седи до мен и гледа. Ами има избор - телевизори у нас бол. Да се премести!
Трифон загуби полуфинала. Ще се бори за бронз…
Малко положителни емоцийки от мен (понеже пуснах и в другата тема). Малко Попи и голямо Попи.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:27 от abadjieva80

# 3 312
Разкошно Попи! Аз пък нямам търпение да се стопли и пак да излизаме с мъжа ми с мотора, все се каня и да направим пак обиколка из Европа с мотора като преди няколко години и все нещо друго излиза, а и малко ме притеснява да оставаме толкова дълго децата при бабите, че не са първа младост.

# 3 313
Йованка, добре че си е дошла у дома момата💝Младите във всичко виждат приключения и на куц крак ще изкарат 24 часа, само да е купон:) и така трябва, сега им е времето! Аз с годините все пи малко се навивам на нещо, дето ми разваля рахата, само като я слушам моята с тия раници лошо ми става , от хотел на хостел, където има народ там и тя:) на 24 стана социална, отвори се за света:)
Вчера на някакъв поход били 6-7 км яко катерене до скални манастири и хубава гледка!
Моята Мария дето има луда фобия от зимии?! Предния ден в лодка в езеро наоколо плуват варани😱 Това е нещо немислимо за нея преди месеци!
Беше на 6 като се изплаши от един бял питон на Обзор, ди степен да заеква и да не иска да излезе от стаята! Колко витамин Ц изпи за “успокоително” чак в учебниците ММ залепяше страниците със влечугите да не ги гледа! А сега на поход в баш бая джунгла.. имала пръчка и тропала , да ги плаши😅😅😂

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 16:03 от JACKLIN*

# 3 314
  • ту тук, ту там
Кой е този Трифон?
Тервел се казва нашият сноубордист с бронза.

Общи условия

Активация на акаунт