Да се оплачем... 2026

• 184 463
  • 3 360
  •   24
Отговори
# 3 330
  • Бургас
Дими, това филм ли е или сериал?

# 3 331
Мислих, мислих, пък реших да го заведа утре. Няма Т, няма болка в кръст или корем. Какво да правим посреднощ да висим в спешното, и да изпишат АБ, къде да търся дежурна аптека. И ще трябва с такси да се прибирам, ММ е нощна.

За късмет утре започва вторият срок и ще му е първият ден в ново у-ще. Решихме да го преместим в католическо, много се надявам да потръгнат нещата и да се чувства добре там, най-накрая да си намери приятели. Лошото е, че е на цял час път, ще сменя три транспорта, два влака, трамвай и 10 минути пеша.  Не искам още от първия ден да звъня и да обяснявам, че е болен.
Толкова се притеснявам за всичко здраве, приятели, среда, учене/неучене.

# 3 332
Дими, това филм ли е или сериал?

Търсих в интернет, че и аз не разбрах. Филм за параолимпийския състезател Михайл Христов.
На нощна смяна случайно се загледах.
Един път да е спокойно./да не чува дявола/.

# 3 333
Пфу, Дими, ако бяхме в твоя град, редовно щеше да ме виждаш и като си дневна и като си нощна Scream

# 3 334
  • Бургас
Благодаря ти,Дими!

Донау, да не му е притеснено за утре, щом е в ново училище и затова да е така....? Дай му ,,вълшебно хапче,, - нещо безобидно, дори и вит.С да е Simple Smile Сещаш се, нали?

# 3 335
Благодаря ти,Дими!

Донау, да не му е притеснено за утре, щом е в ново училище и затова да е така....? Дай му ,,вълшебно хапче,, - нещо безобидно, дори и вит.С да е Simple Smile Сещаш се, нали?
Ах, не съм се и сетила за “вълшебно” хапче.
Звънях на ММ да изумувам с него какво да правя, и според него е заради у-щето. Обаче обикновено излиза с номера, че го боли корем, не е чак толкова изобретателен да  си измисли парене и болка при уриниране.

# 3 336
Пфу, Дими, ако бяхме в твоя град, редовно щеше да ме виждаш и като си дневна и като си нощна Scream
Аз виждам тези с раните и фрактурите, а отскоро и болните деца.Другите на друго място ги консултират.
И аз ще те посъветвам за вълшебно хапче и много течности. С щом има и съмнение за училище, покажи, че не може лесно да те манипулира.

# 3 337
  • Бургас
Когато бяха малки момчетата, така влизаше в употреба ,,вълшебното хапче,, при положение, че съм имала съмнение, че няма реална болка.

# 3 338
Благодаря ти,Дими!

Ах, не съм се и сетила за “вълшебно” хапче.
Звънях на ММ да изумувам с него какво да правя, и според него е заради у-щето. Обаче обикновено излиза с номера, че го боли корем, не е чак толкова изобретателен да  си измисли парене и болка при уриниране.
направи му бледорозов разтвор на калиев перманганат или свари смрадлика и му дай да се измие.
При момиче съм го пробвала, но би трябвало да става и за момчета.
Плюс вълшебно хапче и гушкане от мама и ще му мине.
Недей да скачаш за най-малкото неразположение и да тичаш в спешното, така вредиш и на себе си, и на децата. С най-добри чувства го пиша това.
Дано до утре му е минало и да хареса училището си!

# 3 339
щом има и съмнение за училище, покажи, че не може лесно да те манипулира.
Шегаджийка! Мен дори котаракът може и ме манипулира. Нали съм мека Мара.

Тути, знам, така е. Опитвам да си овладявам поривите за спешното. Опитах да съм рационална, премислих и останахме вкъщи, просто не виждам да е спешно без да има други симптоми.

А аз още не съм се освестила, грип ли беше, ковид ли, но цяла седмица се влача, едва от вчера съм на крак и още ме боли и тяло и глава.

# 3 340
Тук е -24 градуса. Толкова студена зима не помня да е имало.

Абаджиева, заповядай у нас на гости. Онзи ден беше 19 градуса, слънчево, излизах по къс ръкав и къс клин на разходка и изгорях. Днес беше 10 градуса и ще бъде така поне до края на другата седмица.

Оплаквам се, че трите почивни дни не ми стигнаха и даже не разбрах къде отидоха. Ходих на разходки, видях се с приятелка, чистих, прах и дните заминаха.
Нещо съм му отпуснала края и с тренировките, не помня друг път така да ме е мързяло. Спрях за няколко дни, че ме заболя тазобедрената става, сега е по-добре, но хич не ми се тренира. Толкова малко отнема човек да си загуби добрите навици, а така трудно се изграждат..

И се оплаквам, че Марго Роби само от хладилника още не ми е излязла с промоциите покрай новия й филм. Отвсякъде ми изскача с безумните си тоалети и както ми беше безразлична ми стана направо неприятна.

# 3 341
  • Северозапада
Жанин, надявам се детето да е добре тази сутрин.
И аз искам да започна до тренирам редово. От септември започвам, ходя на 2-3 тренировки, разболявам се и минават 1-2 седмици и от начало.
Чака ме тежка седмица.

# 3 342
Жанин, стискам палци днес да му хареса в училище! И нищо да не го боли, а да ходи с желание при новите си приятели Flowers Four Leaf Clover

Снощи прочетох ужасно гадна книга и не можах да спя! Никога не съм чела толкова гадно нещо. Потресена съм и даже не я искам в къщата си затова днес ще я даря на библиотеката, че е нова и сигурно много хора ще я търсят да я четат. Отвратена съм, а с такъв мерак я търсих да я купя
Сега има мини скандал, че я събудих да ходи на училище. А ми каза, че трябва да стигне навреме и вместо да спя, станах да се занимавам с кисела тийнейджърка. Confounded

# 3 343
  • Пловдив
Цялата къща се изнасяме в един и същи час. От това се оплаквам. Страхотен цирк е докато се изнесем. Спретнах скандал. Не може целия маймунарник да се опитва да се бръсне в понеделник сутрин!!!!!

Целия маймунарник = всичките 4 мъжове

# 3 344
  • под тепетата
Добрутро!
Янтра, разсмя ме рано- рано! Добре, че и котараците не са се наредили на огледалото Stuck Out Tongue Winking Eye
 И моята седмица се очертава тежка и нервозна.
 Димис, онази вечер попаднах на един филм, който много ми хареса -" Хоризонт".
 Лек и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт