Да се оплачем... 2026

• 184 939
  • 3 364
  •   20
Отговори
# 3 345
  • София
Ох, Янтра, съчувствам! Не можеш ли да ги накараш поне половината да се бръснат неделя вечер?
Аз се изнасям 10-15 мин преди всички, много ми е добре така. Simple Smile

# 3 346
Дидка, някои мъже трябва да са прясно избръснати. За баща ми това е като да си измиеш лицето сутрин. Та ако и на Янтра са такива...
И с ММ се избиваме сутрин и добре че сме а различен график. Беше битка на титаните, когато бяхме с гардероб с плъзгащи врати. Всеки буташе сутрин, накъдето му е удобно.

Оплаквам се, че тази нощ се събудих от болки в гърлото и засилена хрема.  ММ пък както щеше да бъде болничен, изведнъж му светнало и отивал в офиса. Добре, че поне се редуваме, че да се грижим за деца и добитък...

# 3 347
Янтра нали няма нужда да казвам, че и мен разсмя?! Много симпатично семейството сте. За бръсненето - ММ всяка сутрин се бръсне, студента когато реши - тогава.
Жанин как е момчето? Дано му хареса училището и си намери приятели.bilqna аз рядко гледам филми, но благодаря за предложението, ще потърся филма.
След нощната смяна минах през  Кауфланд и реших да се прибера с автобус, че е далеко. Голяма грешка - чаках много и измръзнах. Да бях вървяла поне щях да се стопля. Натоплих се в банята и пия кафе с форума.
Мисля ви да сте добре.

# 3 348
  • Fairbanks, Alaska
Жанин, стискам палци днес да му хареса в училище! И нищо да не го боли, а да ходи с желание при новите си приятели Flowers Four Leaf Clover

Снощи прочетох ужасно гадна книга и не можах да спя! Никога не съм чела толкова гадно нещо. Потресена съм и даже не я искам в къщата си затова днес ще я даря на библиотеката, че е нова и сигурно много хора ще я търсят да я четат. Отвратена съм, а с такъв мерак я търсих да я купя
Сега има мини скандал, че я събудих да ходи на училище. А ми каза, че трябва да стигне навреме и вместо да спя, станах да се занимавам с кисела тийнейджърка. Confounded
Коя е въпросната книга?

# 3 349
Здравейте.
Днес с Тони се гледаме вкъщи. Той е добре вече, мисля утре или вдругиден да заминава на ясла. Ще го мислим.

# 3 350
Радвам се за Тони. Сега дано и Жанин се похвали, че всичко е наред

Отвратителната книга е мега хитът Лес в къщата.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 10:24 от Г-жа Рамацоти

# 3 351
Мерси, момичета.
Заведох го в у-щето, личната отваря в 13:00 та след това ще я посетим, хем за мене, хем за него.
Той е много срамежлив, много се моля да си намери добри приятели. Трябваше отдавна да го преместя. Не искам да е отличник, искам да се чувства добре и да не е постоянно тъжен. Обаче тоя маршрут е смазващ, много си е цял час с три транспорта. И като закъснее първият влак и после всичко по дяволите, закъсняваш и ти.

Рамацоти, аз си помислих, че става дума за “Цветя на тавана”.

Ще легна да преспя, че цяла нощ не мигнах от нерви.

# 3 352

Отвратителната книга е мега хитът Лес в къщата.

Какъв мега хит с тираж 500 броя?

# 3 353
  • Варна
На работа съм, а хич не ми се работи. Спи ми се и ми се гледа филм под топло одеало../ пред МЦ съм/
Вчера ми го прибраха жив и здрав моя калпазанин. Минало добре гостито, и баница и пържоли яли и кафенце пили у бабата Simple Smile. В 20.30 се прибра доволен.
Болните да оздравяват, на Жанин на хлапето успех в новото училище !

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 12:09 от Vessi_to

# 3 354
  • Бургас
Донау, стискам палци училището да му е харесало и да намери добри и верни приятели! И нищо да не го боли вече!

# 3 355
Снощи гледах до късно Джанго без окови (препоръчвам) и днес едва ще избутам, спи ми се, а денят ще е дълъг.

# 3 356
Дано да му хареса новото училище, Дажнин, да си намери своя среда и всичко да се нареди. Знам колко е трудно за такова дете, щерката беше много общителна и винаги оградена с деца в детската, обаче не случи на класна в 1ви клас и понеже нямаше какво да направи настройваше децата срещу нея. Така от общителна дете се затвори и до тази година нямаше почти никакви приятели. Миналата година взех тежкото решение да я оставя да повтаря (имаше средно нисък успех) само за да се махне от този клас. И сега чудо, хем има приятели, хем е говорител на класа, хем е почти отличничка. Пак си имахме проблеми с няколко момичета от стария и клас в началото, но сега и тя има групичка и не я тормозят. Много съжалявам, че не я преместих още в 1ви клас, може би с друг учител щеше да има повече шанс.

Спала съм от 4 до 7.30 тази сутрин, а съм втора смяна и ще се прибера към 23ч. Не можах и сега да заспя и днес ще е тегаво.
 Точно миналата седмица Мм и съсед ми обясняваха колко по добре е работенето на 3 смени, вместо само нощна. Вярно, че нощната не е за всеки, но това да не можеш да си настроиш "часовника" е убииствено. Ей това ми е стимула да се развивам на работа, с това темпо след 4-5г ще съм началник и ще ходя от 7 до 15ч 😉
Скрит текст:

Снощи се присетих за първата ми работа тук и не можах да заспя за това цяла нощ, колко ме тормозеха и смазаха психически, как ми се обясняваше, че съм нищо и няма да постигна нищо. Най лошото беше, че бях повярвала в това и много време ми отне след това да се измъкна от депресията. Научих си урока и от където съм минала съм била ценна, но през този период направих и много грешки, в това число и горния казус с щерката, тогава в 1ви клас.

# 3 357
Как ме ядоса ММ...

Казвам му, че ще ходя до банкомата, ще мина да купя цигари и ще му звънна да слезе да пием кафе. "Ок".
Това са има няма 15 мин. Звъня, не вдига, втори път звъня - нищо. Звънях по телеграм, няма никой. Звъннах от телефона на една приятелка, пак никой.
Мислех си да пия кафе сама. Ама ме притесни и казвам "качвам се". До 6тия етаж го закопах и опях. А той миличкият с тапи в ушите (слушалки) хърка, та чак хола се тресе. Аз чак ключовете на вратата отвън си оставих.
Накарах му се - много. Говедо!

# 3 358
И аз се накарах сега на ММ. Като излизам после да съм ходела до аптеката да му купя нещо за кашлицата, че от това подкашляне пет пъти за един час му е много зле. Викам не те ли е срам, аз съм бременна, болна, работя, после ще изляза само до градината да взема детето и очаквам не само да минеш сам през аптеката, а след работа да ходиш и да напазаруваш и да сготвиш.
Офка ми сега. Явно много го тормозя. Миличкият.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 13:50 от Лютиче 2.0

# 3 359
Ооо, Лютиче, май всички са така. На ММ любимо му е, нещо като не се почувствам добре, рязко и на него нещо да му стане. Сакън да не кажа, че ме боли главата, автоматично и неговата го боли и "му е много зле" Grin
Вече дори не му се връзвам.
Няма да забравя след секциото с близнаците, аз бледа на платно, едва вървя, хемоглобин 86, слизам някак да ги видя с каката. Реакцията "Еее,Марти, не си толкова зле бе, направо си топ!" Rolling Eyes Той сигурно се е опитал да ме успокои и разсее някак де, ама все пак беше неадекватно Smiley

Общи условия

Активация на акаунт