Да се оплачем... 2026

• 193 727
  • 3 498
  •   25
Отговори
# 3 465
За съжаление, майка ми не успя да се порадва на внучка, но свекървата много ми помогна, когато имахме нужда.
Да ви разсмея малко. В темата за домашните любимци Янтра спомена, че са имали камери и се сетих за вчера.
Бях на мини-конференция, паркирах, но трябваше да вървя около 100 метра навън, с тънък панталон. Вече се оплаках, че ме боли коляното. Прибрах се у нас и го намазах с волтарен крем, поради което не си обух панталон или клин. Разхождах се из нас по тениска и черни гащи.
Прибира се мъжа ми от работа и ми пуска да гледам видео: в гостната имаме камера, насочена към дивана, на който обича да седи Попито. Вижда се как пристигат едни бедра, след малко се вижда едно д*пе, защото се наведох да махна каишката на Попка. Напълно изключих, че има камера, която ме записва. Много е смешно!

# 3 466
Аз се правя че няма да гледам, викам вас някой да ви в взел за 2 дни барем?! Но няма да е така, ако ми ги дават ще ги нося на ТайлаН бебетата, на топличко да ги валям по плажа. Искам ей такава същата буба, която ми я роди все файда, ще ми носи името на баба златната момичка❤❤❤❤

[

Ще и направя същите снимки като на Жаки, ма нямам ни една нейна дрешка, всичко съм дала😅 пак ще ги търси сигурно като му дойде времето:).

Снощи се скарах със свекървата, ревеше ми пак, казах докато не иде на лекар или не извика домашно посещение да не ми звъни. Мога да се подпиша с 2 ръце че още днес ще го направи. Не може да не ме чува, това ще и е най- големият стимул. Октомври стагяме голяма сватба, първороден внук ще се жени, викам няма ли да му играеш на сватбата?! С един крак няма да стане!

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 14:08 от JACKLIN*

# 3 467
И аз се замислям за камери в къщи, че калпазанина в къщи все намира начин да "пробие защитата" / разбирайте ключове, райбери и т.н. /. Та ми е интересно да го видя как го прави.
Моля за стиснати палци за 2 резултата от скенери!

# 3 468
А, мъжките майки, недейте така. Ще ви се случи някоя читава снаха като мен и ще дава децата. 😄 На свекър ми (лека му пръст) и свекърва ми паметник ще им вдигна, аз не съм оттук, мъжът ми е, и моите родители са далече, гледат само по време на ваканции, свекърите винаги са били готови да подадат ръка, децата ги обожават. Свекър ми още не можем да го прежалим, беше най-любимият дядо, малките много плакаха, като почина и още питат за него. Дай Боже всички да доживеем да си видим децата порастнали и щастливи, и да гушкаме внуци.

# 3 469
Много кофти ми започна почивния ден- с пускането на телевизора чух ужасната новина за децата в Канада😥
Защо?!
Без думи съм, сили и прегръдки за родителите😔

# 3 470
Аз не съм чула нищо. Какво се е случило?
Имах щастието децата ми да се отглеждат от две любящи и заинтересовани баби. Свекървата даже беше записала като беше малък сина на уроци по математика. Преценила, че нещо не се справя, колкото на нея и се иска. После му беше платила и курс за кандидат студенти. Жалко, че си замина изведнъж.
Честно казано, за внуци не мисля, поне не още.
Вчера се издразних от непремерените приказки на един колега. Не ме засягат пряко, но това някак си рефлектира върху всички. Лошото е, че не мога да си скрия отношението и винаги много ми личи.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 09:52 от #Frozen#

# 3 471
Жена стреля в училище, има много убити и ранени. Намесата на полицията предотвратява да са повече. Жената се самоубива.

# 3 472
  • Бургас
Уфффф, този свят се побърка тотално....

# 3 473
Признавам си, и  аз започнах да се улавям че мисля за внуци. Хем ми е станно, хем не. Не съм от рано раждалите - децата не са много големи, аз пък съм. Може би затова моя бабешки часовник трака. Техния , доколкото усещам, още не.  Пък и откакто кръщелницата ни стопли сърцата с един  малък принц, съвсем се вдетених.
Аз бих гледала, с огромна радост и отговорност  бих гледала така като гледах моите - отговорно , ангажирано и без  особена външна намеса. Затова  съм сигурна , че съдбата ще ми го върне тъпкано и никой няма да ми ги дава. Иначе и на мен много ми помагаха, изключително много -  след като децата пораснаха и тръгнаха на училище , ваканциите беше времето  на бабите и дядовците. Децата ми много ги  обичат и уважават, имали са много смислено време с тях. Майка ми си ги отглеждаше горе долу до гимназия. И до днес и двамата казват, че времето с майка ми на палатка в планината през ваканциите е било безценно за тях.  Както и това със свекър ми и свекърва ми на лятната им къща.  Жалко че дядовците им си отидоха рано и не можаха да прекарат повече време с тях, особено моя баща когото смътно помнят.
Но докато бяха малки, особено докато си бях у дома... ми не съм ползвала помощ от баби и дядовци, признавам си.
Ако някоя снаха ме накаже за това, няма да й се сърдя. Ако погледнем чисто психологически, аз също съм наказвала  моите родители  защото съм  дадена за отглеждане на  баба и  дядо .  Имах прекрасно детство, но родителите ми помня откъслечно през уикендите. Със сигурност имам някакъв дефицит който съм запълвала с моите деца.
Във всеки случай психически  съм готова и да седя на резервната скамейка, и да играя. Поне така си мисля.

# 3 474
Сама си изгледах детето досега. С помощта на мъжа до мен. Та бих помагала с удоволствие.

# 3 475
Уфффф, този свят се побърка тотално....

По-нормален не е бил никога! Винаги е имало хомо, педофили и убийци. Дори са се избивали за територии...

# 3 476
Щастлива съм хорааааа, много съм щастлива.
Имаме чист скенер / но колежката /,за другият резултат утре.

# 3 477
На мъжа ти ли това?
Леле супер.

# 3 478
На мъжа ми утре.

# 3 479
Айде утре със същата новина да се похвалиш.

Общи условия

Активация на акаунт