Да се оплачем... 2026

• 197 228
  • 3 549
  •   18
Отговори
# 3 495
  • Пловдив
Точно. Ако я гледат през целия ден и те се мъчат с хранене и тръшкане от преумора, нямам проблем. Но ако си правят, каквото си знаят, и после ми я връчат аз да се оправям, не е окей. Особено след като триста пъти съм обяснила подробно защо нещо трябва да се случи по определен начин.
Гледай сега, кака да те научи. Значи оставяш им я и като видиш накъде отиват нещата си измисляш занимание и си биеш камшика. На детето нищо няма да му стане. Бабите ще се научат след 3-4 пъти.

# 3 496
  • Ланкър, планините Овнерог
Браво за хубавите скенери. Все така да са ни.
Ant G., беше питала къде са толкова бързи в разчитането. В Токуда за 2 дни си е официалното разчитане (чела съм за други болници за чакане от сорта на 2 седмици, което е убийствено). Аз си разбрах в същия ден, просто защото близка на сестра ми работи баш на пет скенера, беше на работа тогава и тя направи изследването ми, та веднага ми каза да съм спокойна.
Ся ми е дерт гастрото. Бях записала час при случаен лекар, но се замислих, че не е лошо да е добър. Той може и добър да е, ама знам ли със сигурност. Отмених го и писах на приятел, който със сигурност е добър гастро. Идеята ми беше да ми препоръча при кого да ида (знам, че е доста ангажиран). Да, ама не. Да му пратя изследвания другата седмица и сигурно ще трябва колоноскопия. Макактака??? От 25г се знаем, ужас, после няма да мога да го погледна. И сега се опитвам да се самоубедя, че той е лекар и хорските дупки не го впечатляват.

# 3 497
  • Пловдив
Впечатляват, колко да го впечатляват!? По цял ден дупки гледа.

# 3 498
  • София
Рави много се радвам, стискам палци за съпруга ти утре.
Бърди страхотно.
Това ми дава надежда, че има и друг обрат, че около мен всичко е зле с резултатите.
Гита прави каквото трябва, това Най-малко мисли.

Аз от баби не съм гледана, децата  също.
Аз дали ще гледам внуци, не знам. Да до живея този момент да видя поне

# 3 499
Гита, моята колоноскопия я направи братовчед ми. Преди това майка ми беше при него и тя също беше "Ама как така....", срам я е от племенника и. Ами, преживява се. Ти си просто пациент.

# 3 500
  • Швейцария
Момичета, честито за резултатите. Все така да бъде.

Оплаквам се, че получвам различни оферти за застраховка живот за ММ и тотално се обърках. Единият ми смята само да мога да плащам ипотеката, другият да мога да си покривам и разходите при положение, че моята работа е от време на време. Във втория случай месечната сметка за застраховката е над 360 франка. ММ не иска да плаща толкова и не знам какво да правим.

# 3 501
Това ми дава надежда, че има и друг обрат, че около мен всичко е зле с резултатите.

Аз дали ще гледам внуци, не знам. Да до живея този момент да видя поне
Мид, наред ли е всичко при теб?

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 06:57 от Г-жа Рамацоти

# 3 502
  • София
Да да, имах предвид приятели, колеги около мен.

# 3 503
Аз имам още 2 колежки с онкологии, но за тях по-натам, а и тази ми е най-близка.
Здраве за всички!

# 3 504
Загубила съм надежда, че ще имам някога внуци. Това мързеливо нещо, синковеца, едва ли ще се ожени някога. На 35 живее като че ли е на 15. Опитах да го накарам да живее сам като голям човек, отговорен за себе си, не се получи.
пп. Последните дни чета за случая в Петрохан и се чудя как хората не си гледат децата едни 18-19 г и ги дават на чужди хора, аз вече 35 г не съм спряла.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 22:55 от Ън

# 3 505
  • София
И на баща ми същия ден излезе скенера, в болницата в Панагюрище. Там всичко им е много добре, пупу!

# 3 506
  • Mediterraneo
Момичета, честито за резултатите. Все така да бъде.

Оплаквам се, че получвам различни оферти за застраховка живот за ММ и тотално се обърках. Единият ми смята само да мога да плащам ипотеката, другият да мога да си покривам и разходите при положение, че моята работа е от време на време. Във втория случай месечната сметка за застраховката е над 360 франка. ММ не иска да плаща толкова и не знам какво да правим.

Не можеш ли ти да си определиш каква да е премията? Нашите са за по 75 хиляди евро, аз плащам по 13 евро на месец, ММ на година около 200 евро, трябва и моята да я направя веднъж годишно.

# 3 507
Много се радвам на всички с чисти скенери и добри резултати! Живи и здрави, и близки, роднини и колежки!

# 3 508
  • София
Много хубави новини за чистите скенери! Само такива да бъдат!

# 3 509
Аз съм правила скенер в Пълмед - Пловдив, и там до часове излиза разчитането на скенера.
На всички пожелавам хубави резултати и по-малко оплаквания от здравословен характер!❤️

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 14:39 от vita

Общи условия

Активация на акаунт