Да се оплачем... 2026

• 196 880
  • 3 547
  •   23
Отговори
# 3 540
  • София
Вита, а ако пробваш да смениш спорта?
Вчера и аз се ядосах на инструкторката. Замества основната, и друг път е замествала – всеки път мрънка колко били натоварени мускулите ѝ. Не отивам там, за да слушам мрънкането ѝ. На всичко отгоре почти не обяснява, не коригира, ако някой бърка, вчера имаше една жена, който май виждам за пръв и тя трябваше да пита "това как, онова как...".  Не се прави така.

# 3 541
Не е нормално треньор да не обърне внимание на начинаещ. От години ходя на групова тренировка, общо взето всички сме стари кучета там, но появят ли се нови хора, треньора е приоритетно около тях и показва.

# 3 542
Вита, а ако пробваш да смениш спорта?
Не ми се сменя, към момента това е моето нещо. Пробвала съм фитнес и пилатес, но търся нещо по-леко, защото си имам болежки.

# 3 543
Жаки, уникални снимки. А най хубавото е, че детето ти вижда всичко това със собстените си очи. Безценно.
Не съм много редовна на йога, но у дома сутрин рано си имам разтягане към 40 мин. и се чуствам сууупер - с моето си темпо, с моя си ритъм, в тишина и спокойствие, понякога дори по пижама, на топло  и чисто.  Горе долу следвам наученото на йога, с някои упражнения от пилатеса с определена повтаряемост.  За мен това работи най добре, а и аз съм най спокойна така.  Пу. пу, и кръста ми е добре, стига да спазвам границите на тялото си. Прекаля ли, стардам.

# 3 544
Браво за всички хубави резултати!
Израелската баба да почва да слуша и да оздравява!
Аз съм по зъболекари, в цикъл и на диета.

# 3 545
  • някъде другаде
Рани , чудесно!

# 3 546

Аз съм по зъболекари, в цикъл и на диета.

Звучи апокалиптично Joy

Стиснете по някой палец, че движа една процедура за малкия и ми се падна вкисната служителка.

Оплаквам се от силни болки в главата, чак краката ми притрепериха и се отказах да пазарувам.

# 3 547
Рави, поздравления! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт