Да се оплачем... 2026

• 198 180
  • 3 561
  •   17
Отговори
# 3 540
  • София
Вита, а ако пробваш да смениш спорта?
Вчера и аз се ядосах на инструкторката. Замества основната, и друг път е замествала – всеки път мрънка колко били натоварени мускулите ѝ. Не отивам там, за да слушам мрънкането ѝ. На всичко отгоре почти не обяснява, не коригира, ако някой бърка, вчера имаше една жена, който май виждам за пръв и тя трябваше да пита "това как, онова как...".  Не се прави така.

# 3 541
Не е нормално треньор да не обърне внимание на начинаещ. От години ходя на групова тренировка, общо взето всички сме стари кучета там, но появят ли се нови хора, треньора е приоритетно около тях и показва.

# 3 542
Вита, а ако пробваш да смениш спорта?
Не ми се сменя, към момента това е моето нещо. Пробвала съм фитнес и пилатес, но търся нещо по-леко, защото си имам болежки.

# 3 543
Жаки, уникални снимки. А най хубавото е, че детето ти вижда всичко това със собстените си очи. Безценно.
Не съм много редовна на йога, но у дома сутрин рано си имам разтягане към 40 мин. и се чуствам сууупер - с моето си темпо, с моя си ритъм, в тишина и спокойствие, понякога дори по пижама, на топло  и чисто.  Горе долу следвам наученото на йога, с някои упражнения от пилатеса с определена повтаряемост.  За мен това работи най добре, а и аз съм най спокойна така.  Пу. пу, и кръста ми е добре, стига да спазвам границите на тялото си. Прекаля ли, стардам.

# 3 544
Браво за всички хубави резултати!
Израелската баба да почва да слуша и да оздравява!
Аз съм по зъболекари, в цикъл и на диета.

# 3 545
  • някъде другаде
Рани , чудесно!

# 3 546

Аз съм по зъболекари, в цикъл и на диета.

Звучи апокалиптично Joy

Стиснете по някой палец, че движа една процедура за малкия и ми се падна вкисната служителка.

Оплаквам се от силни болки в главата, чак краката ми притрепериха и се отказах да пазарувам.

# 3 547
Рави, поздравления! 🍀

# 3 548
  • Бургас
Рави, чудесни новини!

А на Жаки бабет, давайте й зор, щом не разбира проблема си!

# 3 549
На къде повече да дават зор! Господ да я пази! Голям инат.
Жаки, тя май наистина се страхува от постъпване, щом казваш, че толкова години не ѝ се е случвало. Дано бързо се оправи!

# 3 550
  • София
димис, в какъв смисъл удържани? Има ги във фиша като удръжка (по каква причина)?
Или очакваш допълнителни пари, а те не ти ги начисляват? Аз на обещания за някой месец напред не бих повярвала. Тогава работиш за колкото ти плащат. Повече по-нататък.

# 3 551
buni има ги като начисления и след това ги има като " безкасови удръжки". Не съм счетоводител, не ги разбирам тези сметки. И миналата година така имаше суми и после ни ги преведоха. Ама сега са два поредни месеца. Интересно ми е администрацията имат ли такива суми. Сигурно - не

# 3 552
Димис, не ги чакай тези пари щом така са описани във фиша. Няма да ви ги изплатят. По начина който са описани във фиша означава, че са ви ги начислили, а после са си ги взели т.е. не са дължими. Иди и питай какви са тези "безкасови удръжки" и за какво ви ги удържат. Дано не съм права и това да ви е някаква вътрешна практика.

# 3 553
  • София
Значи планират да ги преведат някой месец, в който имат възможност, ако желаят. Щом са начислени обаче вече са ти удържали и осигуровките и данъка върху суми, които ти не си получила, безумно е това. Два пъти като по-млада съм проявявала разбиране към работодател и двата пъти съжалявах за решението си.

# 3 554
Когато получавах ваучери за храна, такъв беше единия ред във фиша, "Безкасови удръжки". Най-добре питай, Димис.

Общи условия

Активация на акаунт