Да се оплачем... 2026

• 198 540
  • 3 567
  •   11
Отговори
# 3 555
Да, сумата за удържане е по- малка от начислената. Има платен данък. Миналата година точно в началото на годината така направиха, но един месец. Тази година това е вторият месец с такава практика. Миналогодишните ги изплатиха март или април.
Аз ваучери за храна нямам. Тръгнали на целодневно дежурство все нещо нося.

Сега като пише, че съм нощна смяна дали може да ида утре вечер?! То нали има там написано името ми, ще си отработя часовете когато имам възможност.

# 3 556
Когато получавах ваучери за храна, такъв беше единия ред във фиша, "Безкасови удръжки". Най-добре питай, Димис.
Да, защото не се облагат с данъци до 200лв. на месец.

# 3 557
Знам, Вите. Писах го, защото може да провокира Димис да се сети за какво са. Simple Smile

# 3 558
Рави, браво за добрите резултати.

Прибрахме се преди малко от УНГ. Има разширен капиляр в едната ноздра. За горене е, но не иска зимата.
Питаше дали е изследван за таласемия. Не е. Иска да му пуснем кръвни изследвания, съсирване и т.н. Записах час при личната, за направление. Личната трябвало да назначи изследванията.
Спомена и консултация с хематолог.

За сега ще пие Рутаскорбин и ще се маже с Емо фикс.

# 3 559
  • Варна
Оплаквам се, че въпреки че утре съм в отпуск, ми е едно ....никакво точно . Изморена съм, наистина. Мъжа ми разходи кучето сега и ще ляга че утре бачка цял ден..и до късно.В събота е букнал един хотел сравнително близо до Варна с ресторант. Да се разходим уж, но нещо не съм вдъхновена,  то както вали дъжд..
 Малкия е един много особен, всеки ден с гаджетo и затваря се и си ляга рано, не разказва Grinning Днес са били у нас и са ми изяли тоблерона ?!? а имаше и други сладки ...малко се ядосах да ви кажа ...Rage че преди малко си го потърсих Grinning

От сърце се радвам за добрите разултати от изследванията на всички Heart
Здрави бъдете !
Утре планирам да спя до късно..Да видим !

# 3 560
  • Швейцария
Рави, чудесна новина. Все така да е.

Есме, застраховка живот не е задължителна. Аз взех за смърт и инвалидност за ММ, защото ако се случи нещо с него искам да съм подсигурена и да не се налага да продавам апартамента. Тя си заслужава ако имаш собственост и искаш да подсигуриш ипотеката, в случай че партньорът няма достатъчно доходи и не може да я плаща сам. Защото при смърт на единия банката прави наново оценка дали можеш да плащаш сам и може да каже, че не можеш и трябва да продаваш. Трябва да се внимава да не ти продадат най-скъпата, а да си вземат време да те разпитат за твоята ситуация и да ти предложат продукт според това какво ти е нужно. Аз надълго и нашироко обсъдих всички оферти с ChatGPT и избрах тази, която е съобразена с моите изисквания и бюджет. Трябва да се знае и че за да направиш такава застраховка трябва да си в перфектно здраве. Иначе или ще ти откажат или вноската ще бъде безумно скъпа.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 21:06 от JennyBG

# 3 561
  • Варна
Всъщност най-тъжното заради което цял ден ми е никакво е, че снощи късно някой е блъснал едно от кварталните котета, които си храним.Сутринта беше мъртво в градинката, някой го е махнал от пътя, нямаше кръв, но беше си починало..Съсед ми каза че е било на шосето вечерта 😪Цял ден ми е едно ..ревливо.Хубав, бял котарак с черни ушета.Милия...

# 3 562
  • Бургас
Веси,ужасно е това!Милото коте!
Аз си ги гледам моите,дала съм имена и ако изчезне някой,мира няма да имам.

Започнах и аз тренировки от септември на класически балет за възрастни.Да не ми се смеете,ей!
Поне сбъднах детската си мечта!

# 3 563
Браво, Славче!

# 3 564
  • Бургас
Веси, съжалявам за котето...

Славче, браво! Никога не е късно, човек да сбъдне мечтите си!

# 3 565
Славче, браво! Човек трябва да сбъдва мечтите си независимо от възрастта.

Аз сякаш вече лични мечти нямам😞 , така ме е завъртял живота в битовизми и работа, че дори почивките не ми носят удоволствие.... Сякаш съм забравила да се радвам на живота... От това се оплаквам 😟

# 3 566
  • Бургас
Оооо,Вите и аз така, но си открадвам време да мечтая и да се моля, един ден, ако може по-скоро да ми се осъществят мечтите!

# 3 567
Славче, браво!
И аз започнах преди години, но ходих само няколко месеца. Страшно трудно е и след тренировки ме боляха и непознати за мен мускули Grinning
Много ми се иска София да ходи на балет, ама май по-скоро към езда проявява интерес.

Общи условия

Активация на акаунт