Нова година - нови възможности! 2026!!! Да започне начисто ✔️

• 831
  • 9
  •   1
Отговори
  • Бургас
Новата 2026 година е пред нас!

Какви цели ще си поставите?
Какво искате да направите и да постигнете през новата година?
Какво искате да ви се случи?

Какво очаквате от новата година?

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 09:35 от Рaдост

# 1
Нека е мирна, здрава, изпълнена с покорени върхове и удовлетворение! Много пътувания и концерти!
Честита да ни е!
Карз, благодаря!

# 2
ЧНГ на всички!
Целите ми ще бъдат да се погрижа малко повече за себе си през тази година. Да си обърна внимание, като цяло, в здравословно отношение, и да се погрижа да имам повече комфорт и спокойствие. Също така имам нужда от повече физическа енергия и жизненост, която в момента ми липсва. Така че ще заложа повече на някаква активност/занимание.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 19:38 от Borqna Sto 771419

# 3
Поставям си много цели тази година, просто ми е време за някои неща конктерно.
Първо да сме здрави, защото без здраве нищо друго няма смисъл.
Второ - ментално и емоционално искам да съм спокойна, за да си минат от реда заплануваните събития.

Иска ми се да имам и време за почивка и релакс също, защото осъзнах, че това също е неизменна част от успеха.

Изпратих една много шантава година. Някои хора излязоха от живота ми, за да направят място на други. Много е интересно как съдбата ни изпраща "учители".

На вас желая, сбъдване на мечтите и постигане на поставените цели.
Успешна година!

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 19:57 от So Lucky*

# 4
Като цяло не обичам равносметки и такива теми за планове. Дразнят ме и тези публикации в снимки и благодарности, както и подобни инфантилни неща, кото всяка втора кифла в ИГ прави.
Това е от една страна. От друга страна пък не не е лошо да се направи такава равносметка. И аз го правя, а вероятно и всеки от нас без даже много да го осъзнава.
Моята година беше много хубава.
За първи път от няколко години насам. Плановете, които си направих бяха малко, но точно и ясно и ги осъществих. И съм много доволна.
В следващата искам само три неща.
Да задържа и подобря резултатите от режима и тренировките, да изкарам курс за йога инструктур и да се дипломирам успешно през Юли.
Последното трябваше да е първо 🙂
Това, осъществено едно по едно и без пришпорване.
Видях ясно, че когато се съсредоточавам само над едно нещо за определно време то си се получава. Къде трудно, къде по-лесно. Зависи какво е.
После следващото и така.
За всяко нещо си има време. А понякога за някои неща не си подготвен.
Това са целите ми. Не мечти, а цели. Поставени съвсем осъзнато и целенасочено.
Иска ми се много и нови приятелства.
Но там ще трябва малко и Вселената да помогне.
Нямам много доверие и трудно ще ми бъде да създавам тепърва такива. Но важното е, че осъзнавам нуждата.
Тази година ми предстои много важно решение, което за съжаление вече не бива и не може да се отлага,защото времето върви.  
И тая година трябва да се реши дали ще му се даде ход. Дала съм си срок и ще си оставя време да го реша спокойно, при все, че не зависи и само от мен.
То е повече работа на Бог,така, че съм решила да го оставя на него и на съдбата, както и да звучи това 🙂 просто ще чакам знаците.
Обещах си и две неща да променя , които много отдавна трябваше да направя - приключвам окончателно с обясненията, примирението и раздаването ми за хора, от които не получавам насрещното.
Също така ще правя което аз съм решила без да споменавам за плановете си и да се обяснявам на никого от домашните, без да искам оперението им. Само съобщавам.
Тук визирам даже мъж, баща, майка, разширена рода.
Защото обикновено повечето от тях ( с изключение на ММ и то невинаги) се опитват да спират моите желания, омаловажават хобитата ми, интересите ми, идеите ми да уча нови неща, и не срещам разбиране, а само въпроси за кво ти е това учене, за какво ти е това, упреци, че не ми е времето, че няма смисъл и подобни. Това ме събаряше много преди. Сега станах по-крайна.
Също така си забраних да търся хора, които не ме търсят, да звъня първа и да се чувствам длъжна да го правя.
Доста ще ми е трудно. Но разбрах, че другите така и няма да разберат моите потребности и не съм длъжна да им давам обяснение в какво искам да си инвестирам времето и ресурсите.
Лъки твърдо вярвам и аз в тези учители, които виждат изпраща.
Това вече трета поредна година ми се доказва по всякакви начини. И при мен отпаднаха хора и други се появиха.
Знам ,че това не е случайност.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 18:01 от Caroline_Bingley

# 5
Няма случайни неща, дори изборите които сами правим не са случайни. Така, че следвайте интуицията си, тя няма да ви заблуди.

И аз като Каролин, елиминирам "малките" хора от живота си, защото те са си изпълнили ролята. Ако не ме търсиш (примерно 1 година) значи не съм ти нужна, съответно не ми губи времето когато имаш нужда от нещо конкретно. Времето е невъзвратим ресурс, не искам да го губя.

# 6
Основната цел, която си поставям, е да закрепя здравето си, защото през отминалата много закъсах.
Друга цел ми е да премина успешно ТЕЛК и през есента да се пенсионирам по възраст.
Останалото са надежди, защото не зависи от мен. Синът ми да с ожени вече, че ми е време за внуци. Да ни подминава злото.

# 7
  • Банско
И аз се включвам с цел здраве. Това ми е най-важното, както за нас, така и за децата.
Максимално ограничения на вредни навици, повече чайове,повече зелени салати с кейл и суперхрани. Възстановяване на фитнес у дома, както и записване на голямото дете на още един спорт.

# 8
  • 🌊
Най-най-важната цел е да родя и да се върнем здрави.
Вече второстепенно да оправим ситуацията с жилището, а съвсем в дъното да си поддържам и доразвия знанията за автоматизацията. Реално вероятно ще искам да спя

# 9
  • SF
На първо място - да сме здрави!
Искам работа и да пътувам, да се забавлявам, и така да ги редувам и трите!

Общи условия

Активация на акаунт