Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 43 393
  • 522
  •   10
Отговори
# 375
И аз да се похваля с 100лв ваучер за озон.

П.с не знаех за тези нови “хакове” за тагване .. ще пробвам 😁

# 376
Някой получи ли си наградата от Персил и Кауфланд? Сега погледнах, че на 3.12 са ми писали, че са ми приети данните и до 30 календарни дни ще я изпратят , а те минаха…Да им пиша за напомняне или да чакам?

# 377
Освен, че наградите са малко и броя на участниците е голям. Сега гледах в Кауфланд, кроасаните милка изчерпани. Другата седмица Пиринско ще е на промоция, ама бира посред зима..

# 378
В Инстаграм големи награди , Тавекс раздават златни кюлчета, а Димитър Калайджиев цял апартамент😀

# 379
  • Варна
Линка на Престиж е активен. Малдиви те са ми мечта. https://prestigepromo.bg/Vacation2026/

# 380
В играта на Престиж като изображение на наградите са сложили часовник Huawei Watch FIT 4, а в общите правила пише, че наградата е часовник XIOMI REDMI WATCH 5 LITE. Казвам го, за да няма объркване, защото е доста подвеждащо!

# 381
В играта на Престиж като изображение на наградите са сложили часовник Huawei Watch FIT 4, а в общите правила пише, че наградата е часовник XIOMI REDMI WATCH 5 LITE. Казвам го, за да няма объркване, защото е доста подвеждащо!
И в стойността им има разлика, прилична. Кофти е, че така подвеждат аудиторията, иначе са коректни - рисувачите не минават. Имам няколко награди, ще ги уважа пак.

# 382
Има ли игри с покупка на алкохол в момента?

# 383
  • Плевен
И в стойността им има разлика, прилична. Кофти е, че така подвеждат аудиторията,.........

Защо смятате, че подвеждат? Много ясно са си написали на началната страница:
"Изображенията на наградите са с илюстративен характер."

И Правилата на всяка една игра са затова, за да се четат и винаги искат да се сложи отметка, че са прочетени и се съгласяваме с тях преди всяко едно участие. Смятам, че това не е проблем и шмекерия от страна на организатора, а е проблем за тези които ги мързи да четат и после мрънкат. Често се е случвало тук във форума някои потребители да хулят дадена игра, да пишат и обаждат на организатора за най-различни неща, а то в Правилата (Общите условия) доста ясно си е било написано. Ама кой да чете........?:book

п.с. Не визирам цитираните от мен потребителки. Просто използвах написаното от тях за да споделя това което съм забелязала доста от отдавна.

# 384
Малдивите на престиж стартират от 12.01
Чакам ги с нетърпение! Успех на всички !

# 385
До 15.02, но не намирам списък с обектите.

# 386
И в стойността им има разлика, прилична. Кофти е, че така подвеждат аудиторията,.........

Защо смятате, че подвеждат? Много ясно са си написали на началната страница:
"Изображенията на наградите са с илюстративен характер."

И Правилата на всяка една игра са затова, за да се четат и винаги искат да се сложи отметка, че са прочетени и се съгласяваме с тях преди всяко едно участие. Смятам, че това не е проблем и шмекерия от страна на организатора, а е проблем за тези които ги мързи да четат и после мрънкат. Често се е случвало тук във форума някои потребители да хулят дадена игра, да пишат и обаждат на организатора за най-различни неща, а то в Правилата (Общите условия) доста ясно си е било написано. Ама кой да чете........?:book

п.с. Не визирам цитираните от мен потребителки. Просто използвах написаното от тях за да споделя това което съм забелязала доста от отдавна.

Да де, с "илюстративен характер", но и аз съм на мнение, че този "илюстративен характер" трябва да е най-близък до действителността, или най-добре да се снимат наградите, които обещават!
Иначе могат да ти снимат айфон последен модел, а да ти дадат телефонче с копчета-нали...и то е "мобилно", к'во ще му е..описали го били в правилата (които всички знаем колко се четат обичайно)
В тази връзка и другите "шмекерии" - "спечели екскурзия в чужбина", а се оказва примерно 100лв ваучер за кскурзията, която е Х000лв.. Нали! - печеш ли екскурзия - печелиш...'ма вземи си я плати.

# 387
  • Пловдив
Ако в правилата пише айфон еди кой си модел, няма как да е с копчета. И да, често екскурзиите са под формата на ваучер, чиято стойност е посочена в правилата. Така че се чете, преди да се играе.
Или не четеш, но пък винаги можеш да откажеш наградата. Тъкмо някоя резерва ще се зарадва.

# 388
Получих подаръчния ваучер за Кауфланд от играта на Саяс. Има ли начин предварително да проверя дали е зареден със сумата? Сякаш някой беше писал, че се е оказало, че е празен /дали не бъркам с някакъв друг ваучер/.

# 389
  • In The Middle Of Nowhere
Ами щом е за Кауфланд предполагам, че на потребителския телефон, който е написан в брошурите( и не само там) Също преди пазаруване може да направите и проверка на Информация в самия магазин.

Общи условия

Активация на акаунт