Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 43 393
  • 522
  •   10
Отговори
# 435
Как успявате да регистрирате бележка за 7дейс и Милка? Като натисна бутона регистрирай и ми се отваря менюто да прикача отново снимка …
Пробвайте с устройство, което е с Андроид, с iOS не става и при мен.

# 436
Има една група във Фейсбук "Ловци на награди", там са всички игри . Или страницата " Конкурси всякакви".  Потърсете.

# 437
Фантастико и кафе LOR изпращат мейли.С мечтаната кафемашина съм Simple Smile

# 438
Ето и една игра на Озон:

# 439
  • София
Ето и една игра на Озон:
Скрит текст:
Как са го измислили! Simple Smile "Участвам" се пише в полето за промокод. Така не могат да се използват други кодове за намаление. Simple Smile

# 440
  • Сливен
Преди няколко дни, спечелих ваучер за 100лева /да, лева 😁/,от Инстаграм и поръчах дрехи за детето. Бяха грижовно опаковани с хартия, панделки , хубава кутия, ама "някой" ме изпревари при отварянето, та само дрехите ще покажа 😅.

# 441
  • Велико Търново
Имам мейл, печеля ваучер от Кит кат и Шел.

Благодаря на дамата, която писа, защото беше в спам и можеше да го пропусна ако не беше казала.

# 442
Някой получи ли си Персил от Кауфланд? Днес колежката получи нейната награда и е прах, не е гел.
Общо 100 броя награди перилен препарат „Persil“ за една година (калкулирани на принципа 6,92 пранета на седмица, за 52 седмици; периодът може да варира според използването на препарата). Всяка награда комплект Persil за 1 година се състои от 6 бр. Persil disks Color 60 пранета и 1 бр. Persil Expert Stain removal 11 пранета.

# 443
Току що пристигна наградата на Персил. Съдържанието е съгласно написаното в условията на играта, поне при мен.

# 444
  • оттам, откъдето започва България
Някой получи ли си Персил от Кауфланд? Днес колежката получи нейната награда и е прах, не е гел.
Общо 100 броя награди перилен препарат „Persil“ за една година (калкулирани на принципа 6,92 пранета на седмица, за 52 седмици; периодът може да варира според използването на препарата). Всяка награда комплект Persil за 1 година се състои от 6 бр. Persil disks Color 60 пранета и 1 бр. Persil Expert Stain removal 11 пранета.

Ако знаех, че ще изпращат прах, с удоволствие бих участвала. Simple Smile
За съжаление навсякъде в игрите капсули раздават.

# 445
  • София
Току що пристигна наградата на Персил. Съдържанието е съгласно написаното в условията на играта, поне при мен.
Това получих и аз.

# 446
  • Велико Търново
Някой да не го е разменил докато стигне до колежката ... Може да пише, защо не отговаря на условията.

# 447
  • Пловдив
Boby_֎_֎_֎, колежката да не е помислила пакетите с капсули за прах. Просто си разсъждавам, понеже наистина приличат на пакети с прах.

# 448
Нова игра на Нивеа в Кауфланд ,  Лидл и Билла
https://www.nivea.bg/faststart

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 20:18 от Arina7

# 449
6,92 пранета. 😃 добро изчисление.
Честити ви награди 🥳🥳🥳

Получих просветление аз, че купих вода от Лидъл, четох условията ама пак написах само сумата на водата, а май трябваше цялата. Дали ще приемат бележката 😃

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 14:11 от Koshnica

Общи условия

Активация на акаунт