Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 47 867
  • 581
  •   15
Отговори
# 555
  • Бургас
Колата сериозно се излагат! Рециклирана торбичка!

# 556
Оф КК да вземат да пускат награди дамо като имат кампании, не да се излагат с тези награди, преди такъв хубар кухненски сет направих, касероли,тави,тенджери. Нищо не съм печелила скоро, освен в БЪГ-а мин.Коледа и един термос. 😔

# 557
Тази година само две награди ли има от Коледните късмети?

# 558
Кауфланд пращат имейли затова колко си ползвал приложението, игрите.. Накрая имаш ваучер, който може да актививаш. Цели 2 евро.

# 559
  • Бургас
Оххх, и те стават за смях Simple Smile
Не е истина просто!

# 560
И важи над 20 евро обаче купона.

# 561
Няма ли да е по-лесно да пишете на самите Европът и други да пращат смс или мейл за пратките, отколкото да се занимават брандове и организатори?
Изобщо не се стресирам от това, че не знам кога ще ми дойде пратката, а по-скоро ми е гадно, че куриерът ще се е разкарал напразно.

Искам игри с награди като телефони, таблети, лаптопи, вертикални прахосмукачки, перални и подобни полезни уреди, вместо някакви си чорапки.
Също така не ми харесва, че някои тегления са 3 седмици след като е приключила играта, какво толкова отнема да се изтегли печеливш?

За пръв път мрънкам тук и щом на вас помага, дано и на мен, че ми трябват и телефон, и лаптоп, и пералня, и прахосмукачка, абе всичко, та мрън Grinning

# 562
Тях не ги интересува. Ходила ли си в офиса им в София?
Аз бях потресена първо как съществува такова място наречено “Централен офис” на себеуважаваща се фирма.
Може би парите им стигат само да платят заплатите на служителите. Ужасно занемарено и мизерно. Ходила съм по много складове, но такова чудо не съм виждала никога.

# 563
  • Сливен
Декември месец поръчах нещо по Еконт и сумата беше малка. Бях забравила, за тези "отстъпки". Може да видите  в приложението, за какво става дума,ето снимка.

# 564
Чакам си наградата - нагревател за шишета от ПГ вече месец - 16 декември , Еконт не могат да я доставят. Без думи съм ! Рекламации , обаждания, каквото се сетите. Девин не са публикували печелившите, Лор ( Якобс) трети път им звъня и пиша колко имейли, че играта им е компрометирана и трябва да изтеглят още награди на мястото на този господин, отговор : Ще предам към централния офис. Толкова за организатори и куриери. Жалко за усърдието на повечето играчи.

ПС : Лор са качили нов списък - https://www.lorespresso.bg/promo/

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 22:31 от Stih4eto

# 565
Тях не ги интересува. Ходила ли си в офиса им в София?
Аз бях потресена първо как съществува такова място наречено “Централен офис” на себеуважаваща се фирма.
Може би парите им стигат само да платят заплатите на служителите. Ужасно занемарено и мизерно. Ходила съм по много складове, но такова чудо не съм виждала никога.

Във Варна е абсолютно същото.

# 566
Аз съм доволна от Европът.Дамата е учтива и ми пази пратката дни наред без да ме притеснява.Еконт търсят пари за всичко и са арогантни.Даже за Пресила първоначално ми поискаха пари,че съм ги помолила да оставят пратката в офис.

# 567
# 568
Сайтът на Рафаело още не работи. Вече си мисля че са поредните мошеници. Щом нямам пари да си оправят сайта, какво остава за наградите..

# 569
Здравейте искам да попитам някой получи ли си наградата от зелен бг от играта им във Фантастико тъй като ни вест ни  кост  повече от месец от тях..

Общи условия

Активация на акаунт