Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 55 661
  • 665
  •   26
Отговори
# 645
Добро утро, има sms от speedy за книжката на Филаделфия. За София, Надежда.

# 646

И аз, за Бургас 😊

# 647
  • Елхово
Ваучерите та Коколино са на Спиди автомат Hug

# 648
Дайте моля някакви координати на Фереро или който им организира игрите - няма ми я наградата още...

# 649

И аз, за Бургас 😊
И аз за Русе... След малко отивам. Дано не е същата като от миналата година,зашото вече я имам, но се съмнявам. Все пак каквото такова 😀

# 650
  • Велико Търново
Дайте моля някакви координати на Фереро или който им организира игрите - няма ми я наградата още...
Може да проверите в куриера първо. Предполагам, че всичко е вече при тях.

# 651
Свързаха ли се с някого по имейл или по телефон от Heinz. Ако имате телефон за връзка или имейл
ще помоля да споделите.

# 652
Пробвайте да им пишете на този мейл: info.bulgaria@ferrero.com

# 653
Може да проверите в куриера първо. Предполагам, че всичко е вече при тях.

Там е проблема - обадиха ми се от евроТъп, аз да съм идела да си взема наградата....

Пробвайте да им пишете на този мейл: info.bulgaria@ferrero.com

Благодаря! Веднага ще им пиша (звънях на някакъв нац. тел. от сайта, но никой не вдига; оставих съобщение).

# 654
Има ги на сайта , аз им звън ах миналата седмица и си дадох детаилите...

Свързаха ли се с някого по имейл или по телефон от Heinz. Ако имате телефон за връзка или имейл
ще помоля да споделите.

# 655
  • Пловдив
Няма игри..., скука..., та да разкажа аз нашите неволи с Престиж.
Съпругът ми спечели кафемашина от Ноемврийската им игра. Чинно изчакахме обявените 45 дни за получаване на наградите. Срокът изтече-награда няма. Започнахме да звъним и питаме. Днес му казали, че наградата е изпратена и получена през Декември по куриерите на Европът. Звъннах аз и ги питам, как и на кой е връчена, като печеливша бележка е в съпруга ми и би трябвало да се връчи срещу представането и и срещу легитимация с лична карта. Та, сега правели проверка и утре щели да ми кажат. Дано сами да разнищят казуса, защото не ми се разправя с Жалби в КЗП... Пък и не знам, към кой да я насоча тая жалба, към Престиж, че дават награди, без да изискват Касовите бележки, кавито са правилата им или към Европът, че връчват награди, без лична карта на получателя...

# 656
Аз така преди 2 години бях спечелила някакво много скъпо вино и куриера си го беше прибрал. Писал доставено. като му се обадих да го питам къде е виното и почна да мънка, върна се след 10 мин с оправданието, че го бил доставил по погрешка на друг клиент.

# 657
# 658
Детски конкурс за изработка на снежни човеци, правилата:

https://docs.google.com/document/d/1AwEHMPgTL9htDhygmHa3kSSz3JBi … CBYPkS7yQ&tab=t.0

# 659
Привет, дами! В играта на престиж, регистрираме сумата на касовия бон или само продуктите? Четох правилата, но нещо се обърках...Thinking

Общи условия

Активация на акаунт