Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 58 910
  • 701
  •   6
Отговори
# 675
# 676
  • Пловдив
Първата ми награда за 2025 беше годишен абонамент за Уча.се от ДЗИ. Оказа се изключително полезна за деветокласника.
Последната - поларът от Фактор Трейд - страхотно качество и ме е малко яд, че казах голям размер за ПоливинЪТ:joy: Не го сваля Simple Smile
Относно най-мечтанста награда през годината - определено е ледогенераторът от Кока Кола. От доста време се каня, да купя, но не ми се даваха толкова пари Joy Мога тук да сложа и телефонът, който си взех от Озон, с ваучери от лоялната програма тук, предизвикателствата на IncentivAI и ваучерите от Майкрософт.

Какво искам за награда тази година - екскурзия до Исландия Heart

# 677
  • София
Първа награда ми беше хлебокерна от Софиямел, подарих я на сестра ми.
Последна е одеяло от Куйнс.(точно за празниците го взех).
Готина беше билетите за концерти.
Мечтана е Малдивите от Престиж Simple Smile)

# 678
  • При децата ми
Първата ми награда за година не помня точно коя беше. Но, помня тази, която ме зарадва много! А, именно карата от "Кока-Кола" за 1000 лв.! Simple Smile
Последната ми награда е книгата от коледния календар на "Филаделфия".
Много мечтани награди имам, но да кажем една екскурзия в Италия, Испания... е много желана награда! Smiley

# 679
Големите ми награди през годините са телевизор, електрическа тротинетка, кафе машина, колело, но най-желани си остават ваучери и гифт карти.

# 680
  • София
за 2025 година
първа награда: 6 пюрета от Нестле-Гербер пиле-фрикасе от Бг-мама коледните късмети
най-големи награди:дрон от Кока-кола и телевизор+конзола  от Жилет и Проктър и Гембъл
последна награда: 486 лв от Ети-Даре
за 2026 година
желани награди:
вертикална прахосмукачка и робот за прозорци

# 681
Първа награда книга ,последна награда одеялото от Куинс . Тази година не беше много благодатна за мен откъм награди ,но в друго отношение беше много успешна. Тази година си пожелавам ескурзия до Париж или уикенд за двама ,прахосмукачка робот ,нова пералня .

# 682
Първа награда не помня, най-голяма за изминалата беше от Жилет и Лидъл часовник, който беше с пазарна стойност около 850 лева.
Предните години много исках Пуф, тази година го спечелих от Каприз, но беше много голям и неудобен и отиде на село. Мечтите при мен се сбъдват късно явно Simple Smile
Последни награди за Декември бяха - от Престиж и Кауфанд ваучер за 50лв, одеало от Куинс.
Желани награди за 2026 - айфон, лаптоп и/или таблет, кафе-автомат

# 683
Аз вече не съм много активна в игрите, защото майчинството ми свърши, върнах се на работа и хич не ми остава време да ги следя.

Първата ми награда за 2025г беше 50лв ваучер от Бурлекс, последната беше чаша от Пасифлора. През Декември за първи месец нямам нито една награда от 5 години насам. Най-голяма за 2025г беше в един месец спечелих Dyson Airwrap от Нивеа и Dyson Airstrait от Dove.
Желани награди са ми всякакви екскурзии, до сега не съм печелила никога такава.

# 684
Не си спомням първата награда за миналата година, като цяло 2025 беше доста постна откъм награди. Последната беше ваучер 50 лв от Милка и Фантастико.Най-готината награда ми беше фотоапарат за моментни снимки от Маги. Мечтая за Айфон( дъщеря ми иска да си купува), Дайсън или някаква готина екскурзия, но и на ваучери се радвам много! Късмет на всички през 2026.!

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 19:28 от Syreen_84

# 685
  • Пловдив
Първа награда - Ваучер за почивка 1000лв от Милка
Последна награда - Електрически скутер от ИГ и Telstar
Други големи и хубави награди:
-Смартчасовник Apple от P&G
-Смартфон Readmi Note 13 Pro от Морени
-Ваучер за перлени бижута 800лв от Ленор
-Кафемашина от Престиж (за която още се боря да получа)
-Винтоверт акумулаторен Bosh от Фактор Трейд
-Персил за 1г
-Ваучер 250лв за Emag от ИГ и Бяла карта

# 686
  • При децата ми
Не си спомням първата награда за миналата година, като цяло 2025 беше доста постна откъм награди. Последната беше ваучер 50 лв от Милка и Фантастико.Най-готината награда ми беше фотоапарат за моментни снимки от Маги. Мечтая за Айфон( дъщеря ми иска да си купува), Дайсън или някаква готина екскурзия, но и на ваучери се радвам много! Късмет на всички през 2016г.!

2026 г. Simple Smile
За айфон и аз мечтая.

# 687
И аз се нареждам при желаещите Айфон.
През 2025 първата ми награда май беше кутия бонбони.
Най-голямата беше Dyson,а последната през Декември -уикенд за двама .
Наградите които най-много искам тази година са почивки , екскурзийки и подобни 😁🍀

# 688
Първата награда за 2025 беше дъска на орехите, играта им беше безумна но дъската още си я ползвам!

Последната беше VR очилата от пицалаб и  кока кола.

Друга желана награда за 2025 която за съжаление не можах да ползвам на подарихме на много близки хора бяха билети за Кейти Пери в Париж спечелени също с една бележка.

За 2026 си пожелавам/ манифестирам  PlayStation (много много желана награда), телевизор ( за да подаря на мама), и най вече ваучери (за каквото иска душата) и почивки ( защото преживяванията никой не може да ги замени).

Успех на всички и много желани награди 🍀

# 689
  • Бургас
И аз искам награда телефон, робот за прозорци, ваучери с различни стойности, лаптоп, планетарен миксер!
Стискам си палци да се наградя с някое от тези желания!

Общи условия

Активация на акаунт