Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 58 940
  • 701
  •   1
Отговори
# 690
Първата ми награда за 2025 година беше комплектът от пасти за зъби на Сенсодин за една година ако не се лъжа. Най-желана награда си остава Дайсъна,който продължава да ми бяга. Любима награда за 2025 бяха определено ваучерите от Giftcometrue и лятната им кампания с Кола Кола,които ще оползотворим този уикенд.За 2026 година си пожелавам екскурзии и почивки в България и чужбина,за да влезе куфара от Капи в употреба Blush

# 691
Първата чи награда за 2025 беше от форума - пакет Памперс и влезе в леална употреба веднага. Най- желаната беше фотосесията от Памперс и Лили. Спечелих я през септември и се зарадвахме супер много цялото семейство.☺️ За тази година любимата ми награда е Милде - комплект Rituals.

# 692

Вчера питахме и Милка, защото някой беше писал, че кроасани не може в другата игра - може и в двете игри, ако са Милка кроасан, но посъветваха първо да я играем за одеяло, защото ако спечилим там ще ни искат КБ и след това няма как да си получим другата награда, ако евентуално ни изтеглят. Не било редно да даваме копие .... малко двузначно, но не съм спечелила одеяло, та ... Simple Smile

Боби, чудесно ако е така, но ОУ казват друго. Аз затова не регистрирам една и съща бележка в двете игри.
Та, Милка и Орео нямат условие за неучастие в други игри на Монделийз. Но 7days и Милка кроасани много ясно са го написали:
XVII.
Веднъж използвана за регистрация в настоящата Игра, касовата бележка не може да участва в друга Игра на Организатора и обратно – регистрирани вече бележки в други промоционални кампании на Организатора не могат да участват в тази и при опит за подобни регистрации участникът ще бъде уведомен за невалидността на регистрацията си със съобщение на екран.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 21:09 от niik

# 693
Не помня първа и последна награда. Пожелавам си айфон, екскурзия в чужбина, прахосмукачка робот, телевизор и лек автомобил 🎁😊🍀

# 694
  • Варна
Втора награда за месеца. Tada

Първата ми награда за миналата година е тонколонка Tozo от Ардес и списание Грация. Последната, която още чакам, е книга от розали.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 21:50 от scalestone

# 695
Сега си погледнах списъка,7 награди имам през миналата година.Първата ми е една детска катерушка от играта на дм,подарих я на приятелка на детето,моите момчета вече са големи за такива,иначе до към три много играеха и двамата с подобна.
Последната ми награда за 2025 г. беше "кюлчето" от dare,отиде за коледни подаръци.
Най-желана награда за мен винаги е била ексурзия/почивка,но до сега не съм печелила,сама си ги плащам все 🤣.
Големият на 7 ме врънка във всяка игра за плейстейшън да се включваме по веднъж,категорично заявих че толкова пари за игра няма да дам и си знае детето че трябва да му я спечеля 🤣.Без успех до сега.
За тази година още нямам награда,нито участвам никъде,много слабо откъм игри.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 20:36 от Лещичка 💙💚

# 696
Да се включа с равносметката .....не помня първата награда за 2025 г. Последните бяха пирамида на Фереро...Вече ще си записвам ....в интерес на истината играя много отдавана и не си помня всички печалби ...но имах и екскурзия в чужбина,и почивка в България...и пералня ..но най много съм си стискала палци за колелото на Нивеа преди 5-6 години.
За тази година си пожелавам почивки , приключения и апартамента на Димитър Калайджиев.Simple Smile

# 697
Аз също не съм записвала наградите, но не мога да се оплача. Последно получих книжката на Филаделфия. Много искам да спечеля маша или преса на Дайсън. Няма да откажа без кабелна прахосмукачка или чанта Фурла. За тези които искат робот за прозорци да знаете не е голяма работа. Една приятелка си купи и хич не е доволна. Пак остават ъгли и петна. Определено не искам шапки, чаши и шишета.

# 698
  • Сливен
Още една награда от Инстаграм

. За предстоящата година - вече съм качвала колаж, като най-голямата награда, която спечелих в края на 2025, си остава IPhone 16 и слушалки към него. А за началото на 2026 - козметика за 700лв.,която все още чакам 😅😁

# 699
# 700

Нивеа ме пропуснаха този път.

# 701

Нивеа ме пропуснаха този път.
И мен ме няма. Играх с 4 бележки Confused

Общи условия

Активация на акаунт