Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 66 539
  • 799
  •   13
Отговори
# 780
Фереро имат ли минимална стойност за покупка? Знам, че почва от 1 февруари играта, но нали участват и покупки след 15-ти януари и понеже имам повод, поне да се включа в някоя игра.
Май бъркаш с рафаело. Иначе не запомних дали има минимална сума

Да, мисля за Рафаело и пиша Фереро Simple Smile Благодаря, ще купя, пък каквото стане, поне ще си подсладим празника.

С нетърпение чакам февруари за интересни игри, в инстаграм и фейсбук има повече, но там рядко се падат награди. Оказа се, че повече късмет имам в игрите с покупки или регистрации, в социалните мрежи се въртят едни и същи печеливши.

# 781
За да разберете за вашия град, къде можете да платите с подарък-картар на плъкси:
от линка по-долу, избирате град и категория (тъпо е че за всяка категория е отдено..ама така са го измислили)...и са мн ограничени местата на които може да се плати с нея...поне за провинцията.

https://www.pluxee.bg/map/

# 782
До кога е крайният срок да се използват картите от играта на Лайбниц?

# 783
Пристигна куфарът на Кит Кат, много е сладурски 😍

# 784
  • София
Здравейте, имам спечена карта от syoss - 50лв за Кауфланд, трябва ли да се използва до края на месеца или ще се преобразува е евро?
Имам същата, валидна е една година след датата на активиране. Моята е валидна до 12.01.2027г.

# 785
  • Велико Търново
Здравейте, имам спечена карта от syoss - 50лв за Кауфланд, трябва ли да се използва до края на месеца или ще се преобразува е евро?
По-добре попитайте на информация. Аз моята вчера я занулих.

# 786
Не трябваше ли вече да има обявени печеливши от Лидл и Ленор? 🤔

# 787
Сайта на Рафаело вече работи!Ще очакваме условията на играта.

# 788
До кога е крайният срок да се използват картите от играта на Лайбниц?

12/26 е моята

# 789
  • Варна
Нова игра на Морени от 01.02 https://www.moreni.bg/

# 790
  • Sofia

Пак моментни награди - мерси, няма да участвам.

# 791
Да споделя и аз, първата ми награда за 2025 г. беше електрическа четка за зъби, която ползвам с удоволствие, а последната ми награда е едно сладко украшение за елха

# 792
Яд ме е и мен на игри с моменти награди, никога не печеля, но ще взема едно участие за слушалките. Вкъщи всички сме на диета, затова ще се включа само веднъж. Доказвала съм си многократно,че ако е имал късмет ще го бъде. Теглили са ме с една бележка ,като един от двама печеливши за седмицата, и също така не са ме теглили с 14 бележки на сто печеливши.

# 793
Линд няма ли да направят игра, също и Хел.

# 794
Идвам само да вметна , че Морени май са едни от малкото,съобразили се с инфлацията и стойността на ваучерите. Със 100 евро можеш да си напазаруваш нормално , а за участие се иска малка стойност на покупката. Билата нямаха ли игра  сега -с покупка на Нивеа и награда ваучер 25 евро?

Общи условия

Активация на акаунт