Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 71 096
  • 839
  •   17
Отговори
# 825
Не се ядосвайте,на моята бележка си пише Девин и пак няма шише за мен Joy

# 826
  • София
Представям си колко ще са "очаровани" служителите на Лидл, които и без това гонят норматив на касите, а в останалото време тичат между регалите, да се занимават с подпечатване на касови бележки. JoyJoy При условие, че играта е само в една верига магазини, от Девин би трябвало да знаят , че спортната бутилка с капачка на ХХ цена е точно тяхната.

# 827
Не всички продукти на Девин участват в играта!
Пример 750спортна капачка ИЗВОРНА участва,но не и минералната.
0.500изворна участва,но не и минералната!
Прилагам скрийншот от правилата на играта!

# 828
  • Пловдив
Аааа съмнителна е работата с колежката😁Вижте да не се окаже и кафемашината там 😁😁
Добра жена излезе, не вдига панаири и скандали за една награда! А какви първосигнални и алчни жени има....

Сега  още по-сериозно, стискам палци да се наредят нещата и жената да си получи наградата, много е грозно иначе... случвало ми се е в магазин да речем да ми върнат по-голямо ресто, нещо друго да стане, пари съм намирала и съм връщала - трябва да сме честни, така ще сме в хармония със себе си и света около нас.
. Оооо да,абсолютно съм съгласна.Преди 2 години от играта на Морени спечелих слушалки и ги подарих за Коледа на синът ми.Като ги отвори кутийката беше празна!Голяма драма беше,така че силно стискам палци потребителката да си получи наградата
Благодаря на всички за подкрепата! Вчера звъннаха и ми казаха, че са направили проверка, разпитали са и куриера, и ще изпратят кафемашината. Е, искали си чашата..., но ще им я върнем. Не ми беше удобно да разпитвам какво е станало и къде е грешката. Важното е, че ще изпратят наградата Simple Smile
Пък за колежката..., той ММ ще ползва кафе-машината в офиса, така или иначе и тя ще се облажи вероятно Wink В къщи сме с кафе-автомат, спечелен от игра на Куинс.
Допълвам се: пристигнала е кафемашината успешно. Чаша предадена!

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 13:33 от ilik123

# 829
Всичко е добре, когато свършва добре. Това с чашата е върхът.
Nestle така и не пуснаха нова игра този месец.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 12:34 от megi_zdr

# 830
  • Nesebar
Първа награда от инстаграм и първа за годината ,термо чаша от Мегле

# 831

"Наградата" е папийонка в играта 😂

# 832
В Нивеа и Кауфланд някой успя ли да регистрира бележка?

# 833
Аз успях,да.

# 834

Аз успях, през телефона. Явно на компютъра ми е по-стар браузера и само въртеше.

# 835
Още игри с още награди те очакват в

Coca-Cola App 😎

Участвай за празнични Coca-Cola награди, като влезеш в Coca-Cola App до 08.02. и играй. Ето какви са наградите:👇

Вертикална прахосмукачка Dyson

Backbone One USBC – Playstation Edition

Барбекю Muhler

Червен барбарон

Уред за гофрети Muhler

✨ Instant Win награди

Хладилна чанта

Черен брандиран сак

Зимна шапка

✨ Томболи без лимит на участие
 Преса за коса Dyson Corrale

VR очила Oculus Meta Quest 3

Яко за тези, които имат кодове. Успех да напълним темата със спечелени награди.

# 836
Защо от Кола Кола не пуснат за награда онези малки тенджери, които преди раздаваха в игра с Фантастико? Ходих до единственият обект Моят Магазин, който винаги е с изключително беден асортимент, напомнящ ми за един период в миналото под управлението на Жан Виденов. Казаха ми, че вече нямало да бъдат Моят Магазин, нищо че все още фигурират като техен обект. Исках да се включа заради тенджерата, въпреки че е малка на размер. Ако повече хора им пишат, може и да ги видим някой ден в приложението.

# 837
Защо от Кола Кола не пуснат за награда онези малки тенджери, които преди раздаваха в игра с Фантастико? Ходих до единственият обект Моят Магазин, който винаги е с изключително беден асортимент, напомнящ ми за един период в миналото под управлението на Жан Виденов. Казаха ми, че вече нямало да бъдат Моят Магазин, нищо че все още фигурират като техен обект. Исках да се включа заради тенджерата, въпреки че е малка на размер. Ако повече хора им пишат, може и да ги видим някой ден в приложението.
Издирвах да си   закупя такава тенджерка е няма ..

# 838
Взех един билет за спорта и уви късмет

# 839
Даже не съм разбрала за тази тенджера, но е много сладка. Има я в олх. Тази ли е?

Общи условия

Активация на акаунт