Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 166 - януари 2026)

• 71 902
  • 845
  •   14
Отговори
# 840
Ако става въпрос за съдовете от тази серия, от темата бях запомнила че са произведени от Металак Сърбия. И преди два месеца в Белград намерих техен магазин и си купих други техни страхотни продукти.

# 841
  • Варна
Пристигна ми козметиката, която спечелих от Мазило. Аз ползвам вече 4 година ще стане  Biologique Recherche, но така и така е спечелена, ще я ползвам и нея като ми свършат сегашните наличности от другата. Цялата е на стойност 407 евро. Като безплатно излизат лентата за глава, ластиците за ръце и кърпата.

# 842
Идвам да се похваля с първа награда за годината-черен сак от кока кола.Много се зарадвах. Дано и годината ми е късметлийска.
Тези червените съдове и аз ги имам. Дълбокия тиган се ползва почти ежедневно и още се държи добре. Тенджерата и тавата не са мръдна ли и изглеждат като чисто нови, но и по-рядко ги ползвам.

# 843
# 844
  • София
Видях че в Дъглас може да плъкси ако някой ще му влезе в употреба

Не става, пробвала съм в Дъглас, Эоя и аптеки, накрая излиза неуспешно плащане.

Имам същия проблем с pluxee-то. Уж ми е в портфейла, активирана и всичко, и никъде не се получава плащане, винаги е неуспешно плащане. Супер бъгави карти.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 08:22 от Supernatural_fan

# 845
  • Велико Търново
Видях че в Дъглас може да плъкси ако някой ще му влезе в употреба

Не става, пробвала съм в Дъглас, Эоя и аптеки, накрая излиза неуспешно плащане.

Имам същия проблем с pluxee-то. Уж ми е в портфейла, активирана и всичко, и никъде не се получава плащане, винаги е неуспешно плащане. Супер бъгави карти.
Като влезете в сайта им, горе вдясно има търговски обекти. Избирате, след това избирате за кой град става въпрос и коя карта и ще разберете. При мен мина в един обект от списъка.

Общи условия

Активация на акаунт